Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Premieră la Pebble Beach: Drako GTE este o maşină dezvoltată în circa 10 ani şi care produce 8880 Nm de cuplu

Publicat:

Un nou jucator, din cate se pare serios, a aparut pe piata electromobilelor. din a fost creata de antreprenorii si inginerii si . Acestia si-au pus scopul de a crea un super automobil care sa aiba o manipulare de neegalat, una care ar umbri canoanele obisnuite ale industriei.Dezvoltarea unei astfel de masini a durat aproape un deceniu, iar rezultatul – numit Drako GTE – a fost prezentat in acest weekend la Concursul de Eleganta de la .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Un cuplu, lovit intenționat cu mașina de un șofer, in București! Totul a pornit de la o cearta in trafic

11:35, 29.03.2024 - Un cuplu a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer! Totul s-a intamplat in București, dupa o cearta in trafic. Oamenii legii au intervenit de urgența la fața locului. Cum a procedat barbatul, dar și ce au decis autoritațile in cazul lui.

Scene incredibile in București: Un cuplu a fost lovit cu mașina de un șofer, dupa o șicanare in trafic

10:15, 29.03.2024 - Un barbat si o femeie au fost loviti de o masina in urma unei sicanari in trafic care a avut loc in Bucuresti. Barbatul fusese anterior lovit cu pumnul in fata de soferul care a dat cu masina peste cei doi. Reprezentantii Politiei Capitalei au anuntat vineri, ca politistii au retinut un barbat de…

Chinezii vor produce o mașina electrica in Polonia: rival pentru Dacia Spring

14:25, 25.03.2024 - In curand, va exista pe piața din Europa un nou model electric accesibil venit din China. Mai exact, este vorba despre Leapmotor T03, un model de oraș care urmeaza sa fie produs in Polonia, la uzina Stellantis din orașul Tychy. Aici sunt produse modele mai cunoscute, precum Fiat 500, Fiat 600 și Jeep…

Cum a ajuns un cuplu din Cluj sa ramana fara bani și fara mașina, dupa un simplu click pe un anunț de pe internet

12:05, 29.02.2024 - Un cuplu din județul Cluj a crezut ca investește peste 5.000 de dolari in acțiuni la bursa și ca va caștiga rapid o avere, dar nu a fost deloc așa. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba!

Cum a ajuns un cuplu din Cluj sa ramana fara bani și mașina, dupa un simplu click pe un anunț de pe internet

12:00, 29.02.2024 - Un cuplu din județul Cluj a crezut ca investește peste 5.000 de dolari in acțiuni la bursa și ca va caștiga rapid o avere, dar nu a fost deloc așa. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba!

Șofer luat de apa cu tot cu mașina in Marea Britanie, salvat de un cuplu in timp ce echipele de urgența priveau: ”Nu au voie sa intre decat pana la brau”

12:10, 19.02.2024 - Continue reading Șofer luat de apa cu tot cu mașina in Marea Britanie, salvat de un cuplu in timp ce echipele de urgența priveau: ”Nu au voie sa intre decat pana la brau” at Info real.

Banii principalul motiv de cearta in cuplu pentru circa 78% dintre romani

15:55, 15.02.2024 - Banii principalul motiv de cearta in cuplu pentru circa 78% dintre romani Banii principalul motiv de cearta in cuplu pentru circa 78% dintre romani Aproximativ 78% dintre romani sustin ca disensiunile legate de bani si situatia financiara reprezinta unul dintre cele mai frecvente motive de cearta in…

Activiști de mediu au vandalizat mai multe mașini la Constanța

13:10, 09.02.2024 - Șoc pentru mai mulți șoferi din Constanța. Circa zece mașini au fost vandalizate in cursul nopții de joi spre vineri, in cartierul Consilieri, din Faleza Nord, iar autorii sunt activiști de mediu, arata primele informații. Activistii de mediu s-au gandit sa protesteze dezumfland cauciucurile, ca un…


Ce parere ai despre aceasta stire?