Acidifiantii - Stiri si informatii despre Acidifiantii | prima pagina Ultima actualizare: 07:31:19, 16.06.2024
10:06, 15.03.2023
Dacă mergeți la restaurant, trebuie să știți asta
Restaurantele şi unităţile de alimentaţie publică au obligaţia de a afişa, începând de miercuri, 15 martie, ingredientele şi valorile nutriţionale ale produselor şi preparatelor pe care le servesc consumatorilor,…
08:40, 15.03.2023
De azi, 15 martie, la restaurant veți primi și ”meniul” cu E-urile folosite la mâncare
Restaurantele si unitatile de alimentatie publica au obligatia de a afisa, începând de miercuri, 15 martie, ingredientele si valorile nutritionale ale produselor si preparatelor pe care le servesc consumatorilor,…
08:15, 15.03.2023
Meniurile din restaurante trebuie să conțină detalii despre ingrediente, valorile nutriţionale și aditivii alimentari din produse
Începând de miercuri, 15 martie, odată cu intrarea în vigoare a Ordinului 201/2022 al preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), restaurantele şi unităţile de alimentaţie publică…
07:35, 15.03.2023
Schimbare majoră în toate restaurantele din România, de astăzi - Ce urmează să găsească clienții pe mese
Iniţial, Ordinul trebuia să intre în vigoare pe 20 decembrie 2022, dar s-a hotărât amânarea până la data de 15 martie 2023 în urma consultărilor cu structurile asociative şi patronatele din HoReCa, pentru a da…
19:55, 21.03.2015
Otrava din pâine. GLUTENUL, ucigaşul care ne poate provoca 55 de boli
Nutriţionistul Elena Bodea a declarat că orice pâine consumată în exces, chiar dacă este din făină integrală sau de secară, ne poate afecta organismul. Mai mult, glutenul din pâine este extrem de dăunător pentru…
16:10, 20.03.2015
Otrava din pâinea noastră cea de toate zilele: glutenul – „ucigaşul“ lent care ne răpune cu 55 de boli
Elena Bodea precizează că pâinea este un aliment obţinut din făină, apă, drojdie, sare şi poartă denumirea cerealei din care provine făina şi a gradului de extracţie al acesteia: pâinea neagră, semialbă, intermediară,…
15:25, 12.12.2014
Iti place berea cu aroma de fructe? Nu vei mai bea asa ceva dupa ce citesti asta
Berea cu aroma de fructe este o bautura alcoolica obtinuta prin amestecul berilor blonde sau brune cu suc de fructe sau alte bauturi racoritoare, in diferite proportii, scrie click.ro. 1. Aceste produse contin…
11:45, 07.06.2014
Berea cu AROMĂ de FRUCTE este PERICULOASĂ pentru sănătate. 10 motive să nu bei bere aromată
Berea cu aromă de fructe este o băutură alcoolică obţinută prin amestecul berilor blonde sau brune cu suc de fructe sau alte băuturi răcoritoare, în diferite proporţii, scrie click.ro. 1 Aceste produse conţin zaharuri…
10:27, 20.11.2013
Coca Cola vs. Pepsi: INGREDIENTUL care face diferenţa între cele două băuturi. Vezi cât de periculoase sunt
Coca Cola şi Pepsi sunt unele dintre cele mai consumate băuturi carbogazoase. Deşi medici au atras în nenumărate rânduri atenţia asupra acestor sucuri, deoarece nu sunt sănătoase, oamenii continuă să le consume.…
07:33, 15.11.2013
Alimentele care dubleaza riscul de a face diabet zaharat
O dieta bogata in proteine de origine animala, prin urmare acidifianta, creste considerabil riscul de diabet de tip 2, cea mai frecventa forma de diabet, conform unui studiu publicat marti de cercetatorii de la…
20:12, 12.11.2013
O dieta acidifianta creste riscul de diabet de tip 2 - studiu
O dieta bogata in proteine de origine animala, prin urmare acidifianta, creste considerabil riscul de diabet de tip 2, cea mai frecventa forma de diabet, conform unui studiu publicat marti de cercetatorii de la…