Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

17:15, 21.03.2024

Cine este Lăcrămioara Pintilie, concurenta care a primit cuţitul de aur la Chefi la cuţite, pe 20 martie 2024. Preparatul care a impresionat juraţii

Cine este Lăcrămioara Pintilie, concurenta care a primit cuţitul de aur la Chefi la cuţite, pe 20 martie 2024. Preparatul care a impresionat juraţii

Ediția de miercuri, 20 martie 2024, a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 13, a fost una plină de suspans și emoții. O concurentă a primit cuțitul de aur. Cine este Lăcrămioara Pintilie, concurenta care l-a impresionat…




15:16, 21.03.2024

Unitățile de tip catering, verificate de inspectorii ANSVSA / Amenzi de peste 600.000 lei

Unitățile de tip catering, verificate de inspectorii ANSVSA / Amenzi de peste 600.000 lei

Eveniment Unitățile de tip catering, verificate de inspectorii ANSVSA / Amenzi de peste 600.000 lei martie 21, 2024 15:15 În intervalul 17.02.2024 – 04.03.2024, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru…




11:16, 21.03.2024

În care regiune din România găsim, cu adevărat, cea mai bună mâncare. Opinia unui bucătar de top: Avem una dintre cele mai interesante bucătării

În care regiune din România găsim, cu adevărat, cea mai bună mâncare. Opinia unui bucătar de top: "Avem una dintre cele mai interesante bucătării"

Bucătăria românească este una dintre cele mai apreciate din Europa, iar acest lucru îl confirmă și specialiștii de la TasteAtlas! Preparatele noastre au reușit să ajungă pe locul 4 în topul celor mai bune, în iunie…




09:30, 21.03.2024

Rețetă de pastă de fasole cu avocado. Un preparat gustos și sănătos, perfect pentru perioada postului

Ne aflăm în perioada postului Paștelui, iar dacă nu ai idee ce să mai gătești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și îți prezentăm o rețetă simplă de pastă de fasole cu avocado. Este un preparat…




07:55, 21.03.2024

În care regiune din România găsim, cu adevărat, cea mai bună mâncare. Opinia unui bucătar de top: Avem una dintre cele mai interesante bucătării

În care regiune din România găsim, cu adevărat, cea mai bună mâncare. Opinia unui bucătar de top: "Avem una dintre cele mai interesante bucătării"

Bucătăria românească este una dintre cele mai apreciate din Europa, iar acest lucru îl confirmă și specialiștii de la TasteAtlas! Preparatele noastre au reușit să ajungă pe locul 4 în topul celor mai bune, în iunie…




22:55, 20.03.2024

Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Cine a câștigat a treia amuletă a sezonului 13. Jurații au gătit preparate speciale: „Mi-a picat și mie fața” / VIDEO

Jurații de la Chefi la cuțite s-au luptat pentru a treia amuletă a sezonului. Roxana Blenche a fost cea care a jurizat și a oferit unui singur chef avantajul. Vedeta farfuriei a fost morcovul, iar aceștia au știut…




22:06, 20.03.2024

Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Amuletă importantă anunțată de Irina Fodor. Cine va degusta preparatele: ”„Mă doare capul” / VIDEO

În a treia ediție de la Chefi la cuțite, Irina Fodor a anunțat o amuletă importantă pentru cei patru jurați. Invitatul care le va degusta preparatele acestora este o persoană cu gusturi fine și multă experiență…




21:30, 20.03.2024

Regiunea din România cu cea mai bună mâncare. Zona în care preparatele au un gust special, le-au gustat?

Regiunea din România cu cea mai bună mâncare. Zona în care preparatele au un gust special, le-au gustat?

