Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE Adunarea Generală a FRF se desfășoară acum. Gloria Bistrița a fost dezafiliată

Publicat:

Presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF), , care este si vicepresedinte FIFA si UEFA, este prezent la a de Fotbal (FRF) de la .

UPDATE 11:46 A fost luata și prima decizie, clubul Gloria Bistrița fiind dezafiliat.

De asemenea, la a FRF este prezent si presedintele COSR, , însa nu si ministrul Tineretului si Sportului, .

Din cei 236 de membri afilitiati, 184 sunt prezenti, astfel ca secretarul general al FRF, ,…

Citeste articolul mai departe pe dolce-sport.ro…  

Sursa articol: dolce-sport.ro


Stiri pe aceeasi tema

Luptatorii s-au intors cu bronz de la Cupa Romaniei U15

05:40, 11.04.2024 - REȘIȚA – Sportivii legitimați la Clubul Sportiv Școlar Reșița, secția de lupte, au reușit sa caștige trei medalii de bronz la Cupa Romaniei U15, competiție ce a avut loc la Calarași! Vlad Dința a obținut medalia de bronz la categoria 41 de kg, Carlos Radulescu a caștigat-o la categoria 48 de kg, iar…

Cel mai mare campionat de Ju-Jitsu gazduit vreodata de o țara din Europa va fi organizat de Romania, la Pitești!

14:35, 04.04.2024 - Cel mai mare campionat de Ju-Jitsu gazduit vreodata de o țara din Europa va fi organizat de Romania, prin Federația Romana de Arte Marțiale, la Pitești! In perioada 4-7 aprilie, Pitești Arena va gazdui competiția a 1057 de sportivi din toata lumea! ’’Sunt foarte mandru ca orașul nostru este menționat…

ACS Odobești, Secția moto, un exemplu de urmat in regiunea Est-Moldova!

02:16, 15.03.2024 - In ziua de 9 martie s-a desfașurat, la Agenția Naționala pentru Sport, Adunarea Generala a Federației Romane de Motociclism, prilej cu care a fost relevant ca sportul cu motor este in plina dezvoltare – are 100 de cluburi moto afiliate pe tot teritoriul Romaniei in special zona Est-Moldova, intre care…

Doliu in lumea sportului romanesc! O fosta jucatoare din naționala Romaniei s-a stins din viața la varsta de 46 de ani / FOTO 

19:20, 04.03.2024 - Lumea sportului din Romania e in doliu! Ruxandra Dumitrescu, fosta jucatoare din naționala Romaniei, s-a stins din viața la varsta de 46 de ani. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut de reprezentanții Federației Romane de Volei.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

15:10, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor: Alexandru Spoiala, desemnat președintele ședinței

11:05, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Judecatorii din toata țara, intruniți la Adunarea Generala

10:50, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?