Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO | Bani cu lopata - Cum se strâng și unde ajung banii aruncați în celebra Fontana di Trevi

Publicat:
VIDEO | Bani cu lopata - Cum se strâng și unde ajung banii aruncați în celebra Fontana di Trevi

De sute de ani, cand se afla la Roma, vizitatorii se aduna la pentru a-și pune o dorința, urmand un ritual istoric. Aruncand monede in apa, puțini se mai gandeau ce se intampla cu banii.

Pe masura ce monedele vizitatorilor poarta dorințe de dragoste, sanatate sau o intoarcere in Orașul Etern, ele ofera un ajutor practic unor oameni pe care turiștii nu ii vor intalni niciodata, noteaza publicația britanica .

Monedele se aduna timp de cateva zile inainte de a fi scoase și duse la divizia din Roma a organizației caritabile catolice Caritas, care numara galețile…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fontana di Trevi din Italia: unde ajung banii aruncați in apa de turiști

22:35, 29.03.2024 - Cine a vizitat Roma, capitala Italiei, cel mai probabil a aruncat o moneda in faimoasa Fontana di Trevi. In fiecare an, peste un milion de euro ajung in apa spectaculosului monument din secolul al XVIII-lea. Construita intre 1732 și 1762, Fontana di Trevi este unul dintre cele mai emblematice obiective…

OBIECTIV TURISTIC Fantana celebra din Roma a strans in 2022 1,4 milioane de euro

10:15, 09.03.2024 - Monedele aruncate de vizitatori in maiestuoasa Fontana di Trevi din Roma, insotite de dorinte legate de dragoste, sanatate sau de intoarcere in Orasul Etern, .... The post OBIECTIV TURISTIC Fantana celebra din Roma a strans in 2022 1,4 milioane de euro first appeared on Informatia Zilei .

Banii aruncați in Fontana di Trevi se strang de doua ori pe saptamana. Ce suma colosala rezulta și la ce este folosita

13:25, 08.03.2024 - Fontana di Trevi este cea mai cunoscuta fantana artizanala din Roma. Micuța piața Trevi pare neincapatoare pentru turiștii care se aduna in fața fantanii pentru a-și pune dorințe inainte de a arunca cate o moneda in apele cristaline.

Ritual istoric: Unde ajung monedele aruncate in Fontana di Trevi din Roma. Turiștii lasa milioane de euro in celebra fantana

10:55, 08.03.2024 - In timp ce monedele vizitatorilor se arunca in maiestuoasa Fontana di Trevi din Roma cu urari de dragoste, sanatate sau revenire in Orașul Etern, ele ofera un ajutor practic unor persoane pe care turiștii nu le vor intalni niciodata.

Unde ajung monedele aruncate in Fontana di Trevi din Roma. In 2022, s-au strans 1,4 milioane de euro

10:21, 08.03.2024 - Monedele aruncate de turisti in maiestuoasa Fontana di Trevi din Roma, insotite de dorinte legate de dragoste, sanatate sau de intoarcere in acel oras, sunt de ajutor unor persoane pe care acei vizitatori nu le vor intalni niciodata.

Unde ajung monedele din Fontana di Trevi, aruncate de turiști pentru dorințe. In 2022 s-au strans 1,4 milioane de euro

08:15, 08.03.2024 - Sume impresionante de strang anual din Fontana di Trevi din Roma, monedele aruncate de vizitatori fiind un adevarat sprijin pentru oameni pe care turiștii nu ii vor intalni niciodata, relateaza Agerpres, care citeaza un reportaj Reuters. Obiceiul dureaza de sute de ani. Vizitatorii aflati la Roma se…


Ce parere ai despre aceasta stire?