Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Solstitiul de vara 2019. 15 curiozităţi despre cea mai lungă zi a anului

Publicat:

Solstitiul de vara 2019. Este cea mai lunga zi a anului in ! Asa ca bucura-te de razele soarelui, cu grija totusi, si celebreaza startul verii afland urmatoarele lucruri despre solstitiul de vara.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Final Fantasy VII Rebirth mini-review: inca un pas spre reimaginarea unui clasic

15:45, 09.05.2024 - Este greu de explicat cuiva care nu a avut legaturi pana acum cu seria Final Fantasy de ce Final Fantasy VII este titlul care ramane de referința in istoria jocurilor video și de ce noua serie Remake este atat de importanta pentru gameri. Pe de-o parte este vorba despre nostalgie, dar pe de alta parte…

Rusia amenința ca va extinde „zona tampon” in Ucraina daca Kievul va primi rachete cu raza de actiune mai lunga

16:15, 24.04.2024 - Rusia va trebui sa extinda ceea ce ea considera a fi o „zona tampon” in interiorul Ucrainei daca Kievul va primi din SUA sisteme avansate de rachete ghidate ATACMS cu raza de actiune mai lunga, a avertizat miercuri purtatorul de cuvant al Kremlinul, Dmitri Peskov, relateaza Reuters.

Curiozitați despre Portofino

10:20, 21.04.2024 - Unul dintre cele mai vizitate orașe din nord-vestul Italiei, Portofino, a devenit stațiunea preferata pentru cei mai mulți turiști in fiecare an, pe țarmul Mediteranei. Iata cele mai interesante curiozitați despre Portofino.Peisaj de poveste, culori fermecatoare pentru tot ce te inconjoara, panorame…

Cum sa pastrezi ceapa și usturoiul proaspete pentru mai mult timp. Unde sa le depozitezi pentru o durata de doua ori mai lunga

13:00, 05.04.2024 - Majoritatea oamenilor au tendința sa depoziteze ceapa și usturoiul fix in locurile in care acestea nu ar trebui niciodata! Iata cum ar trebui sa pastrezi ceapa și usturoiul pentru a ramane proaspete mai mult timp.

Migranti din aceeasi tara asiatica au testat iarasi vigilenta politistilor de frontiera timiseni. Unde voiau sa ajunga

13:05, 16.03.2024 - Un nou grup de migranti din Nepal, intrati legal in Romania pentru a munci, a fost prins ieri-seara incercand sa treaca fraudulos frontiera in Serbia pentru a ajunge ulterior in vestul continentului. Politistii de la SPF Lunga au reusit sa-i depisteze pe cei patru asiatici din acest caz in apropierea…

Imagini spectaculoase cu doi cai ai poliției scapați printre mașini pe cea mai lunga autostrada din Statele Unite VIDEO

08:30, 04.03.2024 - Șoferii din Cleveland, Ohio, s-au confruntat sambata cu o situație neobișnuita in trafic cand doi cai au fost observați alergand liberi pe Autostrada Interstatala 90, cel mai lung drum din Statele Unite ale Americii.

Sri Lanka pune capat prelungirii vizelor de lunga sedere pentru rusi si ucraineni

11:35, 25.02.2024 - Sri Lanka a anuntat duminica ca va pune capat prelungirii vizelor turistice pe lunga sedere pentru mii de rusi si ucraineni care le foloseau pentru a locui pe insula dupa invazia Moscovei in Ucraina.

Un medic de 83 de ani dezvaluie patru obiceiuri alimentare cheie pentru o viața lunga și sanatoasa

08:05, 11.02.2024 - Un medic și triatlonist, in varsta de 83 de ani, a impartașit obiceiurile alimentare despre care spune ca l-au ajutat sa aiba o viața lunga și sanatoasa, relateaza Business Insider. 


Ce parere ai despre aceasta stire?