Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un angajat McDonalds, concediat după ce a postat imagini cu „condițiile dezgustătoare” dintr-un restaurant din SUA

Publicat:

Un angajat al MCDonalds din a fost concediat, dupa ce a postat pe contul sau de Twitter mai multe imagini care arata condițiile „dezgustatoare” din fast-food-ul in care lureaza, scrie .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Angajat, dar fara bani la sfarșit de luna: Tot mai mulți americani devin „ALICEs”

12:05, 22.04.2024 - Deși rata saraciei a scazut in Statele Unite, datele arata ca un numar tot mai mare de americani intra in categoria „ALICEs”: au locuri de munca dar nu iși permit costul de trai lunar, relateaza Business Insider.

Imagini cu avioanele de vanatoare israeliene care doboara dronele si rachetele iraniene | VIDEO

18:05, 14.04.2024 - Forțele de aparare israeliene publica imagini care arata cum avioanele de lupta israeliene doboara unele dintre cele 170 de drone și 30 de rachete de croaziera lansate din Iran asupra Israelului in cursul nopții, relateaza The Times of Israel.Toate dronele și rachetele de croaziera au fost doborate…

OJ Simpson a murit. Legendarul jucator de fotbal american a fost rapus de o boala crunta

18:16, 11.04.2024 - OJ Simpson, fostul mare jucator de fotbal american, a murit la varsta de 76 de ani, rapus de o boala crunta, a anunțat familia, relateaza The Guardian.„Pe 10 aprilie, tatal nostru, Orenthal James Simpson, a cedat in lupta contra cancerului. A fost inconjurat de copiii și de nepoții sai. In aceasta perioada,…

O galerie de arta a concediat un angajat dupa ce acesta și-a pus o lucrare proprie intr-o expoziție

12:25, 10.04.2024 - O galerie de arta moderna din Germania a concediat un angajat din cadrul serviciului tehnic dupa ce a descoperit ca acesta iși pusese o lucrare proprie, un tablou, intr-o expoziție. El spera ca astfel sa-i fie descoperit talentul artistic, potrivit mediafax.

Ce ar trebui sa spui la interviul de angajare daca ai fost concediat

14:20, 07.04.2024 - Pierderea locului de munca nu este niciodata ușoara. Dificultaților financiare și emoționale li se adauga presiunea gasirii unui nou loc de munca, mai ales cand știi ca vei fi intrebat ce s-a intamplat cu ultimul tau job. Business Insider arata ce ar trebui sa spui la noul interviu.

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Momentul in care Taiwanul este lovit de seismul de peste 7 grade. Un pod se clatina puternic, oameni panicați in case și pe strazi. VIDEO

08:50, 03.04.2024 - Cel mai puternic cutremur din Taiwan din ultimul sfert de secol a zguduit insula miercuri, 3 aprilie, distrugand cladiri și provocand moartea a patru persoane. Mai multe imagini cu momentul in care a avut loc seismul de 7,7 grade au fost publicate pe rețelele de socializare, potrivit Associated Press.Agenția…

Documente scurse in presa arata ce salarii le platește Elon Musk muncitorilor de la Tesla

12:00, 09.02.2024 - Tesla a majorat salariile muncitorilor sai din Statele Unite la inceputul de an, documente interne obținute de jurnaliștii de la Business Insider aratand cu cat iși platește Elon Musk angajații din fabricile producatorului de mașini electrice.


Ce parere ai despre aceasta stire?