Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretele bucătarului de meserie. Ce ne sfătuiesc profesioniştii să nu mâncăm la restaurant. Peştele exotic, în capul listei

Publicat:

Fiecare bucatar si restaurant au secretele lor. Ce se intampla atunci cand secretele vin sa maximizeze profiturile localului, in detrimentul clientului, care asteapta preparate proaspete si sanatoase si este inselat cu carne veche mascata cu condimente in exces.
  Potrivit bucatarului sunt de evitat restaurantele goale si cele unde fluxul de persoane nu este mare. Sunt sanse mai mari ca, din cauza fluxului redus, preparatele sa nu fie proaspete, fiind tinute mai multe zile decat in cazul localurilor cautate.   Alaturi de bucatarul am alcatuit o lista…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pastele nu e sarbatoarea burtii! Avertizarile unui medic

15:00, 04.05.2024 - Dr. Doru Negru, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice, a explicat intr un interviu cum ar trebui sa mancam de sarbatori astfel incat sa nu ne punem in pericol sanatatea. Este vorba despre cantitatea de alimente pe care o consumam, cantitate care ar trebui sa fie proportionala cu miscarea…

Medic: Dupa ce te infometezi in perioada postului, mananci un ou, nu 20

14:41, 04.05.2024 - Dr. Doru Negru, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice, a explicat intr-un interviu acordat News.ro cum ar trebui sa mancam de sarbatori astfel incat sa nu ne punem in pericol sanatatea. Este vorba despre cantitatea de alimente pe care o consumam, cantitate care ar trebui sa fie proportionala…

Gabriela Szabo adora sa gateasca! „Imi plac mancarurile tradiționale și fac rețete de pe internet”

21:30, 02.05.2024 - Gabriela Szabo (48 de ani) va petrece Paștele in Romania. Fosta atleta de talie mondiala adora sa gateasca așa ca va pregati bucatele tradiționale de Paște cu mult suflet și voie buna. Gabriela Szabo adora sarbatorile in familie și se bucura atunci cand are casa plina de prieteni și familia alaturi,…

Ce sa faci cu ouale fierte ca sa se curețe foarte ușor. Trucuri utile

01:30, 29.04.2024 - Se apropie Paștele, iar de pe masa nu trebuie sa lipseasca ouale frumos incondeiate. Ciocnirea oualor de Paște este o tradiție care se pastreaza in continuare. Descopera și tu ce sa faci cu ouale fierte ca sa se curețe foarte ușor. Curațarea oualor poate necesita timp și rabdare. Specialiștii spun ca…

Cum alegi cel mai bun peste pentru Florii. Detaliile care iti arata ca este proaspat

10:35, 27.04.2024 - Luna mai este una plina de sarbatoare, iar creștinii vor praznui Floriile și, bineințeles Paștele. Este perioada in care se mananca pește, dar este foarte important sa știi cum alegi cel mai bun peste pentru Florii, și sa fii atent la detaliile care iti arata ca este proaspat. Invața cum alegi cel mai…

Padurar de la Ocolul Silvic Izvorul Someșului Mare din Șanț, prins cand lua mita salam de vanat, pastrav și țuica

14:05, 16.04.2024 - Procurorii Direcției Generale Anticorupție au prins in flagrant un padurar de la Ocolul Silvic Izvorul Someșului Mare din Șanț in timp ce lua mita produse din carne de vanat, pește și țuica pentru a nu aplica sancțiuni pentru neregulile constatate la un control silvic. Padurarul de 50 de ani de la ocolul…

Mai aveți peștele de sticla de pe vremea bunicilor? Acum puteți lua bani buni pe el!

09:05, 14.04.2024 - Alaturi de brisfere, mileuri, bibelouri, pe vremuri in  casele turdenilor stateau la loc de cinste și peștii de sticla. Cocoțați pe un televizor cat un dulap sau pe rafturi in vitrina, peștii de sticla erau la loc de cinste in casa romanilor. Unii dintre noi ii mai avem și astazi de la parinți sau bunici……

Rețeta speciala de varza murata cu carne de porc. Ce truc folosesc gospodinele din Ardeal

13:00, 28.02.2024 - Rețeta special de varza murata cu carne de porc din Ardeal. Nu este deloc dificil sa o pregatești. Trebuie, in schimb, sa ai ceva timp liber la dispoziție pentru a ajunge la rezultatul potrivit. Gospodinele din Transilvania apeleaza la un ingredient deosebit pentru a oferi preparatului aroma intensa.…


Ce parere ai despre aceasta stire?