Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stoltenberg: Personal diplomatic rus, suspectat de spionaj, expulzat din sediul NATO

Publicat:
Stoltenberg: Personal diplomatic rus, suspectat de spionaj, expulzat din sediul NATO

Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, , intr-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild, informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raza de speranța pentru Ucraina: Anunțul facut de NATO in privința sistemelor antiaeriene

10:35, 20.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters, portivit Agerpres.

Acord in NATO asupra trimiterii de sisteme de aparare antiaeriana pentru Ucraina

20:06, 19.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters.

Acord in NATO pentru trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana in Ucraina

18:45, 19.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters.

Jens Stoltenberg afirma ca NATO „lucreaza” la trimiterea de rachete antiaeriene in Ucraina

20:11, 18.04.2024 - NATO lucreaza la trimiterea mai multor sisteme antiaeriene in Ucraina, a declarat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, ca raspuns la solicitarile de ajutor ale Kievului in fata raidurilor rusesti, relateaza Reuters.

Diplomați ruși expulzați din sediul NATO pentru spionaj. Jens Stoltenberg, detalii de ultima ora

20:20, 05.04.2024 - Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Personal diplomatic rus, expulzat din sediul NATO. Stoltenberg: „Realizau activitati de intelligence”

20:00, 05.04.2024 - Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, intr-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild, citat de Reuters."Ne-am dat seama ca ei realizau…

Acuzații de spionaj la sediul NATO

19:50, 05.04.2024 - Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, intr-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild. ”Ne-am dat seama ca ei realizau activitati…

Mega-scandal de spionaj la varful NATO: Rusia avea mai multe 'conserve' fix la sediul alianței militare

19:15, 05.04.2024 - Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, intr-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?