Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trump declară că s-ar putea să facă publică convorbirea telefonică cu președintele Ucrainei

Publicat:

Președintele Donald Trump a declarat ca ia în calcul publicarea versiunii în scris a convorbirii telefonice pe care a avut-o cu liderul Ucrainei, deși doi dintre secretarii sai au insistat cu doar câteva ore înainte ca asemenea conversații ar trebui sa ramâna private, scrie Politico.

'Vom lua o hotarâre legata de cum sa facem acest lucru public, îl vom face public, spunând ceea ce am spus", a declarat președintele în fața reporterilor din Houston.

"A fost o conversație absolut perfecta. Problema este ca atunci când…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Blinken anunța prapad in Ucraina, dupa ce rușii s-au dezlanțuit: Ajutorul american e pe drum! Asta va face diferența

22:10, 14.05.2024 - Secretarul american de Stat Antony Blinken, l-a asigurat marti pe presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, intr-o vizita-surpriza la Kiev, ca ajutorul militar american este ”in drum” catre Ucraina, vrand astfel sa ofere asigurari in toiul unei noi ofensive ruse in nord-estul Ucrainei, relateaza AFP.

SUA si China au convenit sa poarte discutii privind o „crestere economica echilibrata” (Trezoreria SUA)

10:55, 06.04.2024 - Aceste schimburi viitoare reprezinta o noua incercare de a stabiliza relatiile tensionate dintre cele mai mari doua economii ale lumii de la intalnirea dintre presedintii Joe Biden si Xi Jinping din noiembrie anul trecut. „Aceste schimburi vor facilita o discutie despre dezechilibrele macroeconomice…

Stoltenberg face apel catre SUA sa ajute Ucraina: „Este vital și urgent. Sa respecte promisiunile facute”

08:35, 20.02.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a indemnat Statele Unite sa „respecte promisiunile facute”, oferind Ucrainei un pachet de sprijin pentru a o ajuta sa se apere impotriva agresiunii rusesti, transmite CNN.

Razboi in Ucraina, ziua 722. Atac masiv cu rachete lansat de Rusia in Ucraina, in timp ce miniștrii Apararii din NATO se reunesc la Bruxelles

14:21, 15.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 722. Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a declarat ca SUA nu vor renunța la susținerea Ucrainei chiar daca administrația președintelui Joe Biden a ramas fara bani pentru Kiev.

Razboi in Ucraina, ziua 722. Consilier al lui Zelenski: Romania a devenit unul dintre principalii parteneri ai Ucrainei

11:05, 15.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 722. Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a declarat ca SUA nu vor renunța la susținerea Ucrainei chiar daca administrația președintelui Joe Biden a ramas fara bani pentru Kiev.

Razboi in Ucraina, ziua 722. Un congresman republican cere administrației Biden sa declasifice informațiile despre planul Rusiei de a plasa arme nucleare in spațiul cosmic

09:15, 15.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 722. Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a declarat ca SUA nu vor renunța la susținerea Ucrainei chiar daca administrația președintelui Joe Biden a ramas fara bani pentru Kiev.

Razboi in Ucraina, ziua 722. SUA nu vor renunța la susținerea Ucrainei, afirma secretarul american al Apararii

00:10, 15.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 722. Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a declarat ca SUA nu vor renunța la susținerea Ucrainei chiar daca administrația președintelui Joe Biden a ramas fara bani pentru Kiev.


Ce parere ai despre aceasta stire?