Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru români! Euro e din nou în creștere

Publicat:

a Romaniei (BNR) a anuntat, marți, ca moneda europeana a inregistrat o crestere de 0,11% fata nivelul atins luni.Astfel, BNR a anunțat un curs de referinta de 4,7568 lei/euro.In luna ianuarie, euro a atins de 11 ori noi niveluri record in raport cu leul si a atins, in 25 ianuarie, un…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romani! Platesc mai mult pentru alimente! De ce țara noastra are cea mai mare inflație din Europa

21:15, 13.03.2024 - Vești proaste pentru romani! Cetațenii din Romania platesc mai mult pentru alimente! Iata de ce țara noastra are cea mai mare inflație din Europa, dar și ce au transmis specialiștii in domeniu!

Vești proaste pentru șoferi! Se scumpesc rovinietele! Apar taxe noi

15:40, 10.03.2024 - Vești proaste pentru șoferi! Se scumpesc rovinietele! Apar taxe noi pentru conducatorii auto. Astfel, incepand de maine, 10 martie 2024, vor intra in vigoare taxe noi pentru rovinieta, iar in același timp se vor schimba și perioadele de valabilitate. Iata ce trebuie sa știe romanii!

Vești proaste pentru utilizatorii unei platforme de filme! Va bloca accesul la conturile de la alte adrese

23:51, 06.03.2024 - Vești proaste pentru utilizatorii unei platforme de filme! Va bloca accesul la conturile de la alte adrese, la fel cum a facut și Netflix in urma cu doar cateva luni. Iata de ce compania a luat aceasta decizie neașteptata, dar și ce a transmis cu privire la schimbarea care va avea loc in curand!

Jan Oblak, la ora adevarului: „E normal sa fiu criticat atunci cand primesc multe goluri” » Vești proaste pentru Horațiu Moldovan

16:25, 05.03.2024 - Jan Oblak (31 de ani), aflat la al doilea cel mai slab sezon de cand evolueaza pentru Atletico Madrid, a comentat ultimele evoluții pe care le-a avut in tricoul spaniolilor. Atletico Madrid a invins-o duminica pe Betis, scor 2-1, in etapa #27 din La Liga. Portarul sloven a fost unul dintre cei mai buni…

Ce au decis judecatorii in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu! Sentința este definitiva

13:05, 22.02.2024 - Judecatorii au luat o decizie de ultim moment in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu, baiatul care a omorat cu mașina doi adolescenți! Sentința este definitiva in ceea ce-l privește pe tanar!

Vești proaste pentru șoferi! Amenzi mai mari pentru staționarea neregulamentara. Cand pot aprinde luminile de avarie

08:45, 06.02.2024 - Vești proaste pentru șoferi! In anul 2024 sunt amenzi mai mari pentru staționarea neregulamentara. Iata cand pot aprinde conducatorii auto luminile de avarie, dar și cați bani trebuie sa scoata din buzunare daca staționeaza neregulamentar!


Ce parere ai despre aceasta stire?