Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

18:45, 06.12.2023

Mâncăruri de iarnă delicioase și ușor de preparat. Rețete recomandate înaintea festinului de Crăciun

Salata de buratta cu roșii cherry și busuiocBurrata este un sortiment de brânză din bucătăria italiană, renumită pentru simplitatea și calitatea ingredientelor. Așa se face că aveți nevoie de doar 5 minute.Ingrediente8,…




14:10, 11.09.2020

Pastă de ardei – conserve pentru iarnă din ardei capia

Una dintre rețetele care completează cel mai bine aproape orice fel de mâncare este rețeta de pastă de ardei. Este una dintre cele mai pregătite conserve pentru iarnă care îți păstrează aroma și gustul proaspăt…




14:25, 06.08.2020

Suc de roșii – rețete de încercat acasă

Este perioada în care gospodinele pregătesc bunătățile pentru iarnă și le depozitează pe rafturile din cămară. Și pentru că sucul de roșii, dar nici bulionul nu lipsesc niciodată din preparatele pentru iarnă, mai…




13:51, 06.08.2020

Bulion de roșii – rețete simple și aromate pentru păstrarea roșiilor

Nimic nu se compară cu gustul proaspăt și aromat al roșiilor coapte din plin sezon. Din fericire ai posibilitatea să te bucuri oricând de gusutul savuros al acestora datorită bunătăților din cămară. Astăzi te învățăm…




00:00, 20.04.2015

GALERIE FOTO: Reţete delicioase pentru pofticioşi File de sibas cu spaghetti și sos mediteranean

Reţeta face parte din a 2-a ediţie a programului de educaţie culinară “50 de săptămâni în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, in perioada februarie – decembrie…




10:25, 18.04.2015

File de sibas cu spaghetti și sos mediteranean

Ingredientel    200 g. file de sibasl    100 g. spaghetti l    5 g. pulpă de măsline klamata l    20 g. pulpă de roșie l    ulei de măsline l    100 ml zeamă de lămâiel    2 g. caperel    2 bucăți ardei iute l   …




11:45, 11.06.2014

Reţeta cu care Jesica Zamfir i-a cucerit pe juraţii de la MasterChef

Jesica i-a impresionat pe juraţii de la MasterChef încă din preselecţii, când a venit cu un preparat tipic spaniol, învăţat în Sevilla, acolo unde a trăit timp de opt ani: o supă rece cu tortiţe de cuşcuş şi mac.…