Te-ai întrebat vreodată unde se mănâncă cel mai bine la noi în țară? Există o zonă în care se gătește la un alt nivel, iar preparatele au un gust de-a dreptul special. Cine ajunge să le guste, nu se va mai sătura…




20:35, 20.03.2024

Rețetă de cartofi cu ciuperci și ceapă la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

Ne aflăm în perioada postului Paștelui, iar dacă nu ai idee ce să mai gătești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și îți prezentăm o rețetă simplă de cartofi cu ciuperci și ceapă la tigaie.…




15:10, 20.03.2024

În ce zonă a țării se mănâncă cel mai bine. Un cunoscut bucătar explică de ce gastronomia românească are căutare

Românii se laudă, de multe ori, cu bucătăria tradițională, iar preparate autentice sunt apreciate și de către cei care aleg să ne viziteze țara. Astfel, multe persoane se întreabă în ce regiune a țării se găsesc…




11:40, 20.03.2024

Descoperă Comoditatea și Eficiența în Bucătărie cu Mixerul Vertical și Robotul de Bucătărie

Descoperă Comoditatea și Eficiența în Bucătărie cu Mixerul Vertical și Robotul de Bucătărie

  În era modernă a bucătăriei, tehnologia avansată îți face viața mult mai ușoară și îți oferă o gamă largă de instrumente și aparate care să îți faciliteze munca în bucătărie. Două dintre aceste instrumente esențiale…




08:25, 20.03.2024

Restaurantul Potaissa este locul în care savoarea preparatelor vă va cuceri

Restaurantul Potaissa este locul în care savoarea preparatelor vă va cuceri

????În viziunea noastră, trebuie profitat oricând se ivește prilejul unui răsfăț! ???? Momentele de relaxare și de îndeplinire a tuturor poftelor ne sunt necesare tuturor!???? Este esențial să găsim acel




07:41, 20.03.2024

Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe mănăstirești 

Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe mănăstirești 

Prepararea chifteluțelor mănăstirești durează doar 20 de minute.Ingrediente chifteluțe mănăstirești:500 g fasole boabe2-3 feli de pâine150 g orez150 ml ulei2 cepe5-6 căței de usturoi1 morcov1 păstârnac2 frunze…




14:45, 19.03.2024

CAPCANELE CONSUMULUI ÎN POST Preparate de Post cu Până la 50 de E-uri

Există și o soluție pentru a fi mai informați, pentru a alege ce cumpărăm, ce mâncăm, cât mâncăm, cum mâncăm, pentru a fi real ce ne dorim! The post CAPCANELE CONSUMULUI ÎN POST Preparate de Post cu Până la 50…




12:26, 19.03.2024

De ce nu ar trebui să mănânci orezul după ce a fost ținut la frigider

Prepararea meselor pentru întreaga săptămână este o metodă excelentă de a economisi timp și bani. Totuși, unele alimente, precum pastele și cerealele, vin la pachet cu un risc de apariție a unei intoxicații alimentari…




08:41, 19.03.2024

Termoficare Constanta: Caldura si apa calda oprite din cauza unei avarii in cateva zone ale municipiului Constanta

Din cauza unei avarii aparute pe reteaua de transport amplasata pe strada Nicolae Iorga, nu se poate asigura deocamdata energie termica pentru prepararea apei calde de consum si incalzirii catre urmatoarele puncte…




22:30, 18.03.2024

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Chef Vlad Pădurescu a avut o reacție neașteptată când a gustat preparatul lui Alexandru Sautner

În prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, farfuriile celor patru Chefi au fost degustate de celebrul bucătar Vlad Pădurescu. Acesta a avut o reacție neașteptată când a gustat din farfuria lui Alexandru…




14:45, 18.03.2024

Preparatele de post care au până la 50 de E-uri. Ce nu este indicat să consumi în Postul Paștelui

Preparatele de post care au până la 50 de E-uri. Ce nu este indicat să consumi în Postul Paștelui

Luni, 18 martie, în ziua în care începe perioada restricțiilor alimentare ce precede cea mai importantă sărbătoare a creștinilor. Specialiștii de la InfoCons îi îndeamnă pe români să aibă grijă la alegerile culinare…




13:10, 18.03.2024

Rețeta de post pentru mâncarea de ștevie, delicatesa sezonului. Gospodinele iubesc acest mod de preparare

Pentru că Postul Paștelui a început, gospodinele se pregătesc în fiecare zi cu mâncare bună și respectă cu sfințenie regulile. Iată cum poți prepara chiar la tine acasă o mâncare de ștevie de post ca la restaurant.




11:55, 17.03.2024

Transbitum SRL investeste in Terminalul de bitum din Portul Mangalia, judetul Constanta

Transbitum SRL investeste in Terminalul de bitum din Portul Mangalia, judetul Constanta

O copertina metalica, containere tehnologice pentru instalatii de preparare a bitumului si cantare rutiere vor fi amplasate in Portul Mangalia. Observatiile publicului se primesc la APM Constanta.Transbitum SRL…




11:15, 17.03.2024

„Cârnaţii din topor”, pe drumul spre recunoaștere

„Cârnaţii din topor”, pe drumul spre recunoaștere

„Cârnaţi din topor din Vâlcea” se vor în registrul Uniunii Europene al indicaţiilor geografice protejate. Asociaţia Producătorilor Tradiţionali, Meşteşugari şi Artizani Vâlcea au demarat procesul pentru înscrierea…




10:45, 16.03.2024

FOTO „România prin ochii noștri”, proiect la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia: Defilare în costume populare și preparate culinare românești

FOTO „România prin ochii noștri”, proiect la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia: Defilare în costume populare și preparate culinare românești „România prin ochii noștri”, proiect la Școala Gimnazială „Avram…




08:25, 16.03.2024

Tot ce trebuie să știi despre sushi, preparatul japonez vedetă

Tot ce trebuie să știi despre sushi, preparatul japonez vedetă

O vacanță exotică sau pur și simplu o ieșire în oraș, la restaurant, v-ar putea aduce în fața unui meniu cu sushi sau poate chiar a unui restaurant dedicat acestui fel de a mânca alimentele. Pentru că sushi nu…




15:50, 15.03.2024

Care este cea mai populară rețetă de ciorbă de burtă. Cum se prepară

Care este cea mai populară rețetă de ciorbă de burtă. Cum se prepară

Ciorba de burtă clasică este, în general, cea mai populară variantă în multe culturi și regiuni. Este renumită pentru gustul său bogat și reconfortant, combinând aroma intensă a burții de vită cu legumele proaspete…




11:11, 15.03.2024

Cea mai căutată rețetă de desert de pe internet. Cum se prepară prăjitura tăvălită prin ciocolată și fulgi de cocos

Rețeta unui desert a captivat atenția iubitorilor de dulciuri din întreaga lume. Este vorba despre delicioasa prăjitură tăvălită prin ciocolată și fulgi de cocos, a cărei preparare este pe cât de simplă, pe atât…




10:46, 14.03.2024

Rețetă de icre de fasole. Un preparat de care puține gospodine au auzit

Dacă te-ai săturat de rețetele clasice de icre și vrei să încerci ceva nou, atunci pregătește rețeta de icre de fasole. Este un preparat de care puține gospodine au auzit. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar…




14:31, 13.03.2024

De ce să nu reîncălzești carnea de pui la cuptorul cu microunde. Avertismentul unui expert

De ce să nu reîncălzești carnea de pui la cuptorul cu microunde. Avertismentul unui expert

Un expert în zona alimentară a explicat care sunt motivele pentru care carnea de pui nu ar trebui reîncălzită la cuptorul cu microunde. Preparatul pe care îl vei scoate din aparatul electrocasnic nu-i va mulțumi…




14:15, 13.03.2024

Speranță pentru bolnavii de fibroză pulmonară: medicament preparat cu AI

Speranță pentru bolnavii de fibroză pulmonară: medicament preparat cu AI

O echipă de cercetători a reușit să dezvolte un nou medicament pentru fibroza pulmonară idiopatică (FPI) în doar 18 luni, cu ajutorul inteligenței artificiale (AI), relatază Mediafax. Medicamentul inhibă gena Tnik…




11:11, 13.03.2024

Rețetă simplă de conopidă prajită cu usturoi. Cum să gătești unul dintre cele mai delicioase preparate pentru micul dejun

Conopida este un aliment sănătos, pe care esteb recomandat să îl consumi încă din primele ore ale zilei. Poți să o gătești în multe feluri, inclusiv prajită. Iată cât de delicioasă este în combinație cu usturoiul…




06:25, 13.03.2024

Invitată la Ramada ca să lungesc ochii în farfuriile altora

Un fenomen interesant se produce din ce în ce mai des în ultimii ani. Instituţiile de presă ajung să fie văzute de diverse entităţi ca nişte actori meniţi să joace după cum li se cântă şi, eventual, suficient de…