Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Teodor Meleşcanu ar putea fi demis de la şefia Senatului

Publicat:

  Azi a avut loc o prima dezbatere la Curte pe aceasta speta, dar pronuntarea a fost amanata pentru 30 octombrie. ", judecatorul raportor, a pus concluzii de admitere a sesizarii", au explicat surse participante la dezbateri pentru G4Media.ro. " (, fosta presedinta a ICCJ, propusa la CCR de presedintele – n. red.) l-a infruntat pe , a adus argumente pentru ramanerea lui Me (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kelemen Hunor submineaza ambițiile lui Iohannis la șefia NATO

19:10, 18.04.2024 - Candidatura președintelui Klaus Iohannis la șefia NATO este amenințata chiar din interiorul Romaniei. Șeful UDMR, Kelemen Hunor, a indicat ca nu crede ca este „vorba de Romania“, cand candideaza Iohannis.

Romania trimite militari in Orientul Mijlociu. Vor lupta impotriva rebelilor Houthi 

17:50, 16.04.2024 - Birourile permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au luat act, marti, de scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis prin care informeaza Parlamentul ca a aprobat participarea Armatei Romaniei la doua operațiuni de securitate maritima (ale UE și SUA) din Orientul Mijlociu desfașurata pe…

Klaus Iohannis intra serios in joc: presa din Germania il vede mare favorit pentru șefia NATO

08:35, 22.03.2024 - Datorita candidaturii sale la functia de secretar general al NATO presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, trezeste mari sperante in Est: el urmeaza sa-l invinga pe olandezul Mark Rutte, arata un articol publicat in Diepresse. In patria lui steaua presedintelui Romaniei de etnie germana Klaus Iohannis…

Liderul PNL Cluj, dupa anunțul lui Iohannis privind candidatura pentru șefia NATO: „Este momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”

10:20, 13.03.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda considera ca, experiența și pregatirea președintelui Klaus Iohannis, insoțite de calitațile sale personale, il fac un candidat potrivit pentru aceasta poziție cruciala.

Ciuca, despre candidatura lui Iohannis la sefia NATO: E sprijinita de tot ceea ce a realizat armata romana in 20 de ani

18:55, 12.03.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat marti, despre candidatura lui Klaus Iohannis la sefia NATO, ca este sprijinita de tot ceea ce a realizat armata romana in acesti 20 de ani si ca vom veni cu argumente cat se poate de solide in ceea ce inseamna necesitatea unei

Ciuca, prima reacție dupa ce Iohannis a anunțat ca vrea la șefia NATO: „Aceasta candidatura e sprijinita”

17:40, 12.03.2024 - Președintele PNL și al Senatului, Nicolae Ciuca, a precizat ca țara noastra va face toate eforturile pentru a convinge partenerii din NATO pentru susținerea lui Klaus Iohannis in funcția de secretar general al Alianței Nord-Atlantice.

Iohannis, reacție privind o noua candidatura a lui von der Leyen la șefia Comisiei Europene: Sunt increzator in dorinta sa de a consolida unitatea UE

18:11, 19.02.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni, ca saluta decizia Uniunii Crestin Democrate (CDU) de a o propune pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat de presedinte al Comisiei Europene. Și presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca, a transmis un mesaj de susținere.


Ce parere ai despre aceasta stire?