Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

16:30, 19.02.2024

De ce să pui carnea de porc 30 de minute la frigider înainte de a o găti. Cotletele vor ieși perfecte

De ce să pui carnea de porc 30 de minute la frigider înainte de a o găti. Cotletele vor ieși perfecte

Vrei să gătești cotlete de porc delicioase? Playtech Știri îți explică secretele unui preparat deosebit. Află în rândurile de mai jos care este motivul pentru care ar trebui să lași carnea de porc 30 de minute…




12:20, 22.12.2023

Friptură de porc fragedă și suculentă - Rețeta pentru masa de Crăciun

Friptură de porc fragedă și suculentă - Rețeta pentru masa de Crăciun

Ce ingrediente ai nevoiePentru friptura de porc la tigaie poți să folosești coaste de porc, ceafă sau chiar cotlet de porc. Cotletul dacă nu este gătit corect are carnea tare, însă inăbușit la tigaie va fi suculent…




01:30, 02.11.2023

Navală noaptea la oferte la un Kaufland din vestul țării

Kaufland a dat, de pare, startul de Black Friday, iar românii au  dat năvală. Marți seară, mai exact, între 31 octombrie și 1 noiembrie, între orele 23:00 și 03:00 a fost noapte albă pentru vânătorii de reduceri…




21:05, 01.11.2023

Locul în care un cotlet de porc costă 5,25 lei, iar porția de piure de cartofi este 1,5 lei

Cantina Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi”  (TUIASI) din Iaşi reprezintă locul în care servesc masa zilnic aproximativ 700 de studenți și profesori. Prețurile mici și gama largă de preparate fac din cantina…




21:00, 02.10.2023

Rețetă de cotlete de porc cu pere. Un preparat ideal pentru toamnă

Este toamnă, iar majoritatea gospodinelor caută să gătească preparate cu fructe și legume de sezon. Ei bine, noi ne-am gândit să-ți prezentăm cea mai simplă și delicioasă rețetă de cotlete de porc cu pere. Este…




10:00, 25.09.2023

Ce conține mușchiul file din magazinele Lidl. Detaliul pe etichetă pe care nu îl observă clienții

Mușchiul file găsit în magazine poate ascunde realități diferite de cele aparente. ANPC (Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor) aduce în atenție și dezvăluie ce conține de fapt acest produs. Este…




15:21, 06.09.2023

Delicii Culinare la Cuptor: Descoperă Diverse Tipuri de Carne

Cuptorul este un instrument minunat pentru gătitul cărnii, permițându-ți să obții texturi suculente și arome bogate. În acest articol, vom explora diversele tipuri de carne pe care le poți pregăti la cuptor, punând…




09:15, 06.11.2022

Plăceri vinovate: rețeta zilei – Cotlete de porc sotate cu mere

Vrem să slăbim dar suntem mâncăcioși. Există soluții și pentru aceia dintre noi care nu suntem dispuși să renunțăm la toate plăcerile gustoase ale vieții: rețete cu conținut scăzut de carbohidrați și conținut ridicat…




11:30, 02.11.2022

Pui marinat, la cuptor

Secretul unei fripturi bune de pui stă în alegerea condimentelor și a modului de preparare.Când vrei să îi răsfeți pe cei dragi, dar fără a petrece multe ore în bucătărie, încearcă varianta noastră. Carnea iese…




10:01, 01.11.2022

Ce condimente se pun la carnea de porc pentru un gust desăvârșit. Le vei folosi mereu de acum înainte

Ce condimente se pun la carnea de porc pentru a obține un gust cât mai savuros este întrebarea pe care și-o pun foarte multe gospodine? Nu mai este foarte mult timp până la sărbători, iar românii deja încep să…




10:50, 28.09.2022

Șeful ANPC: Multe meniuri de restaurant seamănă cu Codul Penal adnotat. Au cotlet de zebră și lăbuţă de corocodil mereu proaspete

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, a precizat, marți, că multe meniuri din restaurante seamănă cu Codul Penal adnotat, explicând că există unităţi care au produse precum cotlet de zebră despre care pretind că sunt…




20:36, 27.09.2022

Horia Constantinescu (ANPC): Multe meniuri din restaurante, precum cotlet de zebră proaspăt, seamănă cu Codul Penal adnotat

Multe meniuri din restaurante seamănă cu Codul Penal adnotat, a declarat, marţi, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, precizând că există unităţi care…




08:16, 17.09.2022

Se scumpește iar carnea de porc?

De sărbători, românii ar putea plăti dublu pentru carnea de porc. Fermierii anunță creșteri de preț din cauza scumpirii energiei, a furajelor şi a pestei porcine africane. România mai produce doar 15% din consumul…




14:00, 04.07.2022

Deliciile turcești revin în Pitești!

