Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un NOU DROG face VICTIME printre ADOLESCENŢI. Un COPIL de 12 ani a MURIT

Publicat:

Un drog din gama etnobotanicelor „Spice” face din ce in ce mai multe victime printre adolescentii doritori de senzatii „tari”. Joi, un copil de 12 ani din Iasi a murit in urma consumului de Spice.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viața de roman a geniului muzical George Enescu: a avut un copil din flori, a fost inselat de sotie si a murit in mizerie

16:36, 04.05.2024 - Au trecut exact 69 de ani de la moartea marelui violonist, pianist, compozitor si profesor George Enescu, geniul zbuciumat a carui poveste de viața, mai puțin cunoscuta decat opera sa, e una tulburatoare.

De ce boala suferea nepotul lui Tzanca Uraganu. Lucas a murit la 8 ani, dupa o lupta grea: „Un copil așa bun...”

23:30, 29.04.2024 - Momente de coșmar pentru familia lui Tzanca Uraganu. Nepotul celebrului manelist a murit la 8 ani. Toata lumea spera la o minune... insa baiețelul a pierdut lupta cu viața. De ce boala suferea Lucas.

MAE, cu precizari despre accidentul in care au murit doi tineri, in Italia: Printre victime nu sunt cetațeni ai RM

14:25, 15.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe vine cu precizari, in contextul informațiilor publicate de mass media italiana, precum ca un moldovean de 23 de ani, rezident in Pescara, a decedat in urma unui grav accident rutier, produs in noaptea de joi spre vineri, 12 aprilie, in Italia.

Un copil de 3 ani a murit dupa ce o poarta a cazut peste el

21:41, 09.04.2024 - Un copil in varsta de trei ani din comuna Maruntei a murit marti, dupa ce o poarta de acces din gospodaria familiei ar fi cazut peste acesta, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, Cosmin Lupu.

Un barbat care a traversat prin loc nepermis a murit dupa ce a fost lovit de doua masini

16:40, 07.03.2024 - Un barbat din Iasi a murit joi dimineata dupa ce a trecut strada prin loc nepermis. El a fost lovit de o masina, care l-a proiectat sub un alt autoturism, acesta calcand barbatul pe cap. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona a rezultat ca barbatul, care traversa prin loc nepermis,…

Tragedie intr-o comuna din judetul Cluj. Un copil de 11 ani a murit, dupa ce a inghitit un șurub de la bicicleta, in timp ce voia sa-si umfle roata

16:15, 23.02.2024 - O tragedie a avut loc, de curand, intr-o comuna din judetul Cluj. Un copil a inghitit un șurub de la bicicleta, in momentul in care voia sa-si umfle roata. Minorul a murit la scurt timp dupa incident.

Tragedie in Bistrița Nasaud! Un copil de 13 ani a murit subit, dupa ce ar fi baut mai multe energizante

11:05, 22.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, in urma cu puțin timp, in Bistrița-Nasaud! Un copil de 13 ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Adolescentul ar fi consumat mai multe energizante. Iata cum s-a intamplat totul!

(VIDEO) Un copil de 9 ani a fost arestat pentru ca a impușcat mortal in cap un membru al familiei

06:20, 21.02.2024 - Un copil de 9 ani a fost arestat in nordul Utah pentru ca a impușcat mortal in cap un membru al familiei, a anunțat ieri poliția. Ofițerii de poliție al orașului Tooele, situat la 56 de kilometri sud-vest de Salt Lake City, au fost trimiși la domiciliul familiei vineri seara. Au primit informații ca…

Cuvinte cheie:

iasi murit copil victime spice

Ce parere ai despre aceasta stire?