Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

06:12, 18.02.2017

Top cinci utilizări delicioase ale fructelor în bucătărie. Cum „se împacă“ perele cu ficatul de raţă

Mixul dintre dulce, sărat şi picant par să fie tot mai căutate, mai ales când vine vorba despre peparate la cuptor sau la grătar. Dulceaţa din preparate o puteţi obţine cu ajutorul fructelor, care se împacă foarte…




06:33, 04.01.2017

Cu ce preparate ne protejăm sistemul digestiv după excesele făcute de sărbători. Carnea roşie şi ciorba grasă, pe lista alimentelor interzise

După mai bine de o lună de post, Crăciunul şi Revelionul au adus mese bogate, care nu s-au împăcat prea bine cu sistemul digestiv al multora, care au exagerat cu porţiile.    Medicii ne recomandă să ne…




06:04, 23.12.2016

Trei preparate culinare care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. Secretele care garantează gustul perfect

Alegerea preparatelor perfecte pentru masa de Crăciun poate da bătăi de cap gospodinelor, care ar vrea să îşi servească musafiri cu o multitudine de mâncăruri, însă, din lipsă de timp sunt nevoite să aleagă. …




06:18, 11.12.2016

Secretele bucătarului de meserie. Ce ne sfătuiesc profesioniştii să nu mâncăm la restaurant. Peştele exotic, în capul listei

Fiecare bucătar şi restaurant au secretele lor. Ce se întâmplă atunci când secretele vin să maximizeze profiturile localului, în detrimentul clientului, care aşteaptă preparate proaspete şi sănătoase şi este înşelat…




06:18, 29.11.2016

Top 5 condimente care nu au voie să lipsească din bucătărie. Ce trebuie să însoţească sarea şi piperul

Sarea şi piperul sunt două condimente care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie. Alături de aceste două condimente se regăsesc şi altele, care dau savoare mâncărurilor, despre care bucătarii spun că sunt…




04:08, 28.08.2016

7 secrete ale condimentelor: de ce nu sunt recomandate mixurile de legume pentru ciorbe şi e de preferat piperul alb

Din cele mai vechi timpuri omul se foloseşte de condimente pentru a da gust şi  savoare mâncării. Deşi nu pare un lucru complicat să asezonezi carnea cu ierburi aromatice sau să te foloseşti de boiaua iute…




06:18, 17.07.2016

Regulile de aur ale celui mai bun ceaun. De ce trebuie să ţii cont pentru ca tocăniţa din mijlocul naturii să iasă perfect

Chiar dacă toţi avem impresia că o tocăniţa sau un gulaş la ceaun nu necesită cunoştinţe gastronomice ieşite din comun, bucătarii ne recomandă să ţinem cont de mici detalii pe care poate nici nu le-am luat în calcul…




04:13, 07.07.2016

Top 8 ponturi pentru grătarul de nota 10. Cât timp trebuie ţinută carnea roşie la marinat în vin

Grătarul este nelipsit de pe mesele românilor, mai ales pe timp de vară. Acesta pare să fie şi cel mai simplu preparat: iei o bucată de carne, o condimentezi şi o pui pe grătar. Bucătarii ne recomandă însă să fim…




09:52, 03.07.2012

A obţinut ilegal un credit de 10.000 de euro şi a fost trimis în judecată

Gheorghe Maricuţ, în urmă cu cinci ani, a obţinut cu acte false un credit de 10.000 de euro de la o bancă comercială. Acum va trebui să răspundă în faţa legii pentru fapta pe care a comis-o în anul 2007. Bărbatul…