Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Explozie în Riad: Arabia Saudită a interceptat o rachetă lansată din Yemen

Publicat:

O explozie puternica s-a auzit sambata seara in apropierea aeroportului din Riad, capitala . tacul a fost revendicat de rebelii siiti Houthi din Yemen, care au anuntat ca au lansat o racheta balistica cu raza lunga de actiune, care a parcurs mai mult de 500 de kilometri, peste granita cu .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O nava militara greceasca a interceptat doua drone houthi in Marea Roșie

09:20, 25.04.2024 - O nava militara greceasca din cadrul misiunii Uniunii Europene in Marea Roșie a interceptat, joi, doua drone lansate de militanții Houthi din Yemen spre o nava comerciala, au declarat oficiali din cadrul Ministerului grec al Apararii, noteaza Mediafax.

Cine sunt „Gardienii Revoluției” din Iran, care au lansat atacul asupra Israelului

09:55, 14.04.2024 - Garzile Revoluționare sunt forta militara dominanta a Iranului, care are propria armata, propria marina și propria forta aeriana si aripa de informatii. Ele au fost inființate la scurt timp dupa Revoluția islamica din 1979 pentru a proteja sistemul de conducere clerical.Fosti ofiteri ai Gardienilor…

Un petrolier chinez, lovit de o racheta lansata de rebelii houthi in Marea Rosie

08:50, 24.03.2024 - Rebelii houthi au atacat sambata un petrolier chinez cu rachete balistice, dintre care una a lovit nava, in largul coastei Yemenului, unde atacurile gruparii rebele impotriva navelor comerciale sunt in crestere, a raportat armata americana.

Alerta in Marea Roșie - Inca o nava a fost lovita de o racheta a rebelilor Houthi

08:45, 05.03.2024 - Comandamentul Central al SUA spune ca o racheta balistica anti-nava trasa de rebelii Houthi din Yemen a lovit vasul container M/V MSC SKY II in Golful Aden, provocand „daune”. „Rapoartele inițiale indica ca nu au fost raniți; nava nu a cerut asistența și și-a continuat drumul”, adauga Centcom intr-un…

Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor houthi din Yemen

09:50, 02.03.2024 - Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor houthi din Yemen, care reprezenta o "amenintare iminenta" pentru aeronavele americane din regiune, a anuntat sambata Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (Centcom).

Rebelii houthi au scos din funcțiune cabluri subcvatice care leaga Europa de Asia

11:16, 27.02.2024 - Patru cabluri de comunicații subacvatice intre Arabia Saudita și Djibouti au fost scoase din funcțiune in ultimele luni, probabil ca urmare a atacurilor rebelilor houthi din Yemen, susținuți de Iran, potrivit unui raport publicat de site-ul israelian de știri Globes, citat de Jerusalem Post.

O nava britanica a luat foc dupa un atac al rebelilor Houthi. Israelul a interceptat o racheta care se indrepta spre portul Eilat din Marea Roșie

13:05, 23.02.2024 - Un atac cu rachete al rebelilor houthi din Yemen a incendiat joi o nava in Golful Aden, ranind o persoana, in timp ce Israelul a interceptat o racheta lansata de houthi in apropierea orașului-port Eilat, au declarat autoritațile, citate de CBS News.

Explozie in apropierea unei nave langa portul Aden din Yemen

18:10, 15.02.2024 - Agenția britanica pentru operațiuni comerciale maritime a anunțat, joi, ca a primit un raport privind o explozie in apropierea unei nave aflate la 85 de mile marine la est de portul Aden din Yemen, relateaza Reuters. Acest nou incident e posibil sa fi fost provocat tot de gruparea Houthi, care a…


Ce parere ai despre aceasta stire?