Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Cătălin şi Mădălina de la "Mireasă pentru fiul meu" au încălcat regula 25? Concurentul a mărturisit adevărul

Publicat:

Catalin de la "Mireasa pentru fiul meu" a facut astazi o declaratie surprinzatoare! Catalin a raspuns, fara sa vrea, la întrebarea daca a încalcat regula numarul 25.

Catalin a uimit-o pe , prezentatoarea emisiunii "Mireasa pentru fiul meu" când a marturisit ca în casa ar putea face copii daca ar vrea, pentru ca existp locuri mai restrase, unde camerele video nu au acces.

"Daca as fi vrut sa fac copii, as fi reusit, dar nu am vrut. Cum s-a putut în alti ani, se poate si acum. Daca…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 18 aprilie 2024. Adriana a marturisit ca nu are sentimente puternice pentru Albert: „S-a rupt cunoașterea?”

15:45, 18.04.2024 - Adriana i-a marturisit lui Albert ca nu are sentimente puternice pentru el, astfel incat sa doreasca sa intre intr-o relație cu el.Adriana i-a marturisit lui Albert ca nu are sentimente puternice pentru el, astfel incat sa doreasca sa intre intr-o relație cu el.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Cum a reacționat Dediș, cand a aflat ca a fost eliminat! Concurentul nu regreta decizia publicului: ”In speranța ca...” / VIDEO

20:31, 12.04.2024 - Decizie neașteptata in casa Mireasa! Dediș a fost eliminat și urmeaza sa plece acasa. Concurentul a sperat pana in ultimul moment ca va cunoaște in emisiune o fata compatibila cu el, insa acest lucru nu s-a intamplat. Iata cum a reacționat, dupa ce a aflst ca a fost eliminat!

Motivele surprinzatoare pentru care Marina Voica a ales sa nu faca copii. „Nu cred ca eram o mama”

18:30, 02.04.2024 - Marina Voica a vorbit deschis despre alegerile sale privind maternitatea, relatand ce a determinat-o sa nu aiba copii și cum aceasta decizie a influențat parcursul sau artistic și personal.In cadrul discuției, Marina Voica a povestit cu delicatețe despre trecutul sau, dezvaluind momente cheie legate…

Regula pe care Kate Middleton a incalcat-o. Ce greșeala a facut soția Prințului William

21:10, 14.03.2024 - Kate Middleton a incalcat o tradiție regala de lunga durata in momentul in care a facut publica o poza cu fiul ei, George. Prințesa de Wales a fost asupri criticata de britanici. Kate Middleton, criticata dupa ce a incalcat o tradiție regala Cu ocazia implinirii varstei de 10 ani, portretul Prințului…

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.


Ce parere ai despre aceasta stire?