Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un NOU DROG face VICTIME printre ADOLESCENŢI. Un COPIL de 12 ani a MURIT

Publicat:

Un drog din gama etnobotanicelor „Spice” face din ce in ce mai multe victime printre adolescentii doritori de senzatii „tari”. Joi, un copil de 12 ani din Iasi a murit in urma consumului de Spice.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

UPDTATE: VIDEO | Teribilismul pe doua roți a fost cauza care a dus la moartea celor trei tineri, victime ale accidentului de pe DN 24

21:01, 19.05.2024 - UPDATE 20.55: DEPAȘIRE PERICULOASA… In urma tragediei produse pe DN 24, la limita dintre județele Vaslui și Iași, s-au stabilit primele detalii, care arata circumstanțele in care s-a produs accidentul, soldat cu moartea a trei persoane, aflate in trafic pe cele doua motociclete. Se pare ca o manevra…

Inca o provocare de pe TikTok face victime in randul adolescenților. Un copil de 14 ani a murit, dupa ce a acceptat „One Chip Challenge”

18:35, 18.05.2024 - Specialiștii trag un semnal de alarma, dupa ce in ultima perioada au aparut tot felul de provocari pe TikTok. Una dintre ele este „One Chip Challenge”, care a ajuns și in Romania. Un copil de 14 ani a murit dupa ce a consumat un chips tortilla extrem de picant.

Patru femei și un copil au murit in atacuri cu drone asupra Donețk și Belgorod

08:36, 17.05.2024 - Patru femei au fost ucise joi in urma unor atacuri ucrainene asupra Donetk, un oras ocupat de fortele ruse, au anuntat autoritatile stabilite de Moscova. Intr-un alt atac in Belgorod, o femeie și un copil au murit in timp ce mașina in care se aflau a fost lovita, scrie digi24.ro .

De ce boala suferea nepotul lui Tzanca Uraganu. Lucas a murit la 8 ani, dupa o lupta grea: „Un copil așa bun...”

23:30, 29.04.2024 - Momente de coșmar pentru familia lui Tzanca Uraganu. Nepotul celebrului manelist a murit la 8 ani. Toata lumea spera la o minune... insa baiețelul a pierdut lupta cu viața. De ce boala suferea Lucas.

Un copil de 3 ani a murit dupa ce o poarta a cazut peste el

21:41, 09.04.2024 - Un copil in varsta de trei ani din comuna Maruntei a murit marti, dupa ce o poarta de acces din gospodaria familiei ar fi cazut peste acesta, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, Cosmin Lupu.

Un barbat care a traversat prin loc nepermis a murit dupa ce a fost lovit de doua masini

16:40, 07.03.2024 - Un barbat din Iasi a murit joi dimineata dupa ce a trecut strada prin loc nepermis. El a fost lovit de o masina, care l-a proiectat sub un alt autoturism, acesta calcand barbatul pe cap. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona a rezultat ca barbatul, care traversa prin loc nepermis,…

Tragedie intr-o comuna din judetul Cluj. Un copil de 11 ani a murit, dupa ce a inghitit un șurub de la bicicleta, in timp ce voia sa-si umfle roata

16:15, 23.02.2024 - O tragedie a avut loc, de curand, intr-o comuna din judetul Cluj. Un copil a inghitit un șurub de la bicicleta, in momentul in care voia sa-si umfle roata. Minorul a murit la scurt timp dupa incident.

Cuvinte cheie:

iasi murit copil victime spice

Ce parere ai despre aceasta stire?