Prepararerosiile - Stiri si informatii despre Prepararerosiile | prima pagina Ultima actualizare: 20:41:13, 26.04.2024
18:45, 06.12.2023
Mâncăruri de iarnă delicioase și ușor de preparat. Rețete recomandate înaintea festinului de Crăciun
Salata de buratta cu roșii cherry și busuiocBurrata este un sortiment de brânză din bucătăria italiană, renumită pentru simplitatea și calitatea ingredientelor. Așa se face că aveți nevoie de doar 5 minute.Ingrediente8,…
14:10, 11.09.2020
Pastă de ardei – conserve pentru iarnă din ardei capia
Una dintre rețetele care completează cel mai bine aproape orice fel de mâncare este rețeta de pastă de ardei. Este una dintre cele mai pregătite conserve pentru iarnă care îți păstrează aroma și gustul proaspăt…
14:25, 06.08.2020
Suc de roșii – rețete de încercat acasă
Este perioada în care gospodinele pregătesc bunătățile pentru iarnă și le depozitează pe rafturile din cămară. Și pentru că sucul de roșii, dar nici bulionul nu lipsesc niciodată din preparatele pentru iarnă, mai…
13:51, 06.08.2020
Bulion de roșii – rețete simple și aromate pentru păstrarea roșiilor
Nimic nu se compară cu gustul proaspăt și aromat al roșiilor coapte din plin sezon. Din fericire ai posibilitatea să te bucuri oricând de gusutul savuros al acestora datorită bunătăților din cămară. Astăzi te învățăm…
00:00, 20.04.2015
GALERIE FOTO: Reţete delicioase pentru pofticioşi File de sibas cu spaghetti și sos mediteranean
Reţeta face parte din a 2-a ediţie a programului de educaţie culinară “50 de săptămâni în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, in perioada februarie – decembrie…
10:25, 18.04.2015
File de sibas cu spaghetti și sos mediteranean
Ingredientel 200 g. file de sibasl 100 g. spaghetti l 5 g. pulpă de măsline klamata l 20 g. pulpă de roșie l ulei de măsline l 100 ml zeamă de lămâiel 2 g. caperel 2 bucăți ardei iute l …
11:45, 11.06.2014
Reţeta cu care Jesica Zamfir i-a cucerit pe juraţii de la MasterChef
Jesica i-a impresionat pe juraţii de la MasterChef încă din preselecţii, când a venit cu un preparat tipic spaniol, învăţat în Sevilla, acolo unde a trăit timp de opt ani: o supă rece cu tortiţe de cuşcuş şi mac.…