Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

06:32, 11.10.2018

Cum se pun murăturile pentru iarnă în butoi: secretele faimoasei Sanda Marin

Gospodinele fac ultimele pregătiri pentru iarnă în această perioadă. Iată aici o reţetă eficientă şi plină de savoare a Sandei Marin, celebra autoare de cărţi de bucate, pentru murăturile în butoi.




06:45, 09.10.2018

Cum se prepară murăturile în sare, după reţeta Sandei Marin. Vitaminele rezistă peste iarnă în proporţie de peste 50%

Murăturile au proprietăţi terapeutice, spun medicii, la această concluzie ajungându-se în urma unor studii pe populaţiile care au păstrat dieta tradiţională. Cum se prepară murăturile care păstrează cel mai bine…




05:00, 04.10.2018

Cum se păstrează mărarul verde pentru iarnă

Gospodinele pregătesc în această perioadă fel şi fel de conserve pentru iarna care se apropie. Vă prezentăm aici o reţetă a Sandei Marin, celebra autoare de cărţi de bucate, despre modul cum poate fi conservat…




06:27, 20.09.2018

O reţetă simplă de conservat ardeii pentru iarnă

În această perioadă, gospodinele au început să pregătească bunătăţile pentru iarnă. Iată cum puteţi conserva ardei graşi, după o reţetă a Sandei Marin, celebra autoare autoare de cărţi de bucate.




06:32, 05.08.2018

Cum să prepari o dulceaţă de mure tradiţională ca pe vremea bunicilor. Reţeta celebrei bucătărese Sanda Marin

Gospodinele pregătesc în această perioadă borcanele cu dulceaţă care vor umple cămările la toamnă. Vă propunem aici o reţetă a Sandei Marin, celebra autoare de cărţi de bucate, cu care sigur nu veţi da greş.




04:26, 11.07.2018

Cum se prepară cea mai aromată dulceaţă de pere busuioace. Reţeta faimoasei bucătărese a românilor Sanda Marin

Gospodinele pregătesc în această perioadă borcanele cu dulceaţă care vor umple cămările la toamnă. Vă propunem aici o reţetă a Sandei Marin, celebra autoare de cărţi de bucate, cu care sigur nu veţi da greş.




06:34, 20.06.2018

Cum se prepară dulceaţa din pepene verde. Reţeta delicioasă cu ingrediente simple a celebrei Sanda Marin

Gospodinele pregătesc în această perioadă borcanele cu dulceaţă care vor umple cămările la toamnă. Vă propunem aici o reţetă a Sandei Marin, celebra autoare de cărţi de bucate, cu care sigur nu veţi da greş.




04:15, 16.06.2018

Cum se prepară cea mai bună dulceaţă de piersici. Reţeta propusă de Sanda Marin

Gospodinele pregătesc în această perioadă borcanele cu dulceaţă care vor umple cămările la toamnă. Vă propunem aici o reţetă a Sandei Marin, celebra autoare de cărţi de bucate, cu care sigur nu veţi da greş.




04:13, 08.06.2018

Cum se prepară cea mai aromată dulceaţă de caise. Reţeta celebrei Sanda Marin

Gospodinele pregătesc în această perioadă borcanele cu dulceaţă care vor umple cămările la toamnă. Vă propunem aici o reţetă a Sandei Marin, celebra autoare de cărţi de bucate, cu care sigur nu veţi da greş.




04:16, 02.06.2018

Cum se prepară dulceaţa de caise verzi. Reţeta celebrei bucătărese Sanda Marin

Gospodinele pregătesc în această perioadă borcanele cu dulceaţă care vor umple cămările la toamnă. Vă propunem aici o reţetă a Sandei Marin, celebra autoare de cărţi de bucate, cu care sigur nu veţi da greş.




04:19, 25.05.2018

Cum să prepari simplu şi rapid dulceaţa de cireşe albe. Reţeta celebrei bucătărese Sanda Marin

Pe piaţă au apărut de ceva vreme şi cireşele, aşa că gospodinele se pregătesc să facă primele borcane cu dulceaţă din aceste fructe. Vă propunem aici o reţetă a Sandei Marin, celebra autoare de cărţi de bucate,…




06:44, 17.05.2018

Cum să prepari cea mai aromată dulceaţă de căpşuni

Pe piaţă au apărut primele căpşuni, aşa că gospodinele se pregătesc să facă primele borcane cu dulceaţă din aceste fructe. Vă propunem aici o reţetă a Sandei Marin, celebra autoare de cărţi de bucate, cu care sigur…




04:12, 19.10.2017

Cum se pregătesc vinetele portugheze cu roşii şi brânză

Pentru acest preparat se aleg vinete mijlocii, se taie felii, se opăresc, se scurg, se sărează şi se pun pe un tocător de lemn, după o reţetă a Sandei Marin, autoarea unei celebre cărţi de bucate. Sunt uşor de…




04:17, 13.09.2017

Cele mai bune metode pentru păstrarea zarzavaturilor peste iarnă. Sfaturile celei mai populare bucătărese a românilor

Printre borcanele de gem şi cele de murături, gospodinele îşi fac timp în această perioadă să pună bine pentru la iarnă şi legume proaspete. Iată câteva dintre sfaturile pe care le-am găsit în cartea de bucate…




07:12, 07.09.2017

Cum se prepară şerbetul de ciocolată, un desert care ne aduce aminte de gusturile copilăriei

Dacă vă e poftă de ceva bun ca la bunica acasă, vă propunem reţeta Sandei Marin, celebra autoare de cărţi de bucate, pentru şerbetul de ciocolată, un desert delicios care poate fi servit chiar şi la micul dejun.




