Cotletul - Stiri si informatii despre Cotletul | pagina 2 Ultima actualizare: 08:31:10, 29.04.2024
14:02, 12.03.2020
Cotlet de porc în crustă de ceapă verde cu sos de muștar și garnitură de cartofi - Reţeta lui Chef Berry la Star Matinal
Cotlet de porc în crustă de ceapă verde cu sos de muștar și garnitură de cartofi este rețeta pe care ne-o propune Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, pentru un prânz generos în familie, sau de ce…
06:38, 01.10.2019
Patru rețete delicioase pentru un meniu complet. Iată ce putem găti pentru o masă în familie!
Pâine de casă gustoasă și sănătoasă, Salata de avocado cu ton si rodie, plină de savoare și culoare, Cotlet de porc cu os, cu ierburi si cartofi rantăliți - o nebunie-n farfurie și Desert cu iaurt și fructe de…
00:43, 11.09.2019
Reţetă de cotlete de porc cu pere
A venit toamna cu perele ei dulci, zemoase, moi şi aromate şi ar fi păcat să nu pregăteşti şi o mâncărică gustoasă din ele. Îţi prezentăm o reţetă de cotlete de porc cu pere testată de noi. Şi nouă ne place!
14:02, 14.08.2019
Noi mărci protejate în industria alimentară
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a acordat săptămâna trecută încă şapte atestate pentru produse tradiţionale din judeţele Galaţi, Caraş-Severin şi Buzău. În judeţul Galaţi, producătorul S.C. VERDESI&CO…
07:13, 14.08.2019
7 noi preparate din carne au devenit produse tradiționale românești
Şapte preparate din carne fabricate în judeţele Galaţi, Caraş-Severin şi Buzău au primit, săptămâna trecută, atestate de produse tradiţionale din partea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), informează…
16:36, 13.08.2019
Şapte noi preparate româneşti din carne, atestate drept produse tradiţionale de Ministerul Agriculturii
Şapte preparate din carne fabricate în judeţele Galaţi, Caraş-Severin şi Buzău au primit, săptămâna trecută, atestate de produse tradiţionale din partea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), informează…
14:37, 13.08.2019
Şapte noi specialităţi din carne au fost icluse în lista de produse tradiţionale româneşti
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a acordat săptămâna trecută încă şapte atestate pentru produse tradiţionale din judeţele Galaţi, Caraş-Severin şi Buzău, informează instituţia. În judeţul Galaţi, producătorul…
12:45, 13.08.2019
Crește lista produselor tradiționale cu alte 7 din Galați, Caraș Severin și Buzău
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a acordat săptămâna trecută încă șapte atestate pentru produse tradiționale din județele Galați, Caraș-Severin și Buzău. În județul Galați, producătorul S.C. VERDESI&CO…
14:44, 11.05.2019
Meniul liderilor UE la Sibiu: Piure de rabarbăr, cotlet cu măcriș și Jidvei
Dineul a avut un specific tradiţional transilvănean din Sibiu oferind produse și delicatese locale liderilor europeni. Sibiul este în acest an Regiune Gastronomică Europeană, astfel că produsele au fost promovate…
16:33, 09.05.2019
Sibiu: Vin românesc, cotlet de miel cu măcriş, carne cu leurdă şi căpşune murate - delicatese pentru oaspeţii UE
Oaspeţii europeni care au venit la Summitul PPE au beneficiat de gustări tradiţionale transilvănene, inspirate din bucătăria românească şi din cea săsească, toţi primind cadou şi câte o sticlă de vin de Jidvei…
16:27, 09.05.2019
Vin românesc, cotlet de miel cu măcriş, carne cu leurdă şi căpşune murate, delicatese pentru oaspeţii UE
Oaspeţii europeni care au venit la Summitul PPE au beneficiat de gustări tradiţionale transilvănene, inspirate din bucătăria românească şi din cea săsească, toţi primind cadou şi câte o sticlă de vin de Ji...
09:43, 28.02.2019
REȚETE pentru prânz: Cotlet de berbecuț în crustă de fistic
Dacă vrei să-i dai gata pe cei dragi cu o masă pe cinste, tot ce trebuie să faci este să fii foarte atentă la rețeta noastră de astăzi! Cotletul de berbecuț în crustă de fistic este ceva delicios, un preparat care…
14:22, 18.01.2019
Cotlet de porc în sos dulce de soia, cu piure aromat de cartofi! O rețetă gata imediat, cu doar câteva ingrediente!
O friptură delicioasă se pregătește folosind un sos savuros făcut din câteva ingrediente! Uită de rețetele obișnuite și hai să pregătim o super porție de cotlet de porc în sos dulce de soia, cu garnitură de piure…
17:42, 17.12.2018
REȚETE | Prânz rustic! Mezelurile de casă și prăjiturile simple, dar gustoase, pot fi secretul unei mese de duminică reușite
Poate ai obosit să tot gătești, weekend de weekend, ori poate ți-a „fugit” inspirația și… te trezești „eșuând” în sendvișuri la masa de prânz și deserturi cumpărate. În acest caz, îți propunem variante sănătoase,…
10:14, 12.12.2018
REŢETA ZILEI: Cotlet de porc în pâine
Ingrediente: 1,5 kg cotlet dezosat de porc, 2 cepe, 1 tulpină de țelină, boabe de piper negru, sare, după gust, 2 crenguțe de cimbru, 50 g semințe de dovleac. Pentru aluat: 300 g făină albă, 200 g făină integrală,…
11:43, 05.10.2018
Cea mai bună friptură din lume se face din ceafă de porc sau cotlet, totul stropit cu cidru de mere! Rețeta e simplă
Dacă ți-e poftă să savurezi o mâncare cu adevărat gustoasă, atunci trebuie să afli cât de simplu este să pregătești cea mai bună friptură din lume! Cum poți pregăti o porție de ceafă de porc sau niște cotlet, cu…
10:34, 01.09.2018
REaETA ZILEI: Cotlet de porc la cuptor cu ierburi aromate
DacĒ trebuie sĒ pregĒti:i cina pentru o persoanĒ specialĒ "i nu ave:i nicio idee, noi vĒ propunem, astĒzi, o delicioasĒ re:etĒ de cotlet de porc a cuptor, cu ierburi aromate. Cei dragi vor fi profund impresiona:i…
21:53, 18.08.2018
„Fata în rochieâ€: Fotografii superbe, în anturaj exotic
Cristina Makeeva nu este doar un excelent fotograf rus, ci o adevărată artistă. Având un uimitor simț al culorilor și armoniei, Makeeva se dedică în totalitate profesiei. În interviurile acordate,…
09:39, 17.08.2018
„Fata în rochie”: Fotografii superbe, în anturaj exotic
Cristina Makeeva nu este doar un excelent fotograf rus, ci o adevărată artistă. Având un uimitor simț al culorilor și armoniei, Makeeva se dedică în totalitate profesiei. În interviurile acordate,…
14:23, 10.07.2018
Meniul Zilei! Află ce mănânci astăzi la Restaurant Ramses!
Restaurantul Ramses îţi oferă cea mai bună mâncare la cel mai bun preţ. Meniul fiecărei zile este unul diversificat şi răspunde tuturor cerinţelor. Iată ce conţine meniul zilei: Ciorbă de văcuţă Cotlet de porc…
11:07, 26.06.2018
Meniul zilei 26.06.2018
Restaurant Silvania Meniu 15 lei Ciorbă: Ciorbă de fasole cu afumătură Supă cremă de vişine Ciorbă rădăuţeană Felul principal: Şniţel din cotlet de porc cu cartofi natur Spaghete Milanese Salata Club Sarmale TELEFON: 0260…
10:53, 21.06.2018
Meniul zilei 21.06.2018
Glamour Events Halls Zalău Meniu Clasic (17 lei): Ciorbă: ciorbă de fasole boabe cu afumătură supă de roșii cu tăieței Felul principal: cartofi pârgăliți cu șnițel din cotlet de porc papricaș de pui cu găluște…
11:19, 06.06.2018
O primă eliminare din echipa lui Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”. „Am fost tentat să trimit un om al lui Florin acasă”
O primă eliminare din echipa lui Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”. După o confruntare pe echipe în care tema le-a impus să recreeze preparate cu ajutorul unor imagini, chef Scărlătescu și bucătarii în tunici…
10:43, 04.06.2018
REŢETA ZILEI: Cotlet de porc cu legume
Mod de preparare Cotlet de porc cu legume: Legumele se curata, se spala bine si se taie marunt. Cotletul de porc se spala, se condimenteaza bine cu sare si piper si se pune intr-o tava. Deasupra si pe langa acesta…
15:34, 30.05.2018
REŢETA ZILEI: Ciuperci în sos de parmezan cu usturoi
Ingrediente pentru ciuperci în sos de parmezan cu usturoi 400 g ciuperci feliate2 linguri uleisarepiper40 g unt2 căței usturoi tocați100 ml supă de pui50 g smântânăboia ardei iute, după gust150 g spanac tocat80…
15:59, 23.05.2018
REaETA ZILEI: Cotlete de miel în stil marocan, cu sos de mentĒ "i pastĒ de susan
Carnea de miel este o sursĒ importantĒ de calciu "i con:ine foarte mult fier "i potasiu, esen:iale pentru organismul uman. Este delicioasĒ, idealĒ alĒturi de o salatĒ proaspĒtĒ, dar "i u"or de preparat.
13:37, 17.04.2018
Cotlete prăjite în tigaie, rețeta lui Christ Ionnin
Sunt dintre aceia pentru care a mânca este un act de cultură. Am spus-o întotdeauna că în fiecare fărâmă de mâncare pe care o ducem la gură în vârful furculiței, în fiecare sorbitură de zeamă stă ascuns...
20:14, 02.04.2018
Cotlet de miel cu sparanghel alb
Ingrediente 8 cotlete de miel 4 catei usturoi 4-5 linguri ulei masline crengute de rozmarin frunze de busuioc sare de mare piper macinat 1 manunchi sparanghel alb 50 gr unt 200 gr rucola Preparare Spalam cotletele…
11:55, 14.02.2018
IDEE DE CINĂ: Cotlete de porc în sos de usturoi şi vin alb
Ingrediente 3 cotlete de porc1 linguriță mix de condimente2 linguri unt5 căței de usturoi, zdrobiți50 g zahăr brun60 ml vin albcimbru, după gustpătrunjel tocat, după gustsarepiper. Încearcă şi Muşchiuleţ de porc…
23:08, 01.02.2018
Friptură (cotlet) de porc copt în zeamă de varză
Mod de preparare Friptura (cotlet) de porc copt in zeama de varza (moare) Cotletul intreg il punem intr-o oala, turnam peste el zeama de varza (moarea), acoperim cu capac oala si lasam sa fiarba 40-45 de minute.…