Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un mort şi doi răniţi într-o bază paramilitară pro-iraniană în Irak după un bombardament cu dronă

Publicat:

O drona a bombardat o baza paramilitara proiraniana in centrul Irakului, a anuntat vineri irakian, un atac in care a fost ucis un combatant irakian si au fost raniti doi iranieni, potrivit unor oficiali, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patru morți intr-un atac cu drona in nordul Irakului

09:50, 27.04.2024 - Patru muncitori au fost uciși vineri intr-un atac cu drona care a vizat o exploatare de gaze din regiunea Kurdistan din Irak, a declarat pentru Reuters un consilier al premierului irakian, informeaza Mediafax.

Momentul in care o drona ucraineana lovește cladirea primariei din Belgorod. Cel puțin doi raniți

16:00, 12.03.2024 - Doua persoane au fost ranite, marți, dupa ce o drona ucraineana a lovit cladirea primariei din orașul Belgorod, a anunțat șeful regiunii, Viaceslav Gladkov, pe canalul sau de Telegram, relateaza agenția de presa rusa RIA Novosti. 

Doi morți și opt raniți dupa ce o drona a rușilor a lovit o cladire rezidențiala din Odesa

13:00, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca date disparute dupa ce o drona a rușilor s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul-port Odesa, din sudul Ucrainei, au declarat autoritațile, transmite Reuters.

O drona ruseasca s-a prabușit peste un bloc din Odesa: Doi morți și opt raniți

11:16, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca disparute dupa ce o drona ruseasca s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul portuar Odesa, in sudul Ucrainei, au anunțat autoritațile, citate de Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 738. Doi morti si opt raniti dupa ce o drona ruseasca s-a prabusit in Odessa

10:50, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca disparute dupa ce o drona ruseasca s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul portuar Odesa, in sudul Ucrainei, au anunțat autoritațile, citate de Reuters. „Rusia continua sa lupte impotriva civililor… Una dintre dronele inamice…

FOTO - Forțele armate rusești reiau atacurile in forța dupa succesul de la Avdiivka: sute de atacuri in ultimele ore / Morți și raniți de partea ucraineana

09:15, 20.02.2024 - Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a anunțat ca Rusia a atacat din nou masiv pe linia frontului. „In total, inamicul a lansat 7 rachete și 87 de lovituri aeriene, a efectuat 137 de atacuri MLRS asupra pozițiilor trupelor noastre și a zonelor populate. Ca urmare a atacurilor teroriste…

Atac ucrainean in Rusia: Cel putin cinci morti si 18 raniti intr-un bombardament ucrainean la Belgorod

18:40, 15.02.2024 - Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata si 18 au fost ranite intr-un bombardament imputat Kievului in orasul rus Belgorod, a anuntat guvernatorul acestei regiuni frontaliere cu Ucraina care este vizata frecvent de tiruri, relateaza AFP.

Unul dintre barbații raniți grav de șoferul beat care a intrat pe contrasens a murit la spital

13:20, 14.02.2024 - Gravul accident de marți de la ieșirea din Radauți spre Galanești s-a soldat, din pacate, cu moartea unui om. Barbatul in varsta de 40 de ani care se afla in cea mai grava stare a murit marți noapte la Spitalul Județean Suceava.Radauțeanul in varsta de 40 de ani era pasager in autoturismul care se ...


Ce parere ai despre aceasta stire?