Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești pentru mii de români! Ce se întâmplă cu tichetele de vacanță

Publicat:

Vești mari pentru mii de romani care primesc tichete de vacanța! Romanii trebuie sa cunoasca faptul ca o propunere ar putea sa schimbe o mare parte dintre reguli.

Romanii trebuie sa știe ca tichetele vacanța ar putea… Citește AICI ce se poate INTAMPLA cu tichetele de VACANȚA...


Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat costa sa faci Paștele in pensiunile și hotelurile vedetelor din Romania. Sumele pe care romanii le scot din buzunar

15:10, 03.05.2024 - In acest an, vacanța de 1 mai s-a prelungit cu vacanța de Paște, iar acest lucru i-a facut pe mulți romani sa inchirieze cabane și pensiuni la munte pentru a se relaxa alaturi de familie șii prieteni.

Romanii vor putea calatori in America fara viza. Ambasadorul Romaniei in SUA: „Sunt foarte optimist ca acest lucru se poate intampla anul viitor”.

10:55, 25.04.2024 - Romanii vor putea calatori fara viza in Statele Unite ale Americii de anul viitor. Romania face eforturi susținute pentru a intra in programul Visa Waiver, potrivit ambasadorului Romaniei in SUA, Andrei Muraru.

Data la care romanii vor primi tichetele pentru masa de Paște 2024

10:16, 11.04.2024 -   Cererile pentru tichetele acordate de stat pentru masa de Paște au avut ca termen de depunere 10 aprilie 2024, la sediul Direcției Publice de Protecție Sociala.Pentru a fi eligibili, beneficiarii trebuie sa indeplineasca anumite condiții, printre care sa aiba venituri modeste și sa completeze o cerere…

Romanii care merg in vacanta, afectati de noile reguli din Grecia. Ce se intampla pe plajele lor favorite

19:41, 10.04.2024 - Una dintre cele mai celebre destinatii de vacanta pentru romani, in sezonul estival, schimba regulie jocului. Grecia vine cu noi legi pentru plajele ei. Turistii care vor merge anul acesta pe plajele din Grecia, inclusiv romanii, trebuie sa se conformeze noilor reguli stabilite de autoritați. Limita…

Ce se intampla cu tichetele de calatorie nefolosite de pensionari - Lamuririle ministrului Muncii

14:05, 06.04.2024 - Ministrul Muncii a facut precizari de ultima ora dupa ce  in spațiul public au aparut nelamuriri legate de tichetele de calatorie pe care le primesc pensionarii. Bucura Oprescu spune ca acestea se pot pierde, insa numai cu o condiție.

Vouchere de vacanta 2024. Greseala care te lasa fara bani pe card

20:30, 04.04.2024 - Vouchere de vacanta 2024 Tichetele de vacanța reprezinta un beneficiu pe care angajatorii il pot oferi angajaților lor, insa exista anumite condiții și restricții de care aceștia trebuie sa țina cont . Pentru inceput, angajații care primesc aceste vouchere trebuie sa fie conștienți de valabilitatea…

Vești bune pentru romanii din strainatate! Se pot inregistra online pentru alegerile prezidențiale și parlamentare

19:46, 01.04.2024 - Vești bune pentru romanii din strainatate! Cetațenii din Romania, care in prezent se afla in diaspora, se pot inregistra online pentru alegerile prezidențiale și parlamentare. Aceștia pot accesa un site incepand cu data de 1 aprilie 2024. Iata ce a transmis Ministerul Afacerilor Externe!

Devine interzis in Germania. Ce trebuie sa știe romanii din aceasta țara UE, motivul din spatele legii

10:40, 28.03.2024 - Vești rele pentru iubitorii de animale. O rasa de caini foarte iubita, recunoscuți pentru iubirea pe care le-o poarta stapanilor și modul ușor de a de adapta intr-o familie, va fi interzisa in Germania. Motivul pentru care a fost adoptata aceasta lege. Rasa de caini, interzisa la nemți Cainele a fost,…


Ce parere ai despre aceasta stire?