7 – 10 iulie: Delicii turcești în Piața Primăriei Pitești! Pentru experiențe de gusturi și arome orientale de senzație, sunteți așteptați în acest weekend în Piața Primăriei, la un eveniment culinar dedicat fructelor…




18:35, 20.04.2022

Idei de cină rapidă pentru fiecare zi a săptămânii

Dacă aveți nevoi de idei de cină rapidă pentru fiecare zi a săptămânii, v-am pregătit câteva rețete delicioase, sănătoase și rapid de făcut. În plus, pe majoritatea acestora le puteți pregăti din timp și se pot…




11:16, 15.04.2022

Legumele românești se vând la prețuri astronomice în piețe: un kilogram de roșii costă peste 40 de lei, cât carnea de miel

România se confruntă cu cele mai mari scumpiri din ultimele două decenii. Preţurile sunt asemănătoare cu cele din alte state europene, dar nu şi salariile. La noi, kilogramul de cotlet de porc se vinde cu 30 de…




20:50, 03.04.2022

Cum faci pesmet acasă și la ce îl poți folosi

Dacă folosești pesmet, atunci știi cât de grav este când vrei să faci șnițele și rămâi fără el. Cu toate acestea, îl poți face rapid acasă. Pesmetul nu este altceva decât pâine fărâmițată și veche. Așadar, data…




12:25, 09.02.2022

Ce mancaruri poti sa asociezi cu whisky? (P)

"Apa vietii", asa cum este traducerea denumirii tariei cu origini scotiene si irlandeze, este o bautura fina, rafinata, dar preferata indeosebi de cunoscatori. Diversitatea sortimentelor aduce cele mai bune parti…




00:10, 14.01.2022

Cotlet la tigaie cu sos de smântână şi ciuperci

Ingrediente: 700 g cotlet de porc feliat, sare, piper, 4 linguri de ulei, 300 ml apă fierbinte, 35 g unt, 250 g ciuperci, 200 g smântână pentru gătit (lichidă), 4 căţei de usturoi zdrobit Mod de preparare: Se condimentează…




19:21, 10.01.2022

Șnițele din cotlet de porc și mere umplute cu cremă de brânzeturi și nuci, rețeta lui Vlăduț la Super Neatza, 10 ianuarie 2022

În ediția din 10 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o interesantă rețetă de șnițele din cotlet de porc și mere umplute cu cremă de brânzeturi și nuci,…




21:30, 16.12.2021

Cotlet de porc cu sos de brânzeturi și cartofi striviți. Rețetă preparată de Leoo Dumitru la Super Neatza, 16 decembrie 2021

În ediția din 16 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Vlăduț, bucătarul emisiunii a a fost invitat și influencerul Leoo Dumitru care a preparat o rețetă de cotlet de porc cu sos de brânzeturi…




10:35, 29.11.2021

Cum faci cele mai fragede cotlete de porc. Un minut în acest amestec şi vor avea un gust divin!

Ingrediente:4 cotlete slabe de porc, fără os60 ml lapte60 g parmezan ras60 g pesmetun sfert de linguriţă praf de usturoisarepiper7-8 linguri uleiMod de preparare:Laptele se pune într-un castron. În alt vas se amestecă…




13:45, 28.04.2021

Cum să ne bucurăm de masa de Paște fără teama de a ne îngrășa

Bucatele tradiționale de Paște sunt delicioase, dar și grele și bogate în calorii, iar sărbătorile Pascale devin întotdeauna intense din punct de vedere alimentar. Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție…




16:06, 27.04.2021

Carne de miel pentru friptură, drob sau ciorbe – cum o prepari corect și câteva rețete delicioase

Românii consumă carne de miel de Paște în mod tradițional. Fie că este vorba despre friptura din pulpă de miel sau drob. Cum alegi o carne de miel bună și cum o pregătești? Există câteva lucruri la care să te uiți…




17:35, 31.03.2021

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Cotlete de miel cu piure de vinete, tapenada de măsline și cartofi dulci, rețeta Cristinei Mălai

Una dintre cele mai apreciate rețete din ediția 15 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” a fost rețeta de cotlete de miel cu piure de vinete, tapenada de măsline și cartofi dulci,preparată de concurenta Cristina Mălai.




17:45, 28.10.2020

Pastramă de la AGIL! Pentru serile de toamnă!

ADVERTORIAL. O bucurie a gustului, pastrama din ceafă de porc de la AGIL creează dependență în rândul gurmanzilor. Conține: ceafă de porc făra os, sare, condimente! Pastrama din cotlet de porc, o specialitate fină…




07:50, 15.09.2020

Topul „perlelor” adresate curierilor: de la „cotlet” şi coşciug până la transportul cailor sau albinelor

Cele mai speciale şi amuzante solicitări venite din partea consumatorilor în ultimul an se află în strânsă legătură cu nerespectarea modalităţilor de ambalare şi procedurilor legate de bunurile interzise şi restricţionate…




00:00, 29.06.2020

FOTO: De la 1 iulie, Pensiunea GHIBI vă așteaptă la terasă cu pastramă de oaie, cotlete de berbecuț și alte specialități

Vin veşti bune din domeniul horeca. Pensiuna GHIBI din Focşani îşi redeschide terasa miercuri, 1 iulie, şi revine cu delicioasele bucate tradiţionale cu care i-a obişnuit pe focşăneni, şi nu numai. Cu o vechime…




04:27, 29.05.2020

Cum se prepară cotletul de berbecuţ cu sos pesto de leurdă şi cartofi noi. Reţeta este gata într-o oră

Preparatul se poate găti acasă, chiar şi de către bucătarii începători. Ingredientele se găsesc în pieţe şi hipermarket-uri, nu sunt dintre cele mai costisitoare şi nici dintre cele mai pretenţioase.




08:52, 08.05.2020

De astăzi, prețuri mai mici cu 20 la sută la carne, în toate magazinele Agro Ardeal

“Avem cele mai mici prețuri din țară și îmi dau cuvântul că mențin aceste prețuri până la sfârșitul lui iunie, ca și cei mulți să poată mânca un grătar. Marfa proaspătă se va găsi zi de zi la raft, în oricare din…