06:17, 07.09.2017

Cum se prepară şerbetul de ciocolată, unul dintre deserturile care ne aduc aminte frecvent de gusturile copilăriei

Dacă vă e poftă de ceva bun ca la bunica acasă, vă propunem reţeta Sandei Marin, celebra autoare de cărţi de bucate, pentru şerbetul de ciocolată, un desert delicios, care poate fi servit chiar şi la micul dejun.




04:28, 19.07.2017

Cum se prepară salata rusească. Reţeta gătită de celebra bucătăreasă Sanda Marin

Simplă şi gustoasă, aduce foarte mult cu salata de boeuf. Se prepară rapid, este şi delicioasă şi plină de vitamine. Vă propunem aici o reţetă de salată rusească a Sandei Marin, autoarea celei mai celebre cărţi…




09:37, 17.05.2017

Covrigi polonezi

Inca de cand eram copil mi au placut foarte mult covrigii polonezi. Imi amintesc ca abia asteptam sa sune clopotelul sa fug la chioscul din curtea scolii sa cumpar un covrig polonez Erau atat de buni, insiropati…




13:37, 03.01.2017

Fie burta cât de plină, noi am mai băga o PIFTIE! Rețeta de „RĂCITURI”/ „PIFTIE DE PORC” a Sandei Marin, doamna bucătăriei românești

Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de sezon, una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Toți „degustătorii” vor mai vrea o porție de PIFTIE DE PORC




10:07, 22.12.2016

Fie iarna cât de grea, „merele pe canapea”! Cea mai cea rețetă, direct din „Biblia gospodinelor”, cartea de bucate a Sandei Marin

Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de sezon, una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Toți „degustătorii” vor mai vrea o porție de „MERE PE CANAPEA”.




02:59, 30.11.2016

Cum se prepară un discurs patriotic savuros

Ingrediente: - pentru aluat: popor, neam, natiune, istorie, civilizatie, cultura si alte câteva cuvinte-cheie; - pentru umplutura: putere, tarie, suflet, credinta, sfintenie, mântuire s.a.; - îndulcitori: românesc,…




07:27, 01.11.2016

Elena Basescu spune de ce a divortat: -Nu am vrut sa falsific...-

Elena Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, a vorbit, intr-un interviu, despre motivele divortului de Bogdan Ionescu. &"Am acordat un interviu revistei Viva in care am vorbit despre noua mea viata,…




20:23, 31.10.2016

De ce a divorțat Elena Băsescu. Ce slujbă are și alte detalii

Elena Băsescu, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, a povestit despre motivele divorțului de Bogdan Ionescu.&"Am acordat un interviu revistei Viva în care am vorbit despre noua mea viaţă, despre creşterea…




17:13, 31.10.2016

Elena Băsescu, viața după divorț. Interviu exclusiv în revista Viva!

La scurt timp de la divorț, Elena Băsescu a acceptat să vorbească despre familia ei, divort, grijile și planurile pe care le are. Într-un interviu exclusiv pentru revista Viva !, Elena Băsescu a povestit cum decurge…




04:18, 15.10.2016

Reţeta tortului de fasole. Cea mai excentrică formulă din celebra carte de bucate a Sandei Marin

250 g fasole fiartă, 4 ouă, 200 g zahăr, 2 linguri unt, 1 lingură cacao, 1 lingură pesmet, 2 linguri rom Se freacă fasolea fiartă, scursă bine de apă şi trecută prin sită, cu gălbenuşurile, zahărul şi untul proaspăt…




04:12, 27.08.2016

Trucuri în bucătărie de la celebra Sanda Marin: ce frăgezeşte o carne tare, cum se bate frişca şi de ce se ţine untul în apă fiartă cu sare

Iată câteva dintre tainele pe care sanda Marin le-a împărtăşit cititoarelor sale: Orice mâncare cu sos este mai gustoasă dacă se ţine o jumătate de oră la cuptor înainte de a fi servită. Pentru a nu se întări,…




07:42, 07.04.2016

Şapte reţete simple pe bază de cartofi, de la găluşte cu bulion până la omletă

„Adevărul“ vă propune mai multe reţete tradiţionale pe bază de cartofi inspirate din „Cartea de bucate” a Sandei Marin, volum publicat de Editura Tehnică şi considerat pe vremea bunicilor o adevărată biblie gastronomică. …




06:09, 27.03.2016

Tort ieftin şi delicios după reţeta Sandei Marin, autoarea celei mai vândute cărţi de bucate din istoria României

„Adevărul” vă prezintă o reţetă de tort a Sandei Marin, autoarea celei mai vândute cărţi de bucate din România, reţetă publicată şi în volumul „Carte de bucate” care a apărut în 1936 la Editura Tehnică şi a fost…




04:38, 21.03.2016

Sfaturi practice de care ar trebui să ţină cont şi cele mai pricepute gospodine: cum să faci mâncare delicioasă

„Adevărul” vă prezintă câteva dintre recomandările Sandei Marin,  autoarea celei mai vândute cărţi de bucate din România, cea care a transformat gătitul într-o adevărată artă. Sfaturile practice au fost publicate…




06:07, 17.03.2016

Reţetă tradiţională de tăieţei: cum se prepară în casă varianta sănătoasă a pastelor făinoase din comerţ

Pentru pregătirea şuviţele de aluat care dau gust supelor sunt suficiente două ouă, câteva sute de grame de făină, apă şi sare. "Adevărul" vă prezintă cum se pregătesc tăieţei de casă după o reţetă a Sandei Marin,…