Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soare și nori, dar fără ploi: Ce temperaturi ne așteaptă astăzi în Moldova, conform meteorologilor

Publicat:
Soare și nori, dar fără ploi: Ce temperaturi ne așteaptă astăzi în Moldova, conform meteorologilor

Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul parțial noros spre dupa-amiaza. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acesta este un detaliu semnificativ al prognozei meteo pentru ziua de astazi.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Zi de primavara cu ploi: Ce temperaturi ne așteapta astazi, in toata țara

07:30, 17.04.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o zi predominant innorata. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai notabil aspect al prognozei este probabilitatea crescuta de ploaie, care va marca vremea pe parcursul intregii zile.

AVERTISMENT: Dupa soare și temperaturi de 30°C, se va raci accentuat și se intorc ploile torențiale 

11:10, 13.04.2024 - AVERTISMENT: Dupa soare și temperaturi de 30°C, se va raci accentuat și se intorc ploile torențiale, vremea se schimba radical dupa temperaturi cu mult peste normalul lunii aprilie care creeaza  mari probleme  corpului uman. Vom observa o schimbare in evoluție. Vom mai vorbi de valori intre 20 pana…

AVERTISMENTUL MEDICILOR și METEOROLOGILOR: Dupa soare și temperaturi de 30°C,  de vineri dupa pranz, se va raci accentuat și se intorc ploile și lapovița

10:45, 11.04.2024 - AVERTISMENTUL MEDICILOR și METEOROLOGILOR: Dupa soare și temperaturi de 30°C,  de vineri dupa pranz, se va raci accentuat și se intorc ploile și lapovița. De la soare și temperaturi de 30 de grade, la ploi reci și risc de ingheț in unele zone: ne așteapta o schimbare brusca a vremii pe parcursul zilei…

Vreme stabila și fara precipitații: Cate grade ne așteapta astazi

07:15, 10.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul senin și o atmosfera placuta. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vremea va ramane stabila pe parcursul intregii zile, fara precipitații.

Soare și nori pe cerul Moldovei: Meteorologii anunța o zi luminoasa și temperaturi placute

07:15, 07.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu ocazionale innorari temporare. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este posibila apariția unor precipitații slabe in unele regiuni.

O zi frumoasa cu mult soare și fara precipitații: Ce temperaturi ne așteapta in prima zi de weekend

09:45, 30.03.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința spre imbunatațire a condițiilor meteorologice pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza de astazi, 30 martie.

Zi innorata in Moldova: Meteorologii anunța temperaturi moderate in Moldova

07:40, 07.03.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de cer acoperit. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.


Ce parere ai despre aceasta stire?