Branzoaicelor - Stiri si informatii despre Branzoaicelor | prima pagina Ultima actualizare: 05:16:12, 29.05.2024
10:06, 03.10.2022
Brânzoaice ca la bunica acasă. Secretul ca să iasă pufoase și delicioase
Nu există persoană care să nu fi mâncat vreodată brânzoaice ca la bunica acasă. Brânzoaicele sau plăcintele poale-n brâu reprezintă pentru mulți dintre noi gustul copilăriei de odinioară, mai ales când mergeam…
22:45, 09.02.2022
Brânzoaice de împăcăciune
Habar n-am de ce – sau, poate că am, că vine, în curând, Lăsata Secului – de câteva săptămâni, fără vreun motiv aparent, le tot vorbesc celor mai speciale prietene despre brânzoaicele de împăcăciune, care se fac,…
06:23, 23.07.2019
Cum să prepari brânzoaicele, un desert pufos, după o reţetă tradiţională din Maramureş
Brânzoaicele sunt un desert uşor şi gustos, realizate după o reţetă simplă. Presărat cu zahăr pudră, desertul aduce aminte de bucuriile copilăriei petrecute în casa bunicilor de la ţară.
06:33, 22.04.2019
Cum faci cele mai gustoase brânzoaice. Secretul aluatului plămădit cu lapte opărit şi paşii pentru gătirea umpluturii
Brânzoaicele munteneşti, un desert delicios, preparat de gospodinele din Bărăgan, sunt nelipsite de pe mesele de sărbători. Gătite în special primăvara, brânzoaicele perfecte se fac după reţeta regretatului gastronom…
20:57, 16.07.2017
Cum se prepară celebrele plăcinte „poale-n brâu“. Secretele coacerii perfecte a brânzoaicelor
Este una dintre cele mai cunoscute reţete tradiţionale româneşti şi se pregăteşte foarte uşor, cu puţine ingrediente. Denumirea de „poale-n brâu“ vine de la modul de împachetare a compoziţiei în aluat, care se…
06:32, 12.03.2016
Brânzoaicele, varianta muntenească a plăcintei „Poale-n brâu“, după o reţetă delicioasă de Radu Anton Roman
Tradiţionalul desert se prepară în zilele noastre în aproape toate regiunile, dar sub denumiri diferite. Dacă în Moldova plăcinta este cunoscută sub denumirea de Poale-n brâu, gospodinele din Muntenia şi Oltenia…
13:19, 14.09.2015
Reţeta zilei de luni: Brânzoaice de Brăila
Seara: Se frământă toate cât de bine şi se lasă să respire o noapte la rece; Dimineaţa: Se taie pătrate (cercuri, romburi, cum vreţi). Pentru glazură, îți trebuie: 2 ouă, 200 g caşcaval ras, 200 ml smântână (dacă…
13:30, 15.07.2015
Brânzoaicele stră-străbunicei din Sângeru
Pe site-ul AMPress au apărut, încet, încet și altceva decât informații politice. Devenită din agenție de știri, ceea ce a fost 25 de ani, magazin de presă cu de toate (unii îl numesc ziar online), am găsit…