Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un cunoscut AFACERIST din Târgu Jiu și soția sa merg în cele mai exotice destinații din lume! Vezi cât cheltuiesc pe un sejur!

Publicat:


Se numara printre persoanele care, ori de cate ori au cate puțin timp liber, merg intr-o vacanța. Chiar daca de fiecare data alege doar destinații exotice, cantareața Delia și soțul ei, afaceristul gorjean , nu fac gaura in bugetul familiei.

Delia nu cheltuiește mulți bani in vacanțele in care merge. Puțini știu ca Delia și Razvan fac parte dintr-un fel de joc piramidal de turism, prin care nu doar ca au acces la tot soiul de vacanțe, dar caștiga și bani daca reușesc sa coopteze și alți membri, scrie libertatea.ro. Dat fiind faptul ca cei doi sunt de ani buni in…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actorul care și-a cunoscut soția la o plimbare pe bulevard. Era mult mai tanara decat el și ii era studenta

18:40, 18.04.2024 - Dem Radulescu a fost nu doar o figura iconica pe ecran, ci și in viața privata. Paula Radulescu, prima soție a actorului, a fost femeia care i-a cucerit inima și alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste timp de 22 de ani. Povestea lor de dragoste a inceput intr-un mod simplu, intr-o seara…

Marturia tulburatoare a soției barbatului ucis de mașina condusa de un cunoscut bancher. „Nu i-a pasat, nici nu s-a uitat”

15:15, 20.03.2024 - Radu Grațian Ghețea, un cunoscut bancher din Romania, a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident mortal in județul Constanța, intrand pe contrasens. Soția victimei spune ca, „oricat de dreapta și corecta ar fi legea”, pentru ea „nu poate face dreptate”

Star Matinal. Cum a reușit Denisa Filcea sa il convinga pe Flick sa se lase de fumat. Omul de radio a renunțat abia dupa ce a cunoscut-o pe soția lui

13:16, 18.03.2024 - Denisa Filcea și Flick sunt impreuna de cațiva ani și au impreuna o fetița. Cei doi spun ca fac o echipa buna atat acasa, cat și pe plan profesional. In cadrul unui eveniment, a fost randul omului de radio sa ii fie alaturi partenerei.

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

In ce destinații exotice au mers politicienii in 2023, pe banii statului. Deplasari oficiale, din Uruguay pana Angola

22:20, 06.02.2024 - Aleșii din Parlament au continuat sa mearga in deplasari exotice, cu decontare de la stat, și in a doua parte a anului 2023, fiind alese acțiuni in locuri indepartate ale globului, cum sunt Uruguay, Angola sau Vietnam.

Targu Jiu: Barbat anchetat dupa ce și-ar fi amenințat soția cu moartea

12:45, 04.02.2024 - Un barbat este anchetat de polițiștii gorjeni, dupa ce și-ar fi amenințat cu moartea soția. Polițiștii din Targu Jiu au fost sesizați sambata de catre o femeie, de 41 de ani, din localitate, ca a fost amenințata cu acte de violența și cu moartea de catre soțul sau, de 38 de ani, din Bengești. In urma…

Soția lui Radu Bucalae, apariție rara la TV. Cum s-au cunoscut comediantul și Alexandra, de fapt

16:46, 31.01.2024 - Alexandra, soția lui Radu Bucalae, a bifat o apariție rara la TV la Neatza cu Razvan și Dani, in ediția de pe 29 ianuarie 2024. Comediantul și partenera sa au pariticpat la un joc și au dezvaluit detalii inedite din vaiața lor de cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?