Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

14:45, 18.12.2023

Îmbogățește masa de sărbători cu un produs special! Jamonul – sfaturi practice pentru o savoare îndelungată

Dacă vrei să ai pe masa de Crăciun un produs tradițional, ușor de păstrat și plin de gust, atunci jamonul, adică șunca spaniolă, este alegerea perfectă! Trebuie să știi că, odată cumpărat și început, un jamon poate…




17:45, 15.12.2023

Un Crăciun cu arome iberice: cum consumi și păstrezi jamonul, deliciul spaniol care cucerește România

Produsele din carne de porc nu lipsesc de pe masa de Crăciun a românilor. În ultimii ani, un deliciu iberic a devenit tot mai popular la noi în țară. Este vorba despre jamón, o șuncă tradițională din Spania. A…




17:10, 15.12.2023

Jambonul pe care românii îl vor tot mai mult pe masa de Crăciun – cum îl păstrezi 3 luni după ce a fost început

Jamónul sau șunca spaniolă, cum este el cunoscut, a devenit un produs nelipsit la mesele de Crăciun pentru mulți români, atât din diaspora, cât și din orașe precum București, Cluj-Napoca sau Timișoara, dar și alte…




07:57, 16.12.2016

Arta taierii jamonului iberico. Povestea omului care castiga 4000 de dolari ca sa felieze celebra sunca spaniola

Florencio Sanchidrián este ambasadorul jamonului iberico în lume. Îl promovează la nivel mondial şi este un maestru când vine vorba de tăiat şi feliat una dintre cele mai apreciate cărnuri, relatează gustarte.ro.




09:53, 25.11.2015

Idei de afaceri: Un sucevean întors din Spania creşte acasă cea mai scumpă rasă de porci din lume

Jamonul iberic denumit şi Pata Negra se obţine dintr-o rasă exclusivistă de suine – porcul iberic negru, crescut în semi-sălbăticie şi hrănit mai ales cu ghindă. De aceea, kilogramul de carne nu coboară sub 100…




09:28, 25.11.2015

Jamon iberic produs la Suceava | Peste 100 de euro kilogramul

Jamonul iberic denumit și Pata Negra se obține dintr-o rasă exclusivistă de suine – porcul iberic negru, crescut în semi-sălbăticie și hrănit mai ales cu ghindă. De aceea, kilogramul de carne nu coboară sub 100…