Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

00:01, 07.06.2024

Cu ce trebuie udați trandafirii în luna iunie. Florile cresc mari, frumoase și colorate

Cu ce trebuie udați trandafirii în luna iunie. Florile cresc mari, frumoase și colorate

Trucul pentru trandafiri magnificiIndiferent de zona în care locuim, putem observa des tufișuri de trandafiri în grădinile vecinilor. Dacă dorim să ne bucurăm de trandafiri la fel de frumoși, există un truc ingenios…




12:15, 06.06.2024

Aluat fraged de casă pentru pizza, plăcinte și brioșe. Este pe bază de iaurt și NU are ou

Aluat fraged de casă pentru pizza, plăcinte și brioșe. Este pe bază de iaurt și NU are ou

Ingredientele necesare- 1 pahar de iaurt (250 ml)- 1/2 pahar de ulei vegetal sau jumătate pachet de unt topit- 11 grame drojdie uscată (1 pachet)- 1 linguriță sare- 1 lingură zahăr- 3 căni făină de grâu Rețeta…




10:20, 06.06.2024

Secretul celei mai bune ciorbe de văcuță cu legume. Ingredientul care îi dă gustul bogat și intens

Secretul celei mai bune ciorbe de văcuță cu legume. Ingredientul care îi dă gustul bogat și intens

Ciorba de văcuță este un preparat extrem de îndrăgit, dar și sănătos - având în vedere că acest tip de  carne  are o mulțime de beneficii pentru sănătate - pe care majoritatea gospodinelor știu să îl pregătească.…




12:46, 05.06.2024

Reţetă de mâncare cu ceapă verde

Reţetă de mâncare cu ceapă verde

Ceapa verde este plină de nutrienți și adaugă gust oricărei rețete. Fie că o adaugi în salate sau în mâncăruri gătite, ceapa este una dintre cele mai folosite legume în gastronomie. Descoperă unele dintre cele…




17:46, 30.05.2024

Ce este ricotta – idei de rețete cu brânză ricotta

Ce este ricotta – idei de rețete cu brânză ricotta

Ricotta se numără printre cele mai cunoscute varietăți de brânzeturi italienști și este consumată în multe regiuni din lumea întreagă. Aceasta are o textură cremoasă și un gust delicat și este inclusă în tot felul…




16:10, 30.05.2024

Greșeala pe care o fac toți grădinarii. De asta nu cresc roșiile mari și zemoase, ingredientul magic care le lipsește

Cele mai bune roșii sunt cele pe care le creștem noi, în propria grădina. Cu toate acestea, pentru a avea o recoltă bogată și roșii delicioase, trebuie îngrijire corespunzător. Există un ingredient pe care trebuie…




14:06, 28.05.2024

Care este cel mai sănătos condiment? Nutriționist: „Nu are sare, zahăr sau grăsimi adăugate”

Condimentele dau savoare și gust alimentelor, însă nu toate sunt sănătoase, iar cheia este moderația. Cele mai multe dintre ele conțin calorii, grăsimi, sare și zahăr. Printre cele mai sănătoase condimente sunt…




11:21, 23.05.2024

Cum obții un sos clasic pentru paste, la fel ca în Italia. Ingredientul secret care-l face cremos și delicios

Cum obții un sos clasic pentru paste, la fel ca în Italia. Ingredientul secret care-l face cremos și delicios

Folosește unt în sosul pentru paste Marcella Hazan, autoare de cărți de bucate, folosește unt în cunoscuta sa rețetă de sos de roșii din cartea sa „Essentials of Italian Cooking”. Conform acesteia, pentru sosul…




11:21, 23.05.2024

Secretele deliciosului borş ucrainean - rețeta păstrată din generații

Secretele deliciosului borş ucrainean - rețeta păstrată din generații

„Borșul ucrainean” este dens, foarte sățios, delicios, conține multe legume: cartofi, varză, sfeclă, morcov, roșii, ardei gras, usturoi, care îi oferă o aromă deosebită și un gust bogat. Ingrediente– 1 kg de carne…




08:56, 23.05.2024

Cum obții un sos clasic pentru paste, la fel ca în Italia. Ingredientul secret care-l face cremos și delicios

Cum obții un sos clasic pentru paste, la fel ca în Italia. Ingredientul secret care-l face cremos și delicios

Folosește unt în sosul pentru paste Marcella Hazan, autoare de cărți de bucate, folosește unt în cunoscuta sa rețetă de sos de roșii din cartea sa „Essentials of Italian Cooking”. Conform acesteia, pentru sosul…




23:01, 22.05.2024

Secretele deliciosului borş ucrainean - rețeta păstrată din generații

Secretele deliciosului borş ucrainean - rețeta păstrată din generații

„Borșul ucrainean” este dens, foarte sățios, delicios, conține multe legume: cartofi, varză, sfeclă, morcov, roșii, ardei gras, usturoi, care îi oferă o aromă deosebită și un gust bogat. Ingrediente– 1 kg de carne…




13:01, 22.05.2024

PSD transformă în bine industria României: cresc produsele cu valoare adăugată mare, dispare producția în lohn

PSD transformă în bine industria României: cresc produsele cu valoare adăugată mare, dispare producția în lohn

Strategia PSD de investiții pentru creștere economică sustenabilă a României înseamnă dezvoltare, dar și transformarea industriei naționale. Datele publicate de Institutul Național de Statistică la 17 mai arată…




10:36, 17.05.2024

Care este cea mai sănătoasă sămânță pe care o poți mânca?

Care este cea mai sănătoasă sămânță pe care o poți mânca?

Toate semințele sunt forțe nutriționale, dar există o sămânță care iese în evidență printre restul. Semințele pot părea mici și nesemnificative, dar oferă beneficii puternice pentru sănătate. Aceste surse nutritive…




00:06, 17.05.2024

Muşchiuleţ de porc fraged cu mix de salată

Muşchiuleţ de porc fraged cu mix de salată

Ingrediente: 1 muşchiuleţ de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 căţei de usturoi, 1 pungă mix de salată, 1 ceapă roşie, cuburi din brânza preferată, ulei, oţet balsamic Mod de preparare: Faceţi mici găuri şi…




10:41, 16.05.2024

(live/update) Parlamentul, în ședință: Stabilirea datei a alegerilor prezidențiale, adăugată pe agenda deputaților

(live/update) Parlamentul, în ședință: Stabilirea datei a alegerilor prezidențiale, adăugată pe agenda deputaților

Deputații se întrunesc într-o nouă ședință astăzi, 16 mai. Pe ordinea de zi figurează 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotărâre privind desfășurarea referendumului republican constituțional.




16:56, 11.05.2024

Rețetă de prăjitură Seara de Mai 

Rețetă de prăjitură Seara de Mai 

Această prăjitură se topește în gură, oferind un blat pufos și o umplutură delicioasă de ciocolată. Iată cum poți prepara această minunăție chiar și ca începător în bucătărie.(sursa:https://www.delicatese.net/).…




11:41, 07.05.2024

AJFP Ialomița: Termenul pentru depunerea formularelor de înregistrare/anulare a înregistrării în scopuri de taxă pe valoarea adăugată

AJFP Ialomița: Termenul pentru depunerea formularelor de înregistrare/anulare a înregistrării în scopuri de taxă pe valoarea adăugată

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, înregistrați în scop de TVA care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție




14:51, 03.05.2024

Ghid practic pentru aranjarea mesei de Paste, cu gust

Ghid practic pentru aranjarea mesei de Paste, cu gust

Multi dintre noi incepem sa ne gandim la cum putem sarbatori Pastele intr un mod memorabil. Un aspect important al celebrarii este pregatirea mesei festive, iar aranjarea acesteia poate aduce un plus de farmec…




22:10, 25.04.2024

Temperatura ideală la care se coace cozonacul, dezvăluită de marii bucătari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

Temperatura ideală la care se coace cozonacul, dezvăluită de marii bucătari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

Ce trebuie să știi despre temperatura ideală de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grijă și tehnica de frământare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențială pentru succesul final…




18:15, 25.04.2024

Dumitru Chisăliță. 10 motive pentru care totul electric este o idee proastă

Dumitru Chisăliță. 10 motive pentru care totul electric este o idee proastă

Politicienii și oficialii guvernamentali de la fiecare nivel par să fie încântați de un obiectiv specific atunci când vine vorba de a promova energia curată: trecerea la un sistem energetic integral electric (industrie,…




12:05, 25.04.2024

Temperatura ideală la care se coace cozonacul, dezvăluită de marii bucătari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

Temperatura ideală la care se coace cozonacul, dezvăluită de marii bucătari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

Ce trebuie să știi despre temperatura ideală de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grijă și tehnica de frământare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențială pentru succesul final…




12:01, 25.04.2024

Temperatura ideală la care se coace cozonacul, dezvăluit de marii bucătari. Urmează pașii ca să te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit

Temperatura ideală la care se coace cozonacul, dezvăluit de marii bucătari. Urmează pașii ca să te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit

Ce trebuie să știi despre temperatura ideală de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grijă și tehnica de frământare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențială pentru succesul final…




23:01, 24.04.2024

Metoda naturală a bunicilor: Cu ce stropim plantele pentru a le feri de dăunători

Metoda naturală a bunicilor: Cu ce stropim plantele pentru a le feri de dăunători

Ce este apa cu cenușăApa cu cenușă reprezintă o metodă de fertilizare folosită de generații, recunoscută pentru eficacitatea sa în îmbogățirea solului cu minerale esențiale precum potasiu, fosfor și calciu. Acest…




21:55, 24.04.2024

Trucul gospodinelor: Cel mai bun ulei pentru prăjit pește de Florii

Trucul gospodinelor: Cel mai bun ulei pentru prăjit pește de Florii

De ce uleiul de rapiță este o alegere superioară?Uleiul de rapiță se distinge ca o opțiune excelentă pentru prăjit datorită profilului său nutritiv superior. Acesta este bogat în acizi grași omega-3 și are un conținut…




07:10, 24.04.2024

Lista medicamentelor compensate și gratuite, extinsă. Au fost adăugate 28 de noi molecule

Lista medicamentelor compensate și gratuite, extinsă. Au fost adăugate 28 de noi molecule

Ministerul Sănătății anunță introducerea în lista de medicamente compensate și gratuite a unui număr de 28 molecule inovative. Ministerul Sănătății crește accesul pacienților cronici, cu afecțiuni grave, la medicamente…




00:01, 24.04.2024

Ingredientul secret pentru o omletă pufoasă și gustoasă. Secretul dezvăluit de marii bucătari

Ingredientul secret pentru o omletă pufoasă și gustoasă. Secretul dezvăluit de marii bucătari

Secretul unei omlete cremoaseSecretul care face diferența în prepararea unei omlete este adăugarea unei linguri de smântână în amestecul de ouă. Această tehnică este folosită frecvent în școlile culinare de top…




16:50, 20.04.2024

Firme Constanta: Se suplimenteaza ordinea de zi a AGOA THR Marea Neagra SA. Ce puncte au fost adaugate

Firme Constanta: Se suplimenteaza ordinea de zi a AGOA THR Marea Neagra SA. Ce puncte au fost adaugate

La Adunarea Generala a Actionarilor vor putea participa si vor putea vota numai actionarii inregistrati in Registrul Actionarilor societatii la data de 19.04.2024, stabilita ca data de referinta Conducerea societatii…




20:55, 19.04.2024

Trendurile verii 2024: papuci casual de damă și teniși chiar și la nuntă!

Trendurile verii 2024: papuci casual de damă și teniși chiar și la nuntă!

A fost o vreme când femeile elegante ar fi murit mai degrabă decât să fie văzute în papuci casual damă în afara casei. Dar în 2024 nu mai este cazul! Și ce bine! Pentru că sunt comozi și ușor de purtat. Și chiar…




17:51, 19.04.2024

Ciorbă de fasole verde ardelenească. Ingredientul folosit de marii bucătari pentru un gust autentic

Ciorbă de fasole verde ardelenească. Ingredientul folosit de marii bucătari pentru un gust autentic

Timpul total de preparare al ciorbei este de aproximativ 45 de minute.Se vor folosi 750 g fasole verde curățată proaspătă (merge și cea congelată), 200 g afumătură (opțional), 1 ceapă, 1 morcov, 1 ardei, 2 linguri…




22:35, 16.04.2024

Cum trebuie să depozitezi căpșunele pentru a rezista mai mult. Te vei bucura de același gust și după câteva zile

Adăugate într-o salată de fructe, mâncate cu ciocolată, frișcă, înghețată, incluse într-un smoothie, sunt un adevărat răsfăț pentru papilele gustative în lunile de primăvară și vară. Află, din rândurile de mai…