Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10:06, 15.03.2023

Dacă mergeți la restaurant, trebuie să știți asta

Restaurantele şi unităţile de alimentaţie publică au obligaţia de a afişa, începând de miercuri, 15 martie, ingredientele şi valorile nutriţionale ale produselor şi preparatelor pe care le servesc consumatorilor,…




08:40, 15.03.2023

De azi, 15 martie, la restaurant veți primi și ”meniul” cu E-urile folosite la mâncare

Restaurantele si unitatile de alimentatie publica au obligatia de a afisa, începând de miercuri, 15 martie, ingredientele si valorile nutritionale ale produselor si preparatelor pe care le servesc consumatorilor,…




08:15, 15.03.2023

Meniurile din restaurante trebuie să conțină detalii despre ingrediente, valorile nutriţionale și aditivii alimentari din produse

Începând de miercuri, 15 martie, odată cu intrarea în vigoare a Ordinului 201/2022 al preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), restaurantele şi unităţile de alimentaţie publică…




07:35, 15.03.2023

Schimbare majoră în toate restaurantele din România, de astăzi - Ce urmează să găsească clienții pe mese

Iniţial, Ordinul trebuia să intre în vigoare pe 20 decembrie 2022, dar s-a hotărât amânarea până la data de 15 martie 2023 în urma consultărilor cu structurile asociative şi patronatele din HoReCa, pentru a da…




19:55, 21.03.2015

Otrava din pâine. GLUTENUL, ucigaşul care ne poate provoca 55 de boli

Nutriţionistul Elena Bodea a declarat că orice pâine consumată în exces, chiar dacă este din făină integrală sau de secară, ne poate afecta organismul. Mai mult, glutenul din pâine este extrem de dăunător pentru…




16:10, 20.03.2015

Otrava din pâinea noastră cea de toate zilele: glutenul – „ucigaşul“ lent care ne răpune cu 55 de boli

Elena Bodea precizează că pâinea este un aliment obţinut din făină, apă, drojdie, sare şi poartă denumirea cerealei din care provine făina şi a gradului de extracţie al acesteia: pâinea neagră, semialbă, intermediară,…




15:25, 12.12.2014

Iti place berea cu aroma de fructe? Nu vei mai bea asa ceva dupa ce citesti asta

Berea cu aroma de fructe este o bautura alcoolica obtinuta prin amestecul berilor blonde sau brune cu suc de fructe sau alte bauturi racoritoare, in diferite proportii, scrie click.ro. 1. Aceste produse contin…




11:45, 07.06.2014

Berea cu AROMĂ de FRUCTE este PERICULOASĂ pentru sănătate. 10 motive să nu bei bere aromată

Berea cu aromă de fructe este o băutură alcoolică obţinută prin amestecul berilor blonde sau brune cu suc de fructe sau alte băuturi răcoritoare, în diferite proporţii, scrie click.ro. 1 Aceste produse conţin zaharuri…




10:27, 20.11.2013

Coca Cola vs. Pepsi: INGREDIENTUL care face diferenţa între cele două băuturi. Vezi cât de periculoase sunt

Coca Cola şi Pepsi sunt unele dintre cele mai consumate băuturi carbogazoase. Deşi medici au atras în nenumărate rânduri atenţia asupra acestor sucuri, deoarece nu sunt sănătoase, oamenii continuă să le consume.…




07:33, 15.11.2013

Alimentele care dubleaza riscul de a face diabet zaharat

O dieta bogata in proteine de origine animala, prin urmare acidifianta, creste considerabil riscul de diabet de tip 2, cea mai frecventa forma de diabet, conform unui studiu publicat marti de cercetatorii de la…




20:12, 12.11.2013

O dieta acidifianta creste riscul de diabet de tip 2 - studiu

O dieta bogata in proteine de origine animala, prin urmare acidifianta, creste considerabil riscul de diabet de tip 2, cea mai frecventa forma de diabet, conform unui studiu publicat marti de cercetatorii de la…