Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Friptură (cotlet) de porc copt în zeamă de varză

Publicat:

Mod de preparare Friptura (cotlet) de porc copt in zeama de varza (moare)

Cotletul intreg il punem intr-o oala, turnam peste el zeama de varza (moarea), acoperim cu capac oala si lasam sa fiarba 40-45 de minute. Dupa 30 de minute il intoarcem pe cealalta parte.

Scoatem carnea din moare si o lasam putin sa se raceasca, pina cand putem umbla cu ea.
Degresam cotletul, daca este cazul.

Il asezonam bine pe toate partile, apoi il asezam intr-un vas mai inalt – el l-am asezat intr-un vas de ceramica inalt – presaram usturoi tocat peste el, mai adaugam boia daca este cazul.
Zeama…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Rafila face lumina in cazul lui Florin Piersic: “Am stat 20 de minute cu el”. Ce se va intampla cu actorul dupa operație

23:40, 09.05.2024 - Joi la pranz, 9 mai 2024, Florin Piersic a suferit o noua intervenție chirurgicala la Spitalul Foișor din Capitala. Actorului i s-a inlocuit proteza de la picior, cea despre care specialiștii au precizat ca a stat la baza septicemiei. Dupa operație, Alexandru Rafila a facut lumina in cazul celebrului…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Razi cu pofta la Cafeneaua de Acasa! Urmeaza un nou spectacol de Stand-Up Comedy la Turda!

19:20, 18.04.2024 - Ești pregatit sa-ți faci antrenamentul de mușchi abdominali fara sa mergi la sala? Atunci hai la Cafeneaua de Acasa, deoarece urmeaza un nou show de stand-up comedy! Cafeneaua de Acasa este singura cafenea din Turda care ofera turdenilor, constant, diferite seri distractive și interactive, dar și spectacole…

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Rețeta de post a bunicii. Cum sa faci mancare din prune uscate

06:05, 12.04.2024 - Rețeta de post a bunicii. Cum sa faci mancare din prune uscate. O rețeta de post care cu ani in urma era des intalnita este cea pentru mancarea din prune uscate. Deși pentru mulți prunele uscate pot parea o gustare, adevarul este ca ele pot fi integrate intr-o rețeta și pot aduce un rezultat uimitor.…

Fiasco cu transferul de 62 de milioane de euro: dupa 32 de minute jucate, e GATA!

20:20, 27.03.2024 - Romeo Lavia (20 de ani), mijlocașul defensiv cumparat de Chelsea vara trecuta cu 62 de milioane de euro, nu va mai juca in acest sezon, a anunțat astazi clubul londonez. Intoarcem fotbalul din Anglia pe toate fețele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro. Urmatoarea ediție: vineri, 29 martie, ora…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…

Ce trebuie sa faci cu zeama de varza la final de februarie, e foarte utila. Secretul care te ajuta enorm

12:50, 26.02.2024 - Daca te pregatești pentru curațenia de primavara și vrei sa sortezi muraturile, trebuie sa citești aceste randuri. Nu risipi zeama de la varza murata, fiindca prezinta proprietați nebanuite. Afla in continuare cum o poți folosi in favoarea ta, mai ales daca faci mult efort fizic. Ce valoare nutriționala…


Ce parere ai despre aceasta stire?