Food Research - Stiri si informatii despre Food Research | pagina 2 Ultima actualizare: 03:01:15, 16.06.2024
15:39, 11.04.2014
Cum trebuie să beţi corect cafeaua. Puţini consumatori ştiu acest detaliu, foarte important
Dacă obişnuiaţi să vă beţi cafeaua sorbind cu înghiţituri mici, înseamnă că până acum nu v-aţi bucurat cu adevărat de aroma ei. Cercetătorii au aflat că este mai bine să bem cafeaua cu înghiţituri cât mai mari.…
10:06, 30.12.2013
Singurii oameni din lume care NU pot consuma cartofi prăjiţi când sunt la serviciu
Astronautii au una dintre cele mai periculoase meserii. Ca orice om care isi risca in fiecare zi viata, ei merita ca dupa munca sa se rasfete cu o portie de cartofi prajiti si o friptura. Din pacate, avem o veste…
10:18, 04.09.2013
Probleme cu memoria? Ce fel de ceai sa bei
Ceaiul verde, una din substantele cele mai studiate din istoria recenta, te ajuta sa iti imbunatatesti memoria, au reafirmat cercetatorii chinezi. Proprietatile chimice ale ceaiului verde tind sa afecteze generarea…
15:54, 23.04.2013
Sfaturi pentru a te feri de alergii in aceasta primavara
Primavara este anotimpul alergiilor, cei sensibili fiind expusi pericolului. Unele masuri preventive ne ajuta sa facem fata cu bine acestei perioade a anului, cand mai multi factori de mediu ne pot ataca sanatatea.…
12:02, 28.03.2013
Planta care stopeaza evolutia cancerului de colon, plamani si ficat
Pastaile de soia, folosite pentru obtinerea unei delicatese gustate mai ales de asiatici, tofu, au puternice proprietati anti-cancer, arata un nou studiu publicat de jurnalul Food Research International. Oamenii…
04:00, 28.03.2013
Soia opreste evolutia cancerului de colon, plamani si ficat
Pastaile de soia, folosite pentru obtinerea unei delicatese gustate mai ales de asiatici, tofu, au puternice proprietati anti-cancer, arata un nou studiu publicat de jurnalul Food Research International. …