Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Furie în Brazilia la revenirea pe bancă a unui antrenor de fotbal feminin acuzat de hărţuire sexuală

Publicat:
VIDEO Furie în Brazilia la revenirea pe bancă a unui antrenor de fotbal feminin acuzat de hărţuire sexuală

Mai multe jucatoare ale cluburilor profesioniste feminine din Brazilia au protestat in acest weekend fata de revenirea pe teren a antrenorului de la Santos, acuzat anul trecut de hartuire sexuala si psihologica de mai multe sportive, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un judecator britanic este acuzat de harțuire și misoginism de o romanca: „Nu am fost tratata așa in viața mea”

16:35, 28.04.2024 - Cinci femei acuza un judecator de comportament agresiv și misogin in timpul audierilor la un tribunal din Marea Britanie specializat in litigiile de munca. Printre acestea se numara si o romanca, Andra Ion.

A dus un cadavru la banca pentru un imprumut

10:10, 18.04.2024 - O femeie din Brazilia a mers la banca cu trupul neinsuflețit al unchiului sau ca sa semneze un imprumut. Erika de Souza Vieira și-a dus unchiul cu aspect letargic intr-o banca din Brazilia. Funcționarii au simțit rapid ca ceva nu era in regula, scrie The Guardian. „Nu cred ca e bine. Nu arata deloc…

Un barbat a fost arestat preventiv la Cluj, acuzat de mai multe infracțiuni de harțuire, șantaj, lovire, amenințare, distrugere și lipsire de libertate in mod ilegal

22:10, 09.03.2024 - Continue reading Un barbat a fost arestat preventiv la Cluj, acuzat de mai multe infracțiuni de harțuire, șantaj, lovire, amenințare, distrugere și lipsire de libertate in mod ilegal at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?