Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

18:55, 28.11.2023

Prăjitură Raffaello fără coacere - Rețetă simplă și ușor de preparat

Ingrediente700 gr de biscuiti cu unt sau Petit Beurre, 500 g piscoturi pentru sampanieIngrediente pentru crema1litru de lapte, 50 g zahar, 100 g fulgi de cocos, 200 g unt cu 80% grasime, 2 galbenusuri, 3 linguri…




15:26, 18.06.2021

Secretul biscuiților cu 4 „urechi“, 52 de „dinţi“ şi 24 de găurele de la Petit Beurre

Cu toții știm biscuiții Petit Beurre, care au devenit faimoși în România și sunt foarte consumați, mai ales la micul dejun sau ca gustare. Copiii îi adoră, iar adulții nu se pot sătura de ei. Secretul biscuiților…




08:20, 17.06.2021

Istoria biscuiţilor: de ce au biscuiţii Petit Beurre 4 „urechi“, 52 de „dinţi“ şi 24 de găurele

Fie că sunt o gustare rapidă la şcoală sau pe stradă, fie că sunt savuraţi alături de un pahar cu lapte sau o ceaşcă cu ceai, fie că sunt ultima rezervă de ceva dulce uitată prin cămară, biscuiţii sunt preferaţii…




10:13, 01.06.2019

Cum ne păcălesc străinii: același producător, aceiași biscuiți – cu margarină pentru noi, cu unt pentru ei

Conducerea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) a comparat, recent, produse alimentare asemănătoare vândute de acelaşi brand de hypermarket în România şi în Franţa, pentru a demonstra astfel…




19:32, 24.05.2019

Ce a descoperit ANPC după ce a comparat biscuiţii şi cornurile vândute în România cu cele comercializate în Franţa

Conducerea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) a comparat, vineri, produse alimentare asemănătoare vândute de acelaşi hipermarket în România şi în Franţa, pentru a demonstra astfel practicarea…




18:24, 24.05.2019

ANPC a comparat biscuiţii şi cornurile vândute în România cu cele comercializate în Franţa, pentru a demonstra dublul-standard al supermarketurilor

Conducerea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) a comparat, vineri, produse alimentare asemănătoare vândute de acelaşi hipermarket în România şi în Franţa, pentru a demonstra astfel practicarea…




02:46, 02.03.2019

Desertul copilăriei : Bilute de biscuiti cu visine

Oare exista cineva care sa nu fi mancat in copilarie aceste bilute de biscuiti cu visine? Biluțe de biscuiți cu vișine. Desertul copilăriei Ingrediente 450 g biscuiti Petit Beurre 200 g ciocolata cu lapte si alune…




11:13, 29.09.2017

Tort de biscuiti cu trei tipuri de cremă - VIDEO

Ingrediente150 ml lapte fiert si răcit, 4 pachete de biscuiti Petit Beurre cu vanilie, 4 pachete de biscuiti Petit Beurre cu cacao, 250 ml sos de ciocolata, 250 g cremă de vanilie, 150 gr cremă de caramel, 50 gr…




09:02, 28.10.2015

Salam de biscuiți fără zahăr și preparare termică, gata în 10 minute

Aceasta este reteta de salam de biscuiti din copilarie, transformata si facuta mai sanatoasa. De ce este reteta asta mai sanatoasa? In primul rand nu contine zahar, nu necesita preparare termica si e vegana! Poate…




12:20, 22.10.2014

Salam de biscuiti. Reteta pentru salam de biscuiti simplu

Salam de biscuiti. Reteta pentru salam de biscuiti simplu. Salamul de biscuiţi este un dulce foarte popular. Cu doar câteva ingrediente iese un desert care se păstrează şi care este ideal pentru „pachet”. În funcţie…




23:47, 10.05.2013

Aici se fac 50.000 kg de biscuiţi pe zi! Reporterii ziarului Libertatea au pătruns recent într-una din cele mai mari fabrici de produse de panificaţie…

Încă din anii ’90, pentru majoritatea copiilor, celebrii biscuiţi “Picnic” sau “Petit Beurre” au reprezentat principalul aliment consumat în pauzele dintre orele de curs. Evident, până acum puţini au stat să se…




11:42, 28.04.2013

Retete de la cititori: Rulada de biscuiti cu branza / Anisoara Ursan

Ingrediente: 250 g biscuiţi fragezi Petit Beurre, 150 g unt sau margarină, 100 g ciocolată tartinabilă (tip Finetti), 250 g brânză proaspătă de vaci (cremă fină), 100 g zahăr pudră, zahăr vanilat, 50 ml frişcă…




11:28, 28.01.2013

Prajitura cu biscuiti Petit Beurre

Se freaca galbenusurile cu zaharul, cu mirodeniile si cu 4 linguri de apa si 4 linguri de ulei. Albusurile se bat spuma.