Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat din Reteag a murit după ce s-a electrocutat la pescuit

Publicat:

Un barbat din Reteag, in varsta de 48 de ani, s-a electrocutat mortal azi noapte in timp ce pescuia pe Lacul III din localitatea Lacu, scrie Dejeanul.ro. Medicii de pe Ambulanța l-au resuscitat pe barbat, dar nu l-au mai putut salva.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Șoferul a murit: avea 74 de ani și a intrat cu mașina in TIR

16:20, 11.04.2024 - In aceasta dupa-amiaza, la Lipova a avut loc un accident de circulație. Șoferul unui autoturism, un barbat de 74 de ani din Barzava a intrat cu mașina direct intr-un TIR. In urma impactului, șoferul a murit. „La data de 11 aprilie a.c., in jurul orei 14:30, un barbat de 74 de ani, din Barzava, in […]…

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

Copil de 16 ani mort cu zile, in Timiș! Operatoarea 112 a crezut ca este o gluma

20:05, 16.03.2024 - Un caz cutremurator a avut loc in luna februarie in Timiș, insa se pare ca a fost mușamalizat de autoritați. Un copil de 16 ani a murit pe terenul de fotbal, deoarece ajutorul a sosit mult prea tarziu. Un copil de 16 ani a murit cu zile, in județul Timiș. Așa spun toate rudele, dar și prietenii adolescentului.…

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

ȘOCANT! Barbat, lasat sa agonizeze in fața spitalului. Acuzații grave la adresa medicilor

20:05, 24.02.2024 - Halucinant este ca a fost nevoit sa mearga acolo cu mașina personala. Totul, dupa ce a fost anunțat ca ambulanța avea sa soseasca la domiciliu abia peste trei ore de la momentul apelului. De teama ca starea tatalui sau se va inrautați, fiul acestuia a decis sa nu mai aștepte ambulanța. Pacientul in…

Explozie devastatoare in Braila! Un barbat a murit. Trupul sau a fost gasit carbonizat

13:35, 09.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Braila. Un barbat a murit, dupa ce o cisterna a explodat. Trupul sau a fost gasit carbonizat in cabina in care lucra. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei. Poliția face cercetari.


Ce parere ai despre aceasta stire?