Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

09:05, 04.04.2024

Reţete cu organe de porc, vită, miel, pasăre

Reţete cu organe de porc, vită, miel, pasăre

Una dintre cele mai consumate mâncăruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mâncare în care se adaugă organe de pasăre ori animal pentru un gust cu adevărat delicios. Mai jos îți prezentăm ce rețete…




10:10, 22.11.2023

Rețete mai speciale. Jumări de porc crocante, rețeta ardelenească

De Crăciun, românii pregătesc preparate tradiţionale delicioase din carnea de porc. Printre acestea se numără și jumările de porc, care nu lipsesc din meniu. Totuși, puține gospodinele știu cum să le gătească ca…




09:05, 11.10.2023

Rețete de tocăniță de ghebe

Ghebele de toamnă sunt printre cele mai gustoase tipuri de ciuperci. Ele se folosesc adesea în rețete culinare datorită gustului puternic aromat, dar și beneficiilor pentru sănătate. Iată cum poți face tocăniță…




15:10, 03.12.2020

Tobă de casă – rețeta tradițională din carne de porc și carne de pui

Toba de casă este rețeta culinară tradițională nelipsită de pe masa de sărbători. Modul de preparare s-a transmis de la o generație la alta, iar astăzi gospodinele încă mai păstrează tradițiile ce fac din preparat…




13:32, 24.12.2012

Ce trebuie sa gatim de sarbatori!Reteta zilei - friptura de porc

Friptura de porc este una dintre cele mai bune alegeri pentru masa de Craciun! Iata cum se prepara o friptura de porc foarte gustoasa!Friptură de porcIngrediente: 700 g pulpă de porc, 200 ml bulion, o căpăţână…