Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

15:05, 13.02.2015

Ceapa, zece beneficii. Ce boli combate şi ce nu ştim despre leguma care ne face să plângem

Ceapa poate fi consumată crudă, fiartă, uscată sau coaptă. Dr. Diana Stuparu, specialist în diabet, boli de metabolism şi de nutriţie la Spitalul Judeţean din Slatina, afirmă că ceapa are o compoziţie bogată în…




15:45, 06.02.2015

De ce mănâncă oltenii praz? Zece beneficii ale faimoasei legume. Cât este de sănătos şi ce boli combate

Prazul s-a cultivat din cele mai vechi timpuri, egiptenii folosindu-l, de exemplu, şi pentru proprietăţile sale afrodisiace. Leguma se poate utiliza atât în stare crudă, dar şi gătită, consumându-se atât frunzele,…