Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

09:14, 14.12.2016

Ministerul Educației: Fără numiri politice la conducerea școlilor!

Ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice, Mircea Dumitru, și secretarii de stat Monica-Cristina Anisie (învățământ preuniversitar), Sorin Costreie (învățământ profesional dual) și Laurențiu Vlad…




14:07, 08.11.2016

Efectele benefice ale somnului asupra pielii. De ce e bine să dormi suficient

Nu trebuie să cauți tratamente minune sau creme împotriva ridurilor. Cel mai la-ndemână remediu este somnul. Domnul doctor Laurenţiu Vlădău, specialist dermatolog, ne spune că organismul se regenerează în timp…




17:39, 12.10.2016

PMP îi cere lui Klaus Iohannis să atace la Curtea Constituţională legea privind plagiatul

Liderii PMP îi critică pe senatorii care au votat împotriva cererii preşedintelui Iohannis de reexaminare a legii privind sancţionarea plagiatului şi care prevede că universităţile vor fi cele care vor decide acordarea…




10:07, 11.10.2016

Băsescu acuză o înțelegere PNL – PSD pentru acoperirea doctorilor plagiatori

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a acuzat luni ”chimia” existentă în Senat între PNL şi PSD pentru acoperirea doctorilor plagiatori, după respingerea reexaminării legii care prevede că universităţile vor fi cele…




22:53, 10.10.2016

Traian Băsescu: PSD şi PNL au votat cot la cot legea prin care au acoperit doctorii plagiatori. USL există

"Zilele trecute, Alina Gorghiu declara că nu poate face alianţă cu PSD-ul pentru că între PNL şi PSD nu există o...chimie. Iată că, azi, în Senat, PSD şi PNL au avut o extraordinară chimie şi au votat cot la cot…




20:07, 10.10.2016

Titlul de doctor, retras doar de universitati

Astazi, ordonanta care ii avantajeaza pe plagiatori a fost adoptata in plenului Senatului, cu 90 de voturi pentru, 12 impotriva si sase abtineri. Legea da posibilitatea unui plagiator sa renunte de bunavoie la…




18:43, 10.10.2016

Senatul a respins cererea de reexaminare a legii privind plagiatul. Retragerea doctoratelor se face de către universităţi

Proiectul a trecut de Senat, în calitate de for decizonal, cu un raport de adoptare în forma iniţială a legii, fiind respinsă cererea de reexaminare a şefului statului, după ce şi la Camera Deputaţilor cererea…




16:58, 10.10.2016

Hoţia intelectuală, la un pas să devină lege: „Riscă să submineze calitatea învăţâmântului superior din România“

UPDATE Punctul de vedere al Guvernului, exprimatd e Laurenţiu Vlad, secretar de stat al Ministerului Educaţiei: Modificările legislative, deşi declarativ au scop descentralizarea, riscă să submineze calitatea învăţâmântului…




14:27, 07.10.2016

Aluniţele la copii – când mergi la dermatolog?

Cele mai multe dintre aluniţe nu sunt periculoase, însă o mare proporţie dintre cazurile de melanom încep de la o aluniţă. Este, aşadar, de înţeles de ce apariţia aluniţelor la copii reprezintă un motiv de îngrijorare…




10:52, 20.09.2016

DIVERSE / 6 mituri despre îngrijirea pielii, demontate de specialiști

Îngrijirea pielii este unul din domeniile în care întâlnim sfaturi la tot pasul. Dr. Laurențiu Vlădău, specialist dermatolog la Clinica Hebra, explică șase mituri despre așa-zisele reguli care stau la baza sănătății…




20:54, 13.09.2016

Deputaţii au votat amnistia hoţiei intelectuale

Guvernul a hotărât, prin ordonanţă de urgenţă, că ultima instanţă universitară pentru stabilirea plagiatelor este Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU),…




12:43, 11.08.2016

S.O.S. cancerul de piele! Chiar şi când stai la umbră aluniţele sunt în pericol

Din cauza expunerii excesive la soare și a factorilor genetici, chiar şi aluniţele inofensive își pot modifica biologia și suferi transformări maligne. Rezultatul: cancerul de piele cel mai de temut – melanomul.…




22:08, 10.08.2016

Orădeni la Forumul Organizaţiilor Studenţeşti

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) derulează în perioada 8-16 august 2016, la Galați, cea de-a XI-a ediție a Forumului Organizațiilor Studențești din România (FOSR), cel mai important…




14:44, 02.08.2016

Cum putem trata acasa arsurile solare

Sperand sa obtinem un bronz auriu deosebit la plaja sau fascinati de diferite activitati in aer liber multi dintre noi ajungem sa ne expunem in exces la soare si experimentam, macar o data in viata, dureroasele…




12:52, 02.08.2016

Cum tratezi acasă arsurile solare. Lavanda, muşeţelul şi aloe vera sting micile ”incendii” de la suprafaţa pielii

Sperând să obţinem un bronz auriu deosebit la plajă sau fascinaţi de diferite activităţi în aer liber, uităm cât de periculos poate fi soarele. Şi să te ţii usturime de piele! Fuga acasă ca să ne tratăm. Cum anume…




17:38, 22.06.2016

Stresul ne afectează sănătatea pielii. Cum putem să-l combatem

Din fericire, cu ajutorul medicului dermatolog şi aplicând unele tehnici de gestionare a stresului, vom putea menţine cât mai mult timp pielea tânără şi frumoasă pe care ne-o dorim. Atunci când ne confruntăm cu…




17:19, 22.06.2016

Stresul ne afectează sănătatea pielii. Iată cum putem să-l combatem!

Din fericire, cu ajutorul medicului dermatolog şi aplicând unele tehnici de gestionare a stresului, vom putea menţine cât mai mult timp pielea tânără şi frumoasă pe care ne-o dorim. Atunci când ne confruntăm cu…




12:52, 22.06.2016

Impactul stresului asupra sănătății pielii

Pielea este unul din primele locuri în care efecte stresului sunt vizibile, acesta favorizând apariţia ridurilor şi a acneei, dar şi a obiceiurilor mai puţin sănătoase de îngrijire. ©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES…




11:03, 17.06.2016

Epilarea definitiva favorizeaza aparitia cancerului? Cat de sigur e sa o faci singura acasa? Interviu

Cate femei nu viseaza sa scape o data pentru totdeauna de parul inestetic de pe corp? Unele chiar reusesc acest lucru apeland la epilarea definitiva, la saloane specializate sau in propria casa. Se pune insa problema…




11:19, 09.06.2016

Atenționarea medicilor: Nu sta la soare dacă folosești aceste medicamente!

Sensibilitatea la soare, cunoscuta si drept fotosensibilitate, reprezinta un motiv frecvent de prezentare la dermatolog, mai ales in lunile de primavara si vara. Aceasta problema este diferita de arsurile solare,…




08:57, 09.06.2016

ATENŢIE. Nu sta la soare dacă foloseşti aceste medicamente

O persoana devine suspecta de fotosensibilitate atunci cand eruptiile cutanate apar numai in zonele expuse la soare. Cauzele pot fi diverse si, din acest motiv, medicul va detalia istoricul medical al pacientului,…




23:09, 08.06.2016

Pielea ta se înroşeşte repede la soare? Află care sunt cauzele şi ce ai de făcut

Sensibilitatea la soare, cunoscută și drept fotosensibilitate este diferită de arsurile solare. Fotosensibilitatea se manifestă prin mâncărime, roșeață, vezicule pline cu lichid, papule mici, plăci mai ridicate…




23:39, 05.05.2016

Se apropie sezonul cald, informează-te! Ce tipuri de cancer atacă prin razele solare şi cum pot fi prevenite

În vacanţa de Paşti ai luat startul bronzului din acest an? Felicitări, te-ai relaxat şi pielea ta a prins deja mult râvnita nuanţă arămie, atu al frumuseţii şi sănătăţii, după cum se zice. Se zice, dar nu e chiar…




11:59, 17.03.2016

Vrei o piele mai tânără şi mai frumoasă? Încearcă mezoterapia!

O soluție la îndemână și eficientă pentru întinerirea și îmbunătățirea texturii pielii este mezoterapia. Domnul doctor Laurențiu Vlădău, specialist în dermatologie ne explică în ce constă această metodă. Odată…




17:29, 05.03.2016

Când sunt infecțiile pielii un semn de diabet și ce alte boli pot anunța

Descuamarea pielii, fisuri, roseata, mancarime, usturime, discomfort – toate acestea reprezinta simptome ale micozelor cutanate, afectiuni frecvente care pot afecta copiii si adultii sanatosi deopotriva. Marea…




17:58, 04.03.2016

Nu ignora micozele cutanate. Pot ascunde afecţiuni grave

Descuamarea pielii, fisuri, roșeață, mâncărime, usturime, discomfort – sunt simptome ale micozelor cutanate, care pot afecta copiii și adulții sănătoși deopotrivă. Domnul doctor Laurențiu Vlădău, specialist în…




23:14, 09.02.2016

Ai acnee? Specialiştii îţi spun cum scapi de ea

Acneea este o problemă care nu ţine cont de vârstă şi poate apărea oricând, cauzând semne, cicatrici, pete. Domnul dr. Laurenţiu Vlădău, specialist în Dermatologie şi Venerologie, îţi arată ce ai de făcut pentru…




00:04, 12.12.2015

Ai incercat peeling-ul cu diamante? Afla de la specialisti cu functioneaza

Credeai ca aparitia ridurilor este inevitabila, dupa varsta de 30 de ani? Afla ca noile descoperiri din domeniul medical te pot ajuta sa arati si sa te simti tanara la orice varsta. Una dintre aceste noi tendinte…




10:26, 21.05.2015

Cremele cu steroizi: beneficii și mituri

Material realizat cu sprijinul doctorului Laurențiu Vlădău, în cadrul campaniei de informare și creștere a respectului de sine a femeilor ”Frumusețea la 40 de ani”.În ultimii ani am început să auzim din ce în ce…




21:00, 15.03.2015

Dr. Laurenţiu Vlădău ne arată când şi cum pot fi folosite cremele pe bază de steroizi

În ultimii ani am început să auzim din ce în ce mai mult replici de genul „crema asta nu face bine că are steroizi”, „m-am dus la doctor şi mi-a prescris o cremă cu steroizi, dar nu m-am dat că mi se subţiază pielea”,…