Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

18:14, 15.03.2018

O băutură simandicoasă și delicioasă: CVAS

Vrei să-ți impresionezi musafirii sau să îi faci o surpriză persoanei iubite? Prepară o băutură răcoritoare deosebită, cu un nume complicat, delicioasă și care nu necesită multe ingredient, doar ceva mai mult timp…




14:04, 07.03.2018

Pizza cu cartofi și ghimbir

Ți-e poftă de pizza dar ții pot și te-ai cam săturat de aceeași pizza vegetariană pe care o găsești la restaurant? Îți propunem o rețetă inedită, de pizza cu cartofi și ghimbir. INGREDIENTE 200 g cartofi, 20 g…




17:38, 27.02.2018

Rețetă de post: supă de legume cu cașcaval vegetal

În 2018, Paștele ortodox e pe 8 aprilie, iar Postul Paștelui a început devreme, pe 19 februarie. Vă recomandăm mai jos o rețetă de post, rapidă și ieftină, scrisă de celebra autoare de cărți de bucate, Sanda Marin.…




14:32, 27.02.2018

Supă de legume, cu cașcaval vegetal

În 2018, Paștele ortodox e pe 8 aprilie, iar Postul Paștelui a început devreme, pe 19 februarie. Vă recomandăm mai jos o rețetă de post, rapidă și ieftină, scrisă de celebra autoare de cărți de bucate, Sanda Marin.…




14:17, 27.02.2018

Cum trebuie să te comporți în biserică

În post, oamenii merg mai des la biserică. Pe 12 februarie a început Postul Paștelui, pentru că anul acesta, Paștele ortodox e pe 8 aprilie. Pe lângă abținerea de la bucatele de dulce, credincioșii merg mai des…




18:37, 26.02.2018

Rețetă de post: DOVLECEI GRECEŞTI

A început postul Paștelui și nu mai știi deja ce să pregătești de mâncare. Îți venim în ajutor cu o rețetă simplă și interesantă, bună chiar și pentru o seară în care ai musafiri. INGREDIENTE: 1 kg dovlecei în…




09:33, 26.02.2018

Rugăciune pentru postul Paștelui

Fiecare sărbătoare are anumite orânduieli bisericești, sfaturi și reguli care trebuie respectate pentru a-ți fi bine ție și familiei tale. În postul Paștelui, care a început anul acesta pe 19 februarie, puteți…




10:52, 23.02.2018

Ce e obligatoriu să faci ca postul să aibă efect și să nu fie doar o dietă

Luni, 19 februarie, începe postul Paștelui pentru cei de rit ortodox. Paștele ortodox e în 2018 pe 8 aprilie. Postul fără câteva reguli care țin de aspecte bisericești și religioase nu e altceva decât o dietă pentru…




21:34, 27.12.2017

Lecturi de weekend: Colecția Destine controversate - I

Autor:  Stelian ȚURLEA Marile personalități ale societății și culturii românești, din ultima sută de ani venind până spre contemporaneitate, au avut biografii și cariere care ascund încă multe secrete, dintre care…




16:15, 02.11.2017

Ce vremuri a trăit Andreea Berecleanu. „Cu râs, cu plâns, cu dârdâieli”

Andreea Berecleanu a povestit pe larg despre vremurile pe care le-a trăit în comunism, cu bune și cu rele. Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu, care este căsătorită cu medicul estetician Constantin…




12:52, 03.10.2017

Maia Morgenstern, dezvăluiri din tinerețe: „Mâncam pâine cu margarină și citeam despre friptură”

Astăzi este una dintre cele mai apreciate actrițe autohtone, însă Maia Morgenstern recunoaște că viața sa nu a fost întotdeauna ușoară. Actrița le-a povestit fanilor, printr-un mesaj emoționant postat pe Facebook,…




06:28, 29.09.2017

Cum se pregăteşte zarzavatul uscat pentru iarnă

În cantităţi mari, zarzavatul se usucă în cuptoare speciale. Pentru trebuinţele casei se poate usca, cu oarecare grijă, şi pe grătare, în cuptorul maşinii de gătit. Iată aici cele mai bune metode, descrise de Sanda…




10:57, 28.09.2017

Cele mai triste amintiri ale Maiei Morgenstern. „Mâncam pâine cu margarină și Vegeta și citeam despre friptură”

Renumita actriță și-a amintit de vremurile grele trăite înainte de Revoluția din 1989. Maia Morgenstern, care anul acesta a îmnplinit 55 de ani , este una dintre cele mai de succes actrițe din România. Artista,…




21:05, 27.09.2017

VIDEO/ Femei emblematice din istoria României, „înviate” într-un proiect inedit. Vedetele s-au lăsat transformate de hairstylistul Adrian Perjovschi

Marți, hairstylistul Adrian Perjovschi a readus în prim plan femeile care au fost emblematice pentru România , în cadrul unui eveniment inedit. „Istoria feminității românești” a avut ca punct de plecare coafurile…




16:45, 25.09.2017

Adrian Perjovschi organizează cel mai lung eveniment live de hair-styling din România

Adrian Perjovschi organizează cel mai lung eveniment live de hair-styling din România, ce va dura 12 ore.  Regina Maria, Martha Bibescu, Maria Tănase, Elvira Popescu, Sanda Marin, Margareta Pâslaru, Corina Chiriac,…




10:09, 22.08.2017

Poale-n brâu moldovenești, nu doar în Moldova găseşti de poposești! Sanda Marin îţi prezintă cea mai simplă reţetă!

Nu trebuie să ajungem în Moldova pentru a savura renumitele poale-n brâu moldovenești, la care n-ai cum să nu poftești, ci ne putem delecta cu ele direct în bucătăria noastră, dacă punem în practică o reţetă de-a…




04:28, 19.07.2017

Cum se prepară salata rusească. Reţeta gătită de celebra bucătăreasă Sanda Marin

Simplă şi gustoasă, aduce foarte mult cu salata de boeuf. Se prepară rapid, este şi delicioasă şi plină de vitamine. Vă propunem aici o reţetă de salată rusească a Sandei Marin, autoarea celei mai celebre cărţi…




16:13, 05.07.2017

Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, te învață cum să pregătești cel mai delicios TORT CU CAISE! După BAC, meriți să te răsfeți!

Mirosul de caise cu siguranță vă amintește de copilărie și de bucătăria bunicii. Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți oferă o rețetă simplă, care nu poate da greș! Poate fi tort sau tartă, în funcție de…




04:07, 01.06.2017

Cum să faci un profiterol delicios, cu ciocolată şi frişcă

Reţeta de profiterol este rapidă şi uşoară, pe lângă asta poţi experimenta diferite combinaţii. Poate fi umplut cu îngheţată, cremă de vanilie sau frişcă. Vă recomandăm aici reţeta celebrei Sanda Marin, autoarea…




04:52, 27.05.2017

Secrete ale celebrei Sanda Marin pentru mâncăruri delicioase. Cum rumenea carnea şi de ce nu punea sare pe ficat

Iată câteva dintre tainele pe care Sanda Marin le-a împărtăşit gospodinelor: 1.Orice mâncare cu sos este mai gustoasă dacă se ţine o jumătate de oră la cuptor înainte de a fi servită. 2. Pentru a nu se întări,…




06:14, 29.03.2017

Cum se prepară cea mai bună ciulama de miel. Reţeta recomandată de celebra Sanda Marin

Ingrediente: 1 kg carne de miel, 1 l apă, 1 morcov, 1 ceapă, 1 rădăcină pătrunjel, 1 lingură unt, 1 lingură făină, sare. Mod de preparare Se taie carnea în bucăţele potrivite. Se pun la fiert cu 1 litru de apă…




14:19, 05.02.2017

Sanda Marin, regina gopodinelor din România, îți arată cum se face SALATA DE VINETE! Greșeala pe care o fac și bucătărelsee experimentate

Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetădeosebită , una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Toți prietenii voștri vor mai vrea o porție de SALATĂ DE VINETE!




19:13, 31.01.2017

“Când mâncarea e gustoasă, fericirea stă la masă”! Românii gătesc reţetele ei de peste şapte decenii, fără să îi ştie povestea. Sanda Marin, femeia care…

Când spui "carte de bucate" primul nume care îţi trece prin cap este Sanda Marin. O ştii de la bunica, apoi de la mama iar copiii tăi o să afle de la tine despre cea mai cunoscută autoare de cărţi de bucate din…




12:09, 24.01.2017

Acesta este SECRETUL pentru cea mai bună CIORBĂ DE PERIȘOARE! Sanda Marin îți spune ce trebuie să-i faci că să îţi iasă DELICIOASĂ!

Ciorba de perișoare cu siguranță vă amintește de copilărie și de bucătăria bunicii. Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți oferă o rețetă simplă, care nu poate da greș! Secretul constă în a aduga smântâna…




15:52, 18.01.2017

Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți oferă gratis REȚETA DE PÂINE DE CASĂ! Alții plătesc pentru ea!

Mirosul de pâine caldă cu siguranță vă amintește de copilărie și de bucătăria bunicii. Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți oferă o rețetă simplă, care nu poate da greș!




04:12, 27.08.2016

Trucuri în bucătărie de la celebra Sanda Marin: ce frăgezeşte o carne tare, cum se bate frişca şi de ce se ţine untul în apă fiartă cu sare

Iată câteva dintre tainele pe care sanda Marin le-a împărtăşit cititoarelor sale: Orice mâncare cu sos este mai gustoasă dacă se ţine o jumătate de oră la cuptor înainte de a fi servită. Pentru a nu se întări,…




04:12, 16.08.2016

Cum se prepară magiunul de prune - secretele unei delicatese cu gust dulce

Medicii spun că această delicatesă are numeroase efecte benefice: reduce riscul constipaţiei, determină scăderea colesterolului, previne apariţia maladiilor cardiovasculare şi obezitatea, previne apariţia îmbătrânirii…




08:58, 13.08.2016

Cum se prepară dulceaţa de pepene verde, după reţeta faimoasei Sanda Marin

În volumul „Carte de bucate” al celebrei Sanda Marin, „doamna bucătăriei româneşti”, care însumează sfaturi culinare, dar şi o întreagă colecţie de reţete delicioase, se regăseşte şi reţeta pentru doamnele care…




12:04, 09.06.2016

VALENTINA PELINEL, gest neaşteptat la clinică

Vedeta a cerut personalului medical ca nimeni, de la femeia de serviciu la mai marii spitalului, să ofere date despre ea şi copil, scrie cancan.ro. Fostul fotomodel a mers mai departe şi s-a asigurat că nicio persoană…




13:54, 11.05.2016

Femeie de succes şi mamă

În urma acordului de parteneriat încheiat între Liceul teoretic Ady Endre şi Liceul de Arte, zilele trecute a avut loc în sala Festivă a Liceului de Artă cea de-a cincea activitate, fiind şi ultima din cadrul parteneriatului,…