Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Senatul SUA nu susţine continuarea sancţiunilor împotriva unor firme ruseşti

Publicat:

a respins miercuri un proiect de lege care prevedea continuarea sanctiunilor impotriva firmelor legate de oligarhul rus , printre care corporatia Rusal din domeniul aluminiului, informeaza Reuters. Pentru continuarea dezbaterilor au votat 42 de senatori, in timp ce 57 s-au opus. Pentru a supune legea aprobarii Senatului ar fi fost necesare 60 de voturi; dispune de o majoritate de 53 de senatori. a cerut congresmenilor republicani sa nu sprijine o rezolutie propusa de democratul , care ar fi impiedicat administratia…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Biden sustine „libertatea de exprimare si nediscriminarea” in universitati, unde au loc manifestații impotriva razboiului din Gaza

18:25, 25.04.2024 - Presedintele american Joe Biden „sustine libertatea de exprimare, dezbaterea si nediscriminarea” in universitati, anunta Casa Alba, in contextul unor manifestatii tensionate in campusurile americane impotriva razboiului Israelului in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Iranul nu intenționeaza sa riposteze imediat impotriva atacurilor israeliene, susține un oficial iranian

11:06, 19.04.2024 - Un oficial iranian de rang inalt a afirmat pentru agenția de știri Reuters ca „Iranul nu are niciun plan de represalii imediate impotriva Israelului", la cateva ore dupa un atac lansat asupra orașului iranian Isfahan, despre care se spune ca ar fi fost efectuat de Israel, relateaza BBC.

Biden i-a spus lui Netanyahu ca SUA nu va susține un contraatac israelian impotriva Iranului

08:15, 14.04.2024 - Președintele Biden i-a spus premierului israelian Benjamin Netanyahu, in timpul unei convorbiri telefonice de sambata, ca Statele Unite nu vor sprijini niciun contraatac israelian impotriva Iranului, a declarat pentru Axios un oficial de rang inalt de la Casa Alba.

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Benjamin Netanyahu le-a transmis republicanilor americani ca razboiul din Fașia Gaza va continua. „Va face ceea ce a spus. Va termina «treaba»”

23:40, 20.03.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu le-a spus miercuri, 20 martie, senatorilor republicani din Congresul SUA ca Israelul iși va continua eforturile de a invinge gruparea militanta palestiniana Hamas in Fașia Gaza, informeaza Reuters.Afirmațiile lui Netanyahu au fost facute in timpul unui pranz organizat…

VIDEO - Momente incredibile in Gaza: oameni care alergau dupa mancare au fost macelariți/ Israelul susține contrariul

07:31, 01.03.2024 - Autoritatile sanitare din Gaza au declarat ca fortele israeliene au impuscat joi peste 100 de palestinieni in timp ce asteptau livrarea ajutoarelor, dar Israelul afirma ca decesele s-au produs in contextul aglomeratiei create la sosirea camioanele cu ajutoare, spunand ca oamenii s-au calcat in picioare,…

Putin susține ca Rusia e pe cale sa creeze vaccinuri impotriva cancerului și medicamente imunomodulatoare

21:25, 14.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a anunțat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?