Umpluturile - Stiri si informatii despre Umpluturile | pagina 2 Ultima actualizare: 03:06:17, 13.05.2024
18:25, 10.10.2023
Cât timp se călesc merele pentru plăcintă. Ce să adaugi în umplutură ca să iasă gustoasă
Plăcinta cu mere este un desert clasic și reconfortant, perfect toamnă. Cu toate acestea, pentru a obține umplutura perfectă, călirea merelor este un pas esențial. Cât timp se călesc merele pentru plăcintă astfel…
22:21, 09.10.2023
Rețetă de cornulețe de casă delicioase și fragede. Desertul care este bun cu orice fel de umplutură
Rețetă de cornulețe de casă delicioase și fragede. Desertul care este bun cu orice fel de umplutură. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparate. Acest preparat este potrivit și pentru momentele…
10:05, 08.10.2023
Ce să pui în plăcinta cu dovleac ca să iasă pufoasă. Secretul pentru cel mai bun desert de octombrie
Plăcintă cu dovleac este considerată regina toamnei, iar în acest sezon, bucătăresele se străduiesc să le iasă perfect. Cu toate acestea, pentru a obține rezultate excelente, este esențial să știi care sunt ingrediente…
18:15, 03.10.2023
Pachețele de primăvară tradiționale. Rețeta ideală pentru o masă savuroasă acasă - Regula pe care e bine să o știi
Dacă vei încerca şi tu această reţetă, vei vedea că pacheţelele de primăvară cele mai bune sunt cele făcute în casă. Sunt crocante la exterior, cu o umplutură suculentă la interior, aceste rulouri sunt perfecte…
09:15, 27.09.2023
Rețete de colțunași – cei mai buni colțunași făcuți în casă
Colțunașii sunt un preparat culinar făcut dintr-un aluat, care apoi este umplut, în funcție de preferințe, cu carne, brânză, legume sau dulceață. Vezi mai jos cele mai bune rețete de colțunași.Colțunașii mai sunt…
13:50, 25.09.2023
Cornulețe fragede cu nucă. Deliciul tradițional românesc de care nu te vei mai sătura - Rețeta pentru gospodine de top
Cu toate că pot părea dificile de preparat, rețeta de cornulețe fragede cu nucă este accesibilă și poate fi realizată cu succes chiar și de către cei mai puțin experimentați bucătari.În această rețetă, vom explora…
13:55, 15.09.2023
Covridog, rețeta simpla de crenvurști în aluat
Covridog poate să fie o denumire destul de nouă, însă acest preparat nu a fost inventat de ieri, de azi. Crenvurști sau cârnați în aluat se fac în anumite regiuni de foarte mult timp. Află cum poți prepara cel…
21:51, 11.09.2023
Dovleac copt cu umplutură aromată - Ingredientele folosite de celebrul chef Adi Hădean
Dovleacul copt cu umplutură aromată este potrivit pentru gurmanzi, pentru cei care vibrează de bucurie atunci cȃnd, în farfurie, îşi face loc ceva nou pentru papilele lor gustative, spune celebrul chef Adi Hădean.Dovleac…
16:46, 11.09.2023
Dovleac copt cu umplutură aromată - Ingredientele folosite de celebrul chef Adi Hădean
Dovleacul copt cu umplutură aromată este potrivit pentru gurmanzi, pentru cei care vibrează de bucurie atunci cȃnd, în farfurie, îşi face loc ceva nou pentru papilele lor gustative, spune celebrul chef Adi Hădean.Dovleac…
16:45, 11.09.2023
Dovleac copt cu umplutură aromată
Dovleacul copt cu umplutură aromată este potrivit pentru gurmanzi, pentru cei care vibrează de bucurie atunci cȃnd, în farfurie, îşi face loc ceva nou pentru papilele lor gustative, spune celebrul chef Adi Hădean.…
10:35, 04.09.2023
Rețetele copilăriei. Prăjitură cu nucă și ciocolată
Umplutura este cu adevărat vedeta acestei prăjituri. Nucă măcinată pentru o textură crocantă și nuanțe bogate de aromă, iar ciocolata, fie neagră sau lapte, adaugă o dulceață intensă și un gust luxuriant, scrie…
16:30, 26.07.2023
Hamburger de legume: Rețeta pentru cea mai bună gustare - Cum prepari un humus delicios acasă
Hamburger de legume, o gustare sățioasă și sănătoasă. Rețeta este extrem de simplă și se prepară foarte repede. Pentru a respecta rețeta, e bine să ai și humus, pe care-l poți prepara ușor și acasă, dacă ai ingredientele. Hamburger…
15:50, 13.07.2023
Ce este dolma şi cum se prepară
Dolma este un preparat de origine orientală, dar care a devenit foarte popular mai ales în zona Balcanilor. Dolma este foarte asemănătoare cu ceea ce, pe plaiurile mioritice, se numește sarma. Descoperă cum se…
13:45, 12.07.2023
Ce este khinkali şi cum se prepară
Khinkali este un preparat tradițional georgian renumit, care a ajuns să fie apreciat și dincolo de granițele acestei țări, în întreaga Europă. Acest preparat poate fi făcut cu diverse umpluturi, în funcție de preferință.…
11:05, 06.07.2023
Rețetă de post - Vărzări
Ingrediente:Aluatul: 1 kg făină / 300 ml apă / 100 g margarină / 50 ml ulei / Un vârf de cuțit de sare / Drojdie (cât o nucă) (Notă: Toate aceste ingrediente ar trebui să fie la temperatura camerei!);Umplutura:…
17:05, 15.05.2023
Festivalul de Film de la Cannes debutează cu o „combinaţie mortală, fără umpluturi“
Oraşul Cannes de pe Coasta de Azur a fost transformat într-un "loc de joacă" pentru industria filmului, săptămâna aceasta, la cea de-a 76-a ediţie a Festivalul de Film, care se remarcă prin farmecul său şi promite…
09:15, 15.04.2023
Cum să se face cea mai bună pască moldovenească. Micile secrete care-i fac gustul ca pe vremea bunicii
Minunata şi oarecum complexa prăjitură (căci pasca înglobează caracteristicile mai multor tipuri de dulce moştenite de la străbuni) este, categoric, nelipsită de pe masa sărbătorilor creştine, alături de cozonac,…
13:05, 13.04.2023
La alunecarea de teren de pe autostrada A10 Sebeș-Turda se realizează acum umpluturile de piatră
Telenovela continuă pe autostrada Sebeș-Turda. Abia prin luna mai traficul va fi reluat în condiții normale după ce vor fi finalizate reparațiile la alunecarea de teren. La alunecarea de teren de la Alba Iulia…
20:00, 11.04.2023
VIDEO| La alunecarea de teren de pe autostrada A10 Sebeș-Turda de la Alba Iulia Nord se realizează umpluturile de piatră
VIDEO| La alunecarea de teren de pe autostrada A10 Sebeș-Turda de la Alba Iulia Nord se realizează umpluturile de piatră VIDEO| La alunecarea de teren de pe autostrada A10 Sebeș-Turda de la Alba Iulia Nord se realizează…
12:55, 08.04.2023
Cozonacul moldovenesc de 100 de ani. Rețeta arhaică a unui aluat dospit, cu umplutură bogată de miez de nucă, cacao și rahat
Gospodinele din satele Moldovei păstrează cu sfinţenie obiceiurile de Paște şi reţete vechi de cozonac moştenite din moşi strămoşi. Astăzi vă prezentăm cozonacul moldovenesc, după o rețetă de 100 de ani.
22:01, 07.04.2023
Rețetă pască. Cum să se face cea mai bună pască moldovenească. Micile secrete care-i fac gustul ca pe vremea bunicii
Minunata şi oarecum complexa prăjitură (căci pasca înglobează caracteristicile mai multor tipuri de dulce moştenite de la străbuni) este, categoric, nelipsită de pe masa sărbătorilor creştine, alături de cozonac,…
10:51, 07.04.2023
Savurați tradiția de Paște cu cozonac și pască de la Carina Sweets
Cu Paștele aproape, nu există nicio sărbătoare mai potrivită pentru a savura gustul tradițional al cozonacului dar mai ales cel de pască. Și ce ar fi mai bine decât să găsiți cele mai delicioase și autentice produse…
07:10, 07.04.2023
Rețetă de Paști: ouă umplute
Ouă umplute este una dintre cele mai ușoare și rapide rețete pe care le poți pregăti chiar și dacă nu ai experiență în gătit. Ingrediente: 12 ouă 1 pate ficat de pui 2 lingurițe muștar maioneză 2 linguri iaurt…
17:25, 06.04.2023
Reţeta pentru cea mai bună pasc[ moldovenească. Micile secrete care-i fac gustul ca pe vremea bunicii
Minunata şi oarecum complexa prăjitură (căci pasca înglobează caracteristicile mai multor tipuri de dulce moştenite de la străbuni) este, categoric, nelipsită de pe masa sărbătorilor creştine, alături de cozonac,…
07:25, 24.03.2023
Rețeta zilei: Cozonac moldovenesc
Ingrediente: – 1 Kg faina 000 (uscata si calda la temperatura camerei) – 7 Oua – 1 Cub Drojdie proaspata – 1 Lingurita cu varf de sare – 300 g Zahar pentru aluat – 1/2 pachet margarina Bunica (ideal … unt) – 200…
13:40, 16.03.2023
Cu ce să înlocuiești ouăle în preparatele de post
Dacă vrei să ții post conform tradiției, iată cu ce să înlocuiești ouăle în diverse preparate, în aluaturi și umpluturi. Multe gospodine țin Postul Paștelui sau gătesc de post cel puțin miercurea și vinerea. Dar…
12:40, 15.03.2023
Ce este sosul enchilada și cum se prepară
Sosul enchilada este renumit tocmai datorită preparatului mexican cu același nume - enchiladas, care reprezintă combinația perfectă dintre perfectă de tortilla, carne, brânză și acest delicios sos.Ce este sosul…
15:26, 08.03.2023
Cum să alegi perna potrivită pentru tine
Există o serie de factori care afectează somnul: salteaua, temperatura nepotrivită în cameră, zgomotele care pot distrage, luminozitatea nepotrivită dar și perna pe care dormi. Salteaua este un aspect important…
16:35, 06.03.2023
Plăcintele cu brânză din comerț NU conțin brânză, dar grăsimi vegetale. Cum îi mint producătorii pe moldoveni (FOTO)
Circa 80 la sută din „plăcintele cu brânză” din comerț nu conțin brânză, susține Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), care în luna februarie a efectuat mai multe controale la unitățile de producere…
12:35, 06.03.2023
FOTO. Plăcintele cu brânză din comerț NU conțin brânză, dar grăsimi vegetale. Cum îi mint producătorii pe moldoveni
Circa 80 la sută din „plăcintele cu brânză” din comerț nu conțin brânză, susține Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), care în luna februarie a efectuat mai multe controale la unitățile de producere…