Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / A fost lansat clipul în care Andreea, fostă concurentă de la MPFM, joacă rolul amantei! Uite cum s-a descurcat

Publicat:

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii Andreei, fosta participanta la "Mireasa pentru fiul meu". Celia si Karym au lansat clipul melodiei "La doua capete". Piesa e una de dragoste, iar in povestea videoclipului Celia joaca rolul iubitei, Karym, al iubitului, iar fosta concurenta de la MPFM e amanta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Smiley ii inchide gura lui Dinu Maxer și spune de unde a luat titlul melodiei „S-a furat mireasa”: „Acum vreo 8 ani am avut ideea de a face piesa asta”

14:51, 25.04.2024 - Smiley dezvaluie de unde el și Damian Draghici s-au inspirat pentru melodia „S-a furat mireasa”, pe care au lansat-o de curand. Lui Dinu Maxer i s-a parut prea rapid ca cei doi artiști au scos pe piața o piesa cu același titlu ca una dintre piesele lui. In urma cu o zi, Damian Draghici și Smiley au…

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.

Andreea, studenta ucisa de Mire in Timișoara, este condusa pe ultimul drum de sute de persoane. Tanara este imbracata in rochie de mireasa: ”Sa vindeci sufletele...”

11:45, 28.03.2024 - Este o zi dureroasa pentru comunitatea din Gorj. Andreea, studenta ucisa de cirminalul din Timișoara, este condusa astazi pe ultimul drum, in localitatea Padeș. Sute de persoane au anunțat ca vor lua parte la inmormantarea Andreei. Parinții ei sunt distruși de durere, iar mama ei are nevoie de tratament…

Andreea, studenta de la Medicina, ucisa de iubit, in Timișoara, va fi inmormantata in rochie de mireasa. Cand va fi condusa pe ultimul drum

16:05, 25.03.2024 - Momente cumplite pentru familia Andreei, studenta in varsta de 21 de ani, ucisa de iubit. Parinții au fost astazi sa ridice trupul neinsuflețit al unicului lor copil de la IML, pentru a o inmormanta creștinește in Padeș, județul Gorj.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Ce nume vor sa ii puna Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, celui de-al doilea copil. Fosta concurenta va naște in luna iulie

09:06, 20.02.2024 - Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, sunt mai fericiți ca niciodata de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara. Foștii concurenți vor avea un baiat și s-au gandit și la ce nume și-ar dori sa poarte micuțul.


Ce parere ai despre aceasta stire?