Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un mort şi doi răniţi într-o bază paramilitară pro-iraniană în Irak după un bombardament cu dronă

Publicat:

O drona a bombardat o baza paramilitara proiraniana in centrul Irakului, a anuntat vineri irakian, un atac in care a fost ucis un combatant irakian si au fost raniti doi iranieni, potrivit unor oficiali, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patru morți intr-un atac cu drona in nordul Irakului

09:50, 27.04.2024 - Patru muncitori au fost uciși vineri intr-un atac cu drona care a vizat o exploatare de gaze din regiunea Kurdistan din Irak, a declarat pentru Reuters un consilier al premierului irakian, informeaza Mediafax.

Cel putin trei morti si 38 de raniti, inclusiv copii, in centrul Ucrainei, intr-un atac rus la Krivoi Rog

22:45, 12.03.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise, iar alte 38 ranite - inclusiv copii -, intr-un atac rus, marti, care a atins un bloc la Krivoi Rog, in centrul Ucrainei, anunta autoritatile ucrainene, relateaza AFP, potrivit news.ro ”Trei morti si 38 de raniti. Sunt copii raniti”, anunta pe Telegram ministrul…

Momentul in care o drona ucraineana lovește cladirea primariei din Belgorod. Cel puțin doi raniți

16:00, 12.03.2024 - Doua persoane au fost ranite, marți, dupa ce o drona ucraineana a lovit cladirea primariei din orașul Belgorod, a anunțat șeful regiunii, Viaceslav Gladkov, pe canalul sau de Telegram, relateaza agenția de presa rusa RIA Novosti. 

18 raniți dupa o explozie puternica la o centrala electrica din Rusia. Trei persoane sunt date disparute

07:51, 06.03.2024 - Trei persoane sunt date disparute si 18 au fost ranite dupa o explozie la centrala electrica Shagonar din indepartata regiune rusa Tuva, a declarat, miercuri, seful regiunii, Vladislav Khovalyg, citat de Reuters.

Doi morți și opt raniți dupa ce o drona a rușilor a lovit o cladire rezidențiala din Odesa

13:00, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca date disparute dupa ce o drona a rușilor s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul-port Odesa, din sudul Ucrainei, au declarat autoritațile, transmite Reuters.

O drona ruseasca s-a prabușit peste un bloc din Odesa: Doi morți și opt raniți

11:16, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca disparute dupa ce o drona ruseasca s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul portuar Odesa, in sudul Ucrainei, au anunțat autoritațile, citate de Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 738. Doi morti si opt raniti dupa ce o drona ruseasca s-a prabusit in Odessa

10:50, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca disparute dupa ce o drona ruseasca s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul portuar Odesa, in sudul Ucrainei, au anunțat autoritațile, citate de Reuters. „Rusia continua sa lupte impotriva civililor… Una dintre dronele inamice…

Accident in Șugatag. Doi șoferi raniți

18:45, 28.02.2024 - Polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au intervenit miercuri dupa-amiaza la un accident de circulație produs in localitatea Sat Șugatag. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul ca, o femeie de 31 de ani, aflata la volanul unui autoturism, avand direcția de deplasare inspre satul Mara,…


Ce parere ai despre aceasta stire?