Lucien Olivier - Stiri si informatii despre Lucien Olivier | prima pagina Ultima actualizare: 22:31:29, 07.05.2024
09:26, 17.12.2022
Șase din zece români pun mazăre în salata boeuf și preferă carne de pui în locul celei de vită
În Bucovina este cea mai puternică tradiție a folosirii boabelor de mazăre în salata boeuf. Peste 90% dintre aceștia susțin că leguma nu trebuie să lipsească din rețetă. La polul opus, în București și Muntenia…
11:21, 16.12.2022
Șase din zece români pun mazăre în salata boeuf și preferă carne de pui în locul celei de vită
În Bucovina este cea mai puternică tradiție a folosirii boabelor de mazăre în salata boeuf. Peste 90% dintre aceștia susțin că leguma nu trebuie să lipsească din rețetă. La polul opus, în București și Muntenia…
19:40, 12.12.2022
Crăciunul „bate” la ușă! Cea mai bună rețetă pentru o salată de boeuf delicioasă
Deși numele indică o influență culinară franceză (boeuf înseamnă carne de vită), salata de boeuf are de fapt o origine rusească. Inițial se numea salată russe sau Olivier, după Cheful care a inventat-o: belgianul…
10:01, 23.12.2021
Care este cea mai bună rețetă de salată de boeuf? (VIDEO)
Salata de boeuf este cel mai întâlnit preparat de pe masa festivă. Salata originală a fost pentru prima dată preparată în anul 1860 de bucătarul belgian Lucien Olivier. Rețeta originală a fost păstrată secretă…
18:50, 08.12.2021
Rușii riscă să rămână fără salată de boeuf de sărbători din cauza inflației
Rușii se pregătesc pentru sărbători de iarnă costisitoare după ce prețurile ingredientelor pentru unele din cele mai îndrăgite rețete tradiționale au crescut vertiginos din cauza inflației ridicate care continuă…
18:15, 14.12.2020
Secretul celei mai bune salate de boeuf. Ce trebuie să faci, de fapt, după ce se fierb legumele
Rețeta originală a salatei de boeuf a fost preparată pentru prima dată în 1860 de Lucien Olivier. Ea a fost păstrată secretă și s-a pierdut în 1905, când restaurantul unde bucătarul belgian lucra și-a închis porțile.…
21:03, 19.12.2017
Cine a inventat, de fapt, salata de beouf. Toate gospodinele trebuie să știe adevărata rețetă
Salata originală a fost pentru prima dată preparată în anul 1860 de bucătarul belgian Lucien Olivier sub denumirea franceză de salade de gibier la restaurantul Ermitaj (Эрмитаж), unul dintre cele mai mari…
17:22, 31.12.2016
Cum să preparăm cea mai gustoasă salată Olivier
CHIȘINĂU, 31 dec — Sputnik. Simbolul culinar al Revelionului, salata Olivier (Zimnyi sau Stolicinyi) e o parte indispensabilă a oricărei mese de sărbătoare. Orice gospodină are o rețetă a acestei…
11:40, 07.01.2015
O reţetă pentru salata de BOEUF, cum nu aţi mai mâncat niciodată
Salata de Boeuf este pe gustul tuturor românilor! Ea este un antreu, adică o gustare care precede felul întâi de mâncare, şi se serveşte la ocazii festive sau la petreceri. Numele ei vă poate trimite cu gândul…
17:24, 22.12.2013
Recomandări pentru festinul de Crăciun. Salată Boeuf, fasole cu afumătură şi sărmăluţe-n foi de varză murată preparate ca-n Moldova
Ieşeanul Marius Cristian, bucătar, cronicar gastronomic şi culegător de reţete culinare, a ales pentru cititorii adevarul.ro trei reţete ale unor mâncăruri clasice pentru masa de Crăciun. Vă prezentăm mai jos descrierile…
16:51, 22.12.2013
Recomandările lui Costăchel pentru festinul de Crăciun. Salată Boeuf, fasole cu afumătură şi sărmăluţe-n foi de varză murată preparate ca-n Moldova
Ieşeanul Marius Cristian, bucătar, cronicar gastronomic şi culegător de reţete culinare, a ales pentru cititorii adevarul.ro trei reţete ale unor mâncăruri clasice pentru masa de Crăciun. Vă prezentăm mai jos descrierile…