Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE Adunarea Generală a FRF se desfășoară acum. Gloria Bistrița a fost dezafiliată

Publicat:

Presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF), , care este si vicepresedinte FIFA si UEFA, este prezent la a de Fotbal (FRF) de la .

UPDATE 11:46 A fost luata și prima decizie, clubul Gloria Bistrița fiind dezafiliat.

De asemenea, la a FRF este prezent si presedintele COSR, , însa nu si ministrul Tineretului si Sportului, .

Din cei 236 de membri afilitiati, 184 sunt prezenti, astfel ca secretarul general al FRF, ,…

Citeste articolul mai departe pe dolce-sport.ro…  

Sursa articol: dolce-sport.ro


Stiri pe aceeasi tema

Recunostinta pentru personalitati olimpice

00:50, 19.04.2024 - Adunarea Generala Ordinara a Comitetului Olimpic și Sportiv Roman a reunit, la Casa Olimpica din București, 77 dintre cei 120 de membri. In deschiderea ședinței, dupa intonarea imnurilor Romaniei și Olimpic, in aplauzele furtunoase ale celor prezenți, Arthur Hoffmann, Ovidiu Garbacea si Filip Stoica,…

Luptatorii s-au intors cu bronz de la Cupa Romaniei U15

05:40, 11.04.2024 - REȘIȚA – Sportivii legitimați la Clubul Sportiv Școlar Reșița, secția de lupte, au reușit sa caștige trei medalii de bronz la Cupa Romaniei U15, competiție ce a avut loc la Calarași! Vlad Dința a obținut medalia de bronz la categoria 41 de kg, Carlos Radulescu a caștigat-o la categoria 48 de kg, iar…

Alin Petrache, reacție plina de dispreț dupa incidentele de la Dinamo - UTA: „Acest stadion nu a fost facut pentru fotbal! Pagubele nu mai pot fi remediate”

14:30, 09.03.2024 - Alin Petrache (47 de ani), președintele Federației Romane de Rugby, a transmis un mesaj dur dupa incidentele de la partida Dinamo - UTA Arad, din etapa #30 a Superligii. Suporterii „cainilor” au patruns pe teren, s-au batut cu cei de la UTA Arad & CSA Steaua și au aruncat cu materiale pirotehnice pe…

(video/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

16:00, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței, judecatoarea Aliona Miron a fost aleasa in calitate de membra a Consiliului Superior al Magistraturii din partea Curții Supreme de Justiție pe un mandat de șase ani. De asemenea, Sergiu…

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. Un singur candidat, inregistrat pentru a fi ales in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț la aceasta postura, doar pentru ca sunt unica”

12:25, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor: Un singur candidat, inregistrat pentru a fi ales in CSM

12:16, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?