Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta storceagului de nisetru, „furată“ de la bătrânii pescari din Delta Dunării

Publicat:

Storceagul sau storceacul, cum i se mai spune, este o ciorba de peste specifica . Provine din bucataria ucraineana si nu trebuie confundata cu ciorba de peste lipoveneasca. Storceagul este o ciorba care se face din peste cu carne alba si fara oase.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Bicicleta electrica furata la Sebeș. Suspectul, un barbat de 65 de ani din oraș

11:35, 21.04.2024 - Bicicleta electrica furata la Sebeș. Suspectul, un barbat de 65 de ani din oraș Bicicleta electrica furata la Sebeș. Suspectul este un barbat de 65 de ani din oraș, de la care polițiștii au recuperat-o. La data de 19 aprilie 2024, polițiștii de ordine publica din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au…

Reteta autentica: Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului promoveaza salata cu icre de stiuca de la Tulcea

14:45, 16.04.2024 - Intr un efort de promovare si protejare a traditiilor culinare locale, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului aduce in atentia publicului unul dintre cele mai pretioase si autentice delicatese din regiunea Deltei Dunarii: Salata cu icre de stiuca de Tulcea.Cu o reteta traditionala protejata,…

Cum se pune cea mai buna varza murata și care e cea mai buna rețeta?

23:30, 15.04.2024 - Varza alba este cea mai populara opțiune pentru a fi murata, datorita consistenței și gustului sau. Aceasta este mai crocanta și mai ferma decat alte tipuri de varza, ceea ce o face ideala pentru murare. Totuși, varza roșie poate fi, de asemenea, murata cu succes și ofera un gust distinct și o culoare…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Adevarul despre soia: cat de sanatoasa este, de fapt, aceasta leguma. Toți romanii o consuma in timpul Postului Paștelui

14:30, 25.03.2024 - Postul Sfintelor Pasti  a inceput pe 18 martie Numit si Postul Mare, este o perioada de postire care precede Praznicul Invierii Domnului nostru Iisus Hristos.Un produs „salvator” pentru perioadele de post a fost, mereu, soia. In mod normal, aceasta leguma conține proteine, cat și vitamina B, magneziu,…

Cum au fost dejucate pe vremea lui Mihail Moruzov toate operațiunile bolșevice din Delta Dunarii. Structura serviciului de spionaj in care recrutase pescari

15:30, 09.03.2024 - Serviciul Special de Siguranța al Deltei Dunarii condus de Mihail Moruzov a arestat 156 de spioni trimiși de Puterile Centrale. De asemenea, au fost dejucat toate operațiunile bolșevice din Delta Dunarii.

Rețete de ciorba de pui a la grec. Cum faci cea mai gustoasa ciorba

17:10, 06.03.2024 - Ciorba de pui a la grec este printre cele mai apreciate supe, atat la noi, cat și in alte multe regiuni ale lumii. Rețeta sa are o istorie indelungata și a suferit mai multe modificari de-a lungul timpului. Afla lucruri interesante despre ciorba de pui a la grec și cele mai bune rețete pe care le poți…


Ce parere ai despre aceasta stire?