Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12:56, 11.01.2024

Gălbiori – rețete și beneficii. Cum să prepari ”aurul pădurii”

Gălbiori sau Cantharellus cibarius sunt o specie de ciuperci de pădure foarte apreciate, gustoase și hrănitoare. Datorită culorii lor, mai sunt numite și ”aurul pădurilor”. Descoperă unele dintre cele mai gustoase…




16:25, 05.07.2023

Cum să faci un delicios compot de piersici

Piersicile sunt delicioase, iar unul dintre modurile prin care le poți conserva este într-un compot. Toată bunătatea acestor fructe moi și zemoase se poate afla rapid într-o cană de care să te bucuri într-o zi…




09:05, 14.10.2022

Plăcintă cu pere – rețete

A venit toamna și perele sunt peste tot, așa că ar fi păcat să nu faci o plăcintă cu pere. Perele sunt fructe dulci, în formă de clopot, care au fost savurate din cele mai vechi timpuri. Ele pot fi consumate crocante…




09:35, 17.02.2022

Ou de prepeliță. Cum să îl consumi și ce beneficii are

Dacă nu ai mâncat până acum ou de prepeliță, atunci ar trebui să îl încerci. Ouăle de prepeliță câștigă rapid teren în bucătărie ca o alternativă mică și drăguță la ouăle de găină. Au un gust foarte asemănător…