Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Furie în Brazilia la revenirea pe bancă a unui antrenor de fotbal feminin acuzat de hărţuire sexuală

Publicat:
VIDEO Furie în Brazilia la revenirea pe bancă a unui antrenor de fotbal feminin acuzat de hărţuire sexuală

Mai multe jucatoare ale cluburilor profesioniste feminine din Brazilia au protestat in acest weekend fata de revenirea pe teren a antrenorului de la Santos, acuzat anul trecut de hartuire sexuala si psihologica de mai multe sportive, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un judecator britanic este acuzat de harțuire și misoginism de o romanca: „Nu am fost tratata așa in viața mea”

16:35, 28.04.2024 - Cinci femei acuza un judecator de comportament agresiv și misogin in timpul audierilor la un tribunal din Marea Britanie specializat in litigiile de munca. Printre acestea se numara si o romanca, Andra Ion.

Cu unchiul mort la banca pentru a obține un imprumut in numele lui. Cum a incercat nepoata sa pacaleasca angajații VIDEO

18:45, 18.04.2024 - Scene șocante au fost filmate intr-o banca din Brazilia, acolo unde o femeie și-a adus unchiul mort ca sa poata obține un imprumut in numele lui. A purtat chiar un dialog imaginar cu barbatul, in care il indemna sa semneze documentele.

Scandalul continua. Sandro Tonali, acuzat ca a mizat și in Anglia pe meciuri de fotbal! » 50 de pariuri intre august și octombrie 2023!

17:25, 28.03.2024 - Sandro Tonali, 23 de ani, deja suspendat pe 10 luni in Italia pentru implicarea in scandalul pariurilor, risca o pedeapsa și mai mare acum. Federația engleza l-a acuzat pe mijlocașul lui Newcastle ca a mizat de 50 de ori pe meciuri de fotbal in perioada 12 august - 12 octombrie 2023. Coșmarul lui Sandro…


Ce parere ai despre aceasta stire?