Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şocant! Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o ambulanţă în Constanţa

Publicat:

Un barbat, în vârsta de 80 de ani, a murit, joi seara, dupa ce a fost lovit de o ambulanta în timp ce traversa un bulevard din Constanta printr-un loc nepermis, potrivit mediafax.ro.

Accidentul a avut loc joi seara, în jurul orei 19.00, pe bulevardul , la iesirea din municipiul Constanta spre Ovidiu. O ambulanta care se întorcea în Constanta, dupa ce asistase un pacient în localitatea Ovidiu, l-a lovit pe batrân în timp ce acesta traversa strada printr-un loc nepermis si fara sa se asigure.

În ambulanta,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pieton accidentat. Traversa strada printr-un loc nepermis!

09:46, 08.05.2024 - Accident rutier seara trecuta la Cluj-Napoca pe strada Aurel Vlaicu. Un pieton care traversa strada printr-un loc nepermis a fost acroșat de un autoturism. „Accident pe Aurel Vlaicu dupa trecerea de pietoni de la OMV – sens spre Someseni”, au informat soferii pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca.…

ULTIMA ORA - Un barbat a murit, dupa ce a cazut de la aproximativ 25 de metri, in orașul Ovidiu (video)

11:45, 07.05.2024 - Un barbat a murit, marti, in judetul Constanta, dupa ce a cazut de la aproximativ 25 de metri, de pe podul care trece peste Canalul Poarta Alba – Midia Navodari, in orasul Ovidiu, potrivit News.ro.

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.

Barbat, lovit de o mașina pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca. A traversat printr-un loc nepermis

10:50, 22.04.2024 - Un barbat a fost lovit de o mașina dupa ce a trecut strada printr-un loc nepermis.Accidentul a avut loc luni dimineața, in jurul orei 07:30, pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca.,,Din verificarile preliminare s-a constatat ca, un barbat, de 39 de ani, din Cluj-Napoca, care se afla la volanul unui autoturism…

Caz șocant in Iași! Un barbat a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata

09:55, 19.04.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Iași astazi, pe data de 19 aprilie 2024! Un barbat in varsta de 59 de ani a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata. Iata cum s-a intamplat tragedia!

Oficial de la IPJ Constanta despre accidentul dintre localitatile Stupina si Crucea. Un barbat de 59 de ani a murit (GALERIE FOTO+VIDEO)

17:00, 18.03.2024 - La data de 18 martie a.c., in jurul orei14.40, politisti din cadrul Serviciului de Siguranta Rutiera au fost sesizati cu privire la faptul ca pe D.N. 2A, in apropierea satului Stupina, s a produs un accident rutier. Potrivit IPJ Constanta, politistii deplasati la fata locului au constatat ca un barbat,…

Un barbat care a traversat prin loc nepermis a murit dupa ce a fost lovit de doua masini

16:40, 07.03.2024 - Un barbat din Iasi a murit joi dimineata dupa ce a trecut strada prin loc nepermis. El a fost lovit de o masina, care l-a proiectat sub un alt autoturism, acesta calcand barbatul pe cap. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona a rezultat ca barbatul, care traversa prin loc nepermis,…


Ce parere ai despre aceasta stire?