Storceagului - Stiri si informatii despre Storceagului | prima pagina Ultima actualizare: 22:11:10, 06.06.2024
13:20, 08.04.2023
Storceagul, regina ciorbelor pescărești. Secretul preparatului de care nu te mai saturi, greșeala care strică gustul
Regretatul gastronom, Radu Anton Roman dezvăluie în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Paideia) toţi paşii necesari pregătirii celei mai bune ciorbe de pește. Într-un singur loc din România…
13:21, 06.02.2022
Cum se face storgeac – rețetă ușoară pentru celebra ciorbă pescărească
Storceagul este o ciorbă tradițională care se face în Sfântul Gheorghe, localitate din județul Tulcea care se află la câțiva kilometri de vărsarea Dunării în Marea Neagră. Aici, oamenii prepară storceagul din carne…
15:51, 22.10.2021
Cum se prepară storceagul de pește. Rețetă și ingrediente
Storceagul sau storceacul cum i se mai spune, este o ciorbă de pește specifică Deltei Dunării. În principiu, aceasta se face din sturion, sau din pește cu carne albă și, numai din pește dezosat. Ingrediente Cum…
10:30, 23.04.2021
Cum se prepară storceagul, ciorba ucrainenilor din Sfântu Gheorghe. Ce peşte nu trebuie pus niciodată în ea
Sărbătoarea Floriilor este una dintre dezlegările la peşte din Postul Paştelui. Iar unul dintre cele mai savuroase preparate este storceagul, un hibrid între ciorbă şi supă, o mâncare a ucrainenilor din Sfântu…
04:48, 06.04.2019
Reţeta storceagului de nisetru, „furată“ de la bătrânii pescari din Delta Dunării
Storceagul sau storceacul, cum i se mai spune, este o ciorbă de peşte specifică Deltei Dunării. Provine din bucătăria ucraineană şi nu trebuie confundată cu ciorba de peşte lipovenească. Storceagul este o ciorbă…
00:57, 22.05.2017
Storceag (rețeta lui Radu Anton Roman)
Una dintre cele mai bune ciorbe care se prepară în Delta Dunării, storceag, rețeta lui Radu Anton Roman, poate fi gătită de oricine. Storceagul se mananca intr-un singur loc din Romania - la Sf. Gheorghe -...
16:23, 06.09.2015
Regina ciorbelor pescărești, Storceagul, la Brașov
Storceagul a fost denumit, pentru gustul de excepție, „Regina ciorbelor pescărești”. Gurmanzii, și nu numai, știu că în Delta Dunării se prepară peste 20 de tipuri de ciorbe, borşuri și supe de peşte, caracteristice…