Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

06:26, 12.08.2023

Labneh, iaurtul libanez bine scurs: cum îl folosim în bucătărie?

Iaurtul simplu este un aliment de bază în multe bucătării. Este un mic dejun grozav cu fructe de pădure și granola, o bază pentru dressing de salată sau chiar un înlocuitor sănătos pentru smântână. Dar dacă poate…




17:10, 27.03.2023

Ce este sosul Toum și cum se prepară. Rețetă de sos Toum

Sosul Toum este, în esență, o maioneză, dar la care se foloseşte usturoi în loc de ou. La fel ca maioneza, toum este o emulsie de ulei în apă, posibilă cu ajutorul unui alt ingredient. Cuprins: Ce este sosul Toum…




06:35, 31.01.2023

Restaurante cu specific libanez în București. Unde putem mânca babaganoush, labneh și mutabal ca la mama lor acasă

Românii au o relație specială cu bucătăria specific arabă, în special cea libaneză, acest lucru putând fi observat din prezența numeroasă a restaurantelor cu specific libanez în marile orașe ale României, în special…




04:00, 19.03.2021

Savoare și gust inedit la Restaurantul Sindbad din Iași. Preparatele sunt făcute după rețete 100% orientale

Amplasat în centrul orașului, Restaurantul Sindbad pune la dispoziția clienților săi cele mai proaspete și inedite rețete din bucătăria orientală. Indiferent dacă alegi să comanzi acasă sau la serviciu, rețetele…