Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sporurile bugetarilor: Nu dispar, se transformă

Publicat:
Sporurile bugetarilor: Nu dispar, se transformă

Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect de lege care prevede modificarea Legii salarizarii personalului platit din fonduri publice in sensul ca sporurile pentru conditiile de munca sa fie incluse in salariul de baza. Nota de adoptare tacita a propunerii legislative, pentru care termenul de dezbatere si vot s-a implinit pe data de 4 aprilie, a fost citita de vicepresedintele , care conduce sedinta de luni a plenului. Potrivit proiectului, initiat de 27 de parlamentari PNL, „incepand cu data intrarii in vigoare a prezentei legi, cuantumul brut al sporurilor pentru conditii…

Citeste articolul mai departe pe cotidianul.ro…  

Sursa articol si foto: cotidianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Senatul a adoptat, tacit, proiectul prin care sporurile bugetarilor pentru conditiile de munca sa fie incluse in salariul de baza

23:15, 08.04.2024 - Senatul a adoptat tacit, in plenul de luni, in calitate de prim for sesizat, propunerea legislativa care prevede modificarea Legii salarizarii personalului platit din fonduri publice in sensul ca sporurile pentru conditiile de munca sa fie incluse in salariul de baza. Decizional pe proiect este Camera…

Cine are noroc, are! Sporurile bugetarilor ar putea fi introduse in salariul de baza

22:15, 08.04.2024 - Vin vești bune pentru bugetarii din Romania, dupa ce un proiect de lege a fost aprobat tacit in Senatul Romaniei! Acesta dorește introducerea sporurilor in salariul de baza. Așadar, vești bune pentru bugetarii din Romania, care și-ar putea regasi sporurile in salariul de baza! In acest sens, Senatul…

Ministrul Marcel Bolos anunta ca prin PNRR vor fi recalculate salariile bugetarilor

11:35, 06.04.2024 - Legea salarizarii unice ar trebui sa rezolve problema de sustenabilitate a cheltuielilor de personal bugetar, dar trebuie vazut si ce livram cu acest numar de personal bugetar din perspectiva calitatii serviciilor publice, a declarat, vineri, ministrul Finantelor, Marcel Bolos.Daca privim ca procent…

Victoria Furtuna o cheama in judecata pe Maia Sandu si SIS, acuzandu-i de fals si manipulare: Toți sunt egali in fața legii. Aștept scuze publice

10:56, 25.03.2024 - Fosta procuroare, Victoria Furtuna, a depus mai multe cereri prealabile fața de cei care „au difuzat informații denigratoare, false și mincinoase” despre aceasta, cu scopul „calomnierii și manipularii intenționate a opiniei publice”. „Legea este una pentru toți, iar in caz contrar, o justiție echitabila…

CNAIR evalueaza peste 200 de cladiri care „incurca” reabilitarea DN17C

07:30, 25.03.2024 - Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) cauta firma care sa evalueze peste 200 de cladiri care ar incurca reabilitarea porțiunii care leaga Bistrița de Dumitra din DN17C. Daca evaluatorii constata ca cladirile respective vin in calea porțiunii reabilitate, proprietarii sunt…

Blocul Național Sindical acuza: „Noua Lege a pensiilor interzice cumulul pensiei cu salariul pana la varsta de 70 de ani”

19:15, 21.03.2024 - Blocul Național Sindical atrage atenția ca prevederile art. 46 alin.(2) din Legea nr. 360/2023 și art. 19 din Normele metodologice sunt susceptibile de urmatoarele efecte juridice:- obiectul de reglementare și scopul urmarit ale art. 46 alin.(2) din Legea nr.360/2023 ridica probleme de neconstituționalitate,…

Cum se vor schimba salariile in Romania. Sporurile vor fi de maxim 20% pentru bugetari

20:25, 15.03.2024 - Salariile bugetarilor vor fi reconfigurate, incluzand o componenta fixa și una variabila. Acest lucru implica faptul ca, pe langa suma constanta pe care o primesc lunar, acești angajați vor beneficia și de o parte variabila in funcție de performanța lor. Cu toate acestea, noua lege a salarizarii așteapta…

Fost inspector școlar general: „E dureros sa vezi cum parinți care abia au trecut BAC-ul ajung sa le dea indicații dascalilor"

16:21, 08.03.2024 - Mihai Lacatușu, fost inspector școlar general in județul Neamț și expert al Agenției Romane de Invațamant Preuniversitar, susține ca problema fundamentala a sistemului de invațamant este subfinanțarea. "Niciodata dupa 1989 nu a fost respectata prevederea din Legea educației de a se aloca 6% din PIB,…


Ce parere ai despre aceasta